Üyelerimizin Dikkatine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Sevgili üyelerimizin dikkatine;
Foruma uzun süredir üye olan, forumda bir iki kişiyle tartışma yaşadıktan sonra mesajlarının tamamını silen yada değiştiren bazı üyeleri farkettik. Forumda birisiyle tartışıyor veya forumdan tanıdığı birisi ile msnde tartışıyor geliyor sitedeki tüm mesajlarını ya siliyor yada ... olarak değiştiriyor. Buna önlem almak zorunda kaldık.
Bugün itibariyle Tüm Kayıtlı kullanıcıların kendi mesajlarını silme ve değiştirme hakları ellerinden alınmıştır.
Bu durumdan dolayı özür diler anlayışınız içinde teşekkür ederiz.,
Not: Mesajlarınızda gerçekten değişmesi veya silinmesi gereken kısım varsa bunu herhangi bir yöneticiye bidirebilir, bölüm yöneticilerinden silinmesini veya değiştirilmesini isteyebilirsiniz.

kardesim bunu yapmakla en güzelini yapmısın

Foruma uzun süredir üye olan, forumda bir iki kişiyle tartışma yaşadıktan sonra mesajlarının tamamını silen yada değiştiren bazı üyeleri farkettik. Forumda birisiyle tartışıyor veya forumdan tanıdığı birisi ile msnde tartışıyor geliyor sitedeki tüm mesajlarını ya siliyor yada ... olarak değiştiriyor. Buna önlem almak zorunda kaldık.
Bugün itibariyle Tüm Kayıtlı kullanıcıların kendi mesajlarını silme ve değiştirme hakları ellerinden alınmıştır.
Not: Mesajlarınızda gerçekten değişmesi veya silinmesi gereken kısım varsa bunu herhangi bir yöneticiye bidirebilir, bölüm yöneticilerinden silinmesini veya değiştirilmesini isteyebilirsiniz

Merhabalar bu mesajı alınca çok şaşırdım ..Neden böyle bir kararı aldınız ve bu kararı alırken haklı haksız bir
çok kullanıcının silme düzenleme vs. haklarını aldınız yazım hatası görüntü yükleme hatası vs.nedenler olabilir düşüncesindeyim...

Bu tür hatalara sürekli admin le görüşülecekse msj ları admine yollayalım admin karar versin ..Bir kaç kendini bilmezin yaptığı saygısızlık ve bu tür hataları neden ben veya diğer arkadaşlarımızından haklarından mahrum bırakarak yapıyorsunuz bu kısmına anlam veremedim...

Sizide anlıyorum hakta veriyorum site maliyetinden ziyade her türden insana burada belirli düzenli bir paylaşım
sağlamak kolay iş değil... Benimde sitemime hak verin ben site kurallarına uyan bir kişi olarak bu saygısız ve kendini bilmezlerle aynı cezayı neden alayım....

Denizli den Saygı ve Selamlar ...
Mehmet Ekinci

mekinci' Alıntı:
Not: Mesajlarınızda gerçekten değişmesi veya silinmesi gereken kısım varsa bunu herhangi bir yöneticiye bidirebilir, bölüm yöneticilerinden silinmesini veya değiştirilmesini isteyebilirsiniz

Merhabalar bu mesajı alınca çok şaşırdım ..Neden böyle bir kararı aldınız ve bu kararı alırken haklı haksız bir
çok kullanıcının silme düzenleme vs. haklarını aldınız yazım hatası görüntü yükleme hatası vs.nedenler olabilir düşüncesindeyim...

Bu tür hatalara sürekli admin le görüşülecekse msj ları admine yollayalım admin karar versin ..Bir kaç kendini bilmezin yaptığı saygısızlık ve bu tür hataları neden ben veya diğer arkadaşlarımızından haklarından mahrum bırakarak yapıyorsunuz bu kısmına anlam veremedim...

Sizide anlıyorum hakta veriyorum site maliyetinden ziyade her türden insana burada belirli düzenli bir paylaşım
sağlamak kolay iş değil... Benimde sitemime hak verin ben site kurallarına uyan bir kişi olarak bu saygısız ve kendini bilmezlerle aynı cezayı neden alayım....

Denizli den Saygı ve Selamlar ...
Mehmet Ekinci

Merhaba Mehmet bey. Düşünceleriniz yersiz değil aksine tamamına katılıyorum. Fakat taktirde edersinizki 8000 kusur üyenin hepsine ayrı ayrı yetki veremeyiz. Malumunuz kimin nasıl davranacağınıda bilemeyiz. Düşünsenize bir konu açmışsınız konu öyle ateşli gidiyor, birçok bilgi paylaşımı yapılıyor, arada kullanıcılar çok önemli detaylar veriyor, önemli mesajlar bildiriler yazıyorlar konunun gidişatı bu kadar güzelken üyenin biri arada yazdığı önemli bir mesajı veya konuyu ya siliyor yada tamamını değiştirip "..." gibi saçma bir içerik bırakıyor. Peki bu değiştirme veya silme işlemini yaptıktan sonra o konunun gidişatı ne olacak, o zamana kadar yazılan değiştirilen veya silinen mesaja verilen cevaplar nereye gidicek. Birazcıkta bizlere hak verirseniz sevinirim ama elimizden gelen inanın başka birşey yok. Zaten üyelerin kendi mesajlarını silme yetkileri alınalı 5 ayı geçmişti, o zamandan bu yana mesajlarını silen üye sayısı kat kat fazlalaştı. Bununda önüne geçmenin te çaresi bu malesef.
Anlayacağınızı ümit ediyor teşekkür ediyorum.

Sağolun Hüseyin Bey biraz sitemkar bir yazı oldu yazdıklarım ..Sizde haklısınız bu güzel ortamları hazırlamak
kadar yönetmek te ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ..Diyorum ya ancak tahmin ediyorum bu tür yanlışlıklar
la mücadele etmek düzene sokmak emek isteyen özverili bir çalışma elinize sağlık...

Bu benim şahsi fikrim ve bu tür yollara baş vuran arkadaşlar her ortamda var en kral en iyi dönen en iyi takla atan vs... vs... herşeyin kendilerinde olduğunu idda edip sadece dünyaya at gözlüğü ile bakan arkadaşlar bir rant
kavgası almış başını gidiyor ve bu olumsuzluklar oluyor....

Oysa şurada bir iki yetiştiricilik konusunda bilgi edinip kulaktan dolma işlerle yola devam edeceklerine bilen bilmeyene aktarsa ve tabiki herkez aynı fikiri savunamaz ama karşısındakine de saygı duysa değilmi ....Ne size böyle önlem almak nede boş yere ikaz etmeye gerek kalmaz...

Tekrar dan teşekür ederim cevabınız için ...

Denizli den kucak dolusu selamlar...

Mehmet Ekinci

Sevgili Mehmet bey keske butun kullanicilar sizin gibi olsa, anlayisiniz ve degerli elestirileriniz icin size tesekkur ederim, Huseyin bey ve Biz diger yonetici arkadaslar sitede bir cok olumsuz ortamla karsilasabiliyoruz, fakat herkez buna inansin ki, yonetim tarafindan alinan her karar, yoneticileri + adminleri rahatlatici degilde, kullanicilarin bilgi alisverisini ferahlatmak adinadir, bizler bu zorluklarla mucadele etsek dahi sizlerin öz eleştirilesi ve memnuniyet duygulariyla vicdanen rahatliyoruz, isimizi iyi yaptigimiz, sizlere guzel bir ortam sagladimizi dusunup daha cok calismaya birseyler yapmaya gayret ediyoruz, inşallah böylede devam ederiz.

Tesekkurler.

baska bir onlem olsaydi keske cunku bende bazen cogu yazdigim seyleri sonrada fark edip degistiriyordum ve ne guzel diyordum...acaba ileti siniri olsa o siniri gecenler degistirebilse yazdiklarini veya baska birsey :?

Merhabalar site yönetimi.

Almış olduğunuz kararın çok doğru ve yerinde olduğunu düşünüyorum.Bu sayade herkes yazacağını düşünerek ve ilk önce kendi algılayarak yazar ve karşı taraf da, daha iyi algılar.Bu konuda asıl rol ÖN İZLEME butonudur.Ön izleme butonu kullanma alışkanlığına alışmanızı tavsiye ederim''önceden okuma değerlendirme çok çok faydalıdır''.Yazın ön izleyiniz yazacağınız şeye karar veriniz yazım hatalarınızı düzenleyiniz ve gönderiniz ön izleme butonu yazım hatalarını da ortadan kaldıracaktır.Sonra dan pişmanlık duyacağınız bir yazıysa da yazmayın sonradan değiştirmeye teşebbüs etmektense hiç yazmamak daha sağlıklı ve iyidir.İyi zamanlar da esenkalın.

Merhabalar.
Arkadaşlar anlayışınız için teşekkür ediyorum. Bu konuda inanın elimizden gelen birşey malesef yok. Ama birşeyler yapmaya çalışacağım. İleti düzenleme değiştirme sınırı (süresi) koymaya çalışacağım. Bunun içinde bir takım kod yazılımları gerekiyor. Şu anda bunun üzerinde çalışmalara başladım. Yazılan iletiler belirli bir süre içerisinde düzenlenebilecek, belirlenen süre dışına geçildiği zaman iletiler değiştirilemeyecek silinemeyecek. İnşallah olur hem sizler hemde bizler rahat ederiz.
Tekrar teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

MERHABALAR...
DEĞERLİ WEBMASTER'İMİZ SEVGİLİ HÜSEYİN KARDEŞİMİZ YA SANADA EMEKLERİN İÇİN VE AYRICA BÖLÜM YÖNETİCİLERİNİN ÇALIŞMALARI İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
İLK İLETİDE BELİRTİLEN SİTEME ASLINDA BENDE KATILMIYOR DEĞİLİM BİRİLERİNİN YAPTIKLARINI BAŞKALRINADA MAL ETMEK ÇOK GEREKSİZ.
DEĞİNİLEN KONU GERÇEKTEN ÖNEMLİ SİLİNME YADA BAŞKA BİR OLAYLA KARŞILAŞMADIM ŞİMDİYE KADAR.VE BÖYLE OLUMSUZLUKLARLA KARŞILAŞMAMAK VE SİTENİN GÜZELLİĞİ BENİ ETKİLİYOR ZATEN..
İLETİDEKİ GELİNEN SON NOKTA GÜZEL MESAJ SAYISI BENCE BU OLAYI ÇÖZMEZ FAKAT YAZILAN METİNLERİ BELLİ BİR SÜRE İÇİNDE DÜZENLEME TANINIRSA SANIRIM DAHA İYİ OLUR.TOLGAHAN ARKADAŞIMIZIN FİKRİ OLDUKÇA İYİ...
NEYSE SİTE BÜYÜK KURULU BU SORUNUN ÜSTESİNDEN LAYIKIYLA GELİR BAŞARILAR KOLAY GELSİN...
M.K.PAŞADAN SEVGİLER...
HAVACI...

Sevgili Kuşçular BEN 12 Yaşımda olmama rağmen kuşları çok seviyorum kuşları,köpekleri,sevmeyi bana babam öğretti.BABAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDER İŞLERİNDE DAİMA BAŞARILI OLMASINI DİLERİM.SENİ ÇOK SEVEN KIZIN ZEYNEP

Zeynep Sena kardeşim hoşgeldin aramıza. Sen gibi küçük birde üstüne üstlük bayan kardeşlerimizi aramızda görmek bizi mutlu ediyor.Baban kim acaba senin aramızda mı kendiside?
BABANADA BURADAN TEŞEKKÜR EDERİZ Kİ NE GÜZEL BÖYLE HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMIŞ SANA BU YAŞTA.

sayın hüseyin kardeşim bence belirli bir gün koyarsanıs taha iyi olur.saygılar.

temel' Alıntı:
sayın hüseyin kardeşim bence belirli bir gün koyarsanıs taha iyi olur.saygılar.

Merhaba.Ne hakkında belirgin bir gün dediniz anlamadım. :?

bencede yaptığınız çok mantıklı, bizler birşeyler sormak ve öğrenmek için uğraşırken bazıları kendi aralarında, böyle güzel bir sitede tartışma yapıyorlar konuyla alakaları kalmıyor,kendine saygısı olmayanın başkalarınada saygısı olamaz. en iyi çözümü bulacağınıza eminim,SAYGILARIMLA :slm: :oley:

yönetici olarak güzel bir noktaya değinmişsiniz ama bence profil bilgilerininde güncel olması olması gerekir ben forumda kunuştuğum bir kişinin kaç yaşında olduğunu hangi şehirde oturduğunu ve hangi tür kuş beslediğini bilmek istiyorum bence bazı bilgiler üye olurken mecburen girilmesi gerekir diye düşünüyorum saygılarımla

Ozdemir59' Alıntı:
yönetici olarak güzel bir noktaya değinmişsiniz ama bence profil bilgilerininde güncel olması olması gerekir ben forumda kunuştuğum bir kişinin kaç yaşında olduğunu hangi şehirde oturduğunu ve hangi tür kuş beslediğini bilmek istiyorum bence bazı bilgiler üye olurken mecburen girilmesi gerekir diye düşünüyorum saygılarımla

Üye olurken ad, soyad, yaş, memleket, belediğiniz ırk gibi bölümlerin tamamının girilmesi zorunludur. Bu zorunlu alanları kayıt formuna yaklaşık olarak 5 ay önce ekledik. Son 5 ay içinde üye olanların profilleri verdikleri bilgiler doğrultusunda günceldir. Profil bilgisi olmayanlar ise daha önceden üye olmuş olanlar ve uyarılara rağmen doldurmayanlardır.

Mantık doğru da uygulama yanlış olmuş...

PhpBB forumlarında EDİT(Düzenleme) hakkında süre kısıtlaması getirilebilmekte.. Yada mesajın ardına bir mesaj yazıldığı taktirde düzenleme butonu etkisiz hale getirilebilmekte...

Örneğin;
Mesajı yazan kişi düzeltmek istiyor ise 3 dakika yada 5 dakika gibi belirlenen bir süre içerisinde tekrar düzenleyebilir... Süreyi aşar ise düzenleme hakkı kalmaz...

Ya da;
Mesajı yazan kişinin ardından bir başkası cevap yazana kadar düzenleme hakkı olur bir başkası cevap yazdığı anda düzenleme butonu etkisiz hale gelir...

Bu özelliklerden birisi yada her ikisi birden uygulanabilirdi.. Şuan ki yaptırım bence yanlış olmuş...

Tabi bir web master ve site kullanıcısı olarak bu benim sadece kişisel fikrimdir... Karar ve uygulama mekanizması sitenin yöneticileridir...

Saygılarımla...

Edit hakkında süre kısıtlaması izinlerde mevcut ama herhangi bir düzenleme yapmayı düşünmüyoruz. Herkes yazacağını önce kendi algılar, ardından önizleme yapar, mesajı yollamadan önce bir defa okusa yanlış birşey yazmaz. Zaten harf hatası, kelime hatası gibi ufak tefek hataları yöneticiler düzeltmekteler.
İlginize teşekkürler.

Dediğim gibi sadece kişisel fikrimdi. Benim için sorun yok. Yazım kurallarına dikkat eder ve önizlemeyi kullanırım her zaman...

Saygılarımla...

Geri