Bir okur ve yazar olarak sorunsuz site yoktur düsüncesindeyim.
Birde yorum eksikligi veya cevap verilmedigi söylenmis bu konuda benim düsüncem.
Eger kisi tanidik degilse yas yer isim bilgisi tam degilse bu kisiler yorum yapsa ne yapmasa ne.
Sonra sitede belirli kisiler yazar ve digerleri onu okur/cevaplar.
Cogu zamanda ziyaret edip konudan bilgi alip sessizce ayni bu yazilarimizi okuyup gitdigi gibi gidiyor.
Ben olmasi gereken seyin olmasi gerekmi gerek degilmi oldugunu bilecek kadar zengin bir tecrubem yok.
Bu sebebten ne olsa gider cünkü daha zemindeyim okumayla bitmiyor ama iste yazmayincada akilda kalmiyor.
ismailada' Alıntı:
Merhaba kuscular.org a günde en az 8-10 kez giriyorum.İşim gereği sürekli pc başında olduğum için kafa dağıtmak ve yeni mesajları okumak bana iyi geliyor.Benimde bir önerim olacak.Güvercin satanlar bölümüne açılan konularda gördüğüm kadarı mesaj yazma yetkisi yok.Örneğin Birisi konu açtı kuş satmak için, buna diğer kullanıcıların yorum yazabilmesi gerekir benim görüşüm.
Çünkü;
Satıcı çalıntı kuş satmaya çalışıyor olabilir, bunu farkeden kullanıcı durumu yöneticiye bildirene kadar konu açan vatandaş kuşu bir başkasına satabilir.Durumu farkeden kullanıcı En azından konuya bir yorum yazarsa , satın alacak kişi o mesajı görüğü an almaktan vazgecer ve sıkıntıya girmez.
İkinci bir husus : Kuşla ilgili bir soruyu özel mesaj yerine , konu içerisinde sormak satın alan kişi için daha sağlıklı olacaktır.Satıcının yanlış bilgi vermesi durumunda, o ırk hakkında bilgili kişiler düzeltme yapabilirler.
Sende haklisin ama eger yazi yazamiyorsan gerci sanirim Muharrem abi yorumlanmis ama özel mesaj atabilirsin.
Satiyorsa kusu ilan varsa bu sana kilitli baskasina acik olamaz,.
Kendimce kendi tespitlerimle,görsel zenginligimden faydalanarak bu kusculuk isini yürütmeye calisiyorum.
ïsterdim Bir konu olsa ve icinde her kez kendi güvercininin bir videosunu,bir resminini ve yaptigi hareketleri iceren bir aciklamasi paylassa
ïsterdim günde bir müzik konusu gibi zincirli konulardanda faydalansak
ïsterdim hic bir düsünceniz olmasada güzele güzel yorum yapmasini bilsek.
Saygilarimla ve güzel hos iyi bir forumlasma dilegimle bol paylasimlar yorumlasmalar.