ÜYELERİMİZİN ÖNERİLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
BİZLERİN AKLINA GELMEYEN SİZLERİN DÜŞÜNÜP SÖYLEYEMEDİGİ AKLINIZDAN GEÇENLER SİTEMİZDE OLMASINI İSTEDİKLERİNİZ ÖNERİLERİNİZ İSTEKLERİNİZİ VE DÜŞÜNCE VE GÖRÜŞLERİNİZİ LÜTFEN BELİRTİNİZ YAPABİLECEGİMİZ VE OLABİLECEK SEYLERDE SİZLERE KATKILAR SUNMAK HER ZAMAN İSTERİZ

SAYGILAR

Selamün Aleyküm, site ile tanıştığımdan beri şu reklamlarla bir sorunum yoktu fakat bu gün gördüğüm sağ taraftaki reklam, konulardaki yazıların okunmasını engelliyor. Bunun için bir çözüm bulabilirseniz sevinirim. Şimdiden tşk. ederim. Saygılar...

drtaydin' Alıntı:
Selamün Aleyküm, site ile tanıştığımdan beri şu reklamlarla bir sorunum yoktu fakat bu gün gördüğüm sağ taraftaki reklam, konulardaki yazıların okunmasını engelliyor. Bunun için bir çözüm bulabilirseniz sevinirim. Şimdiden tşk. ederim. Saygılar...
f11ebasmanız yeterli kardes

kuscu_marik' Alıntı:
drtaydin' Alıntı:
f11ebasmanız yeterli kardes?

s.a benimde takıntılı olduğum bir nokta var o konuya değinmek istiyorum..
bazı üyeler avatardaki bilgilerini eksik bırakıyor( yaş ,şehir v.b)amaçları nedir nedeğildir bilmem.
kendinize muhattap arıyorsanız , karşınızdaki kişi de kiminle muhattap olduğunu bilmeli.

ÇOK HALISINIZ TABİ OSMAN KARDESİM ANLATTIGINIZ KONUYU BASLIK AÇARAK DA GÜNDEME GETİRMİŞTİK LAKİN

PEK KALE ALINMIYOR KİMİNLE NASIL NE SEKİLDE KONUSMAMIZ GERKTİGİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLMASI GEREKEN KRİTERLER ZATEN KAYIT OLUNURKEN BELİRTİLMİŞ KABUL EDİYORUM DENİLMİŞ DÜŞÜNCELRİNİZİ DİKKATE ALIYORUZ UYARILARIMIZI HER ZAMAN YAPIYORUZ

SAYGILAR

Benimde site ile ilgili bir sıkıntım var, benim düşünceme göre site önceki yoğunluğunu kaybetmiş konularla ilgilenen pek kimse yok. 2 gün önce bir konu açtım Soru cevap kısmında 67 kişi konuma bakmış ama hiç cevap yok , veya herhangi bir resim yada güvercinlerini paylaşıyorsun 2 3 yorum geliyor ..
İnsanların konu ile ilgili yorumlarını belirtmesine yardımcı olabilirseniz site çok yararlı olur sanıyorum.. Önceden bu sitede çok takılır herşeyi okurdum ama artık öyle yeni konular yok hep eski konular yada eski paylaşımlar, bu yüzden site insanların ilgisini azaltabilir sanıyorum ki bende öyle oldu ..
Bu durum ilgimi çektiği için içimdekileri söylemek istedim , sürç-i lisan eylediysek affola..
Saygılar..

SENDE HAKLISIN ÖZGÜR KARDESİM
BAHSETTİGİNİZ İLGİNİN AZ OLUSUDA KANATİMCE CHATTA SOHBETİN KİŞİLERE DAHA HOS ÖGRENİLMEK İSTENENE DAHA ÇABUK ULASILMASINDAN KAYNAKLANDIGINI SANIYORUM YORUMLARA DEGİNİRSEK BİLHASSA KENDİM DE GENÇLERİN BİLGİLENMESİ AÇISINDAN ÇOK FAYDALI OLACAGINA İNANDIGIMIZ BASLIKLAR AÇIYORUZ YETİŞTİRİCİLERİMİZDE AÇIYORLAR AMA KATILIM VE YORUM PEK OLMUYOR HAKLILIGINIZ VAR

SORU CEVAPLARINIZA GELİRSEK ZATEN AÇILAN BASLIKLA ÇOGUNLUKLA SİTEMİZDE MEVCUT ARAMA YAPILMADAN BASLIKLAR AÇILIYOR YİNEDE DÜŞÜNCE VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN TESEKKÜRLER DİKKATE ALIYORUZ HER ZAMANDA ELESTİRİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ

SAYGILAR

Merhabalar Çok uzun süredir olmasada kuscular.org sitesinin uyesı olarak ve kendımı bu aıleden var sayarak sizlerden şiddetle istedigim bir durum var üyelere mesajlarını düzenleme yetkisi verilmesidir bunu yapmama sebeblerınızı forumdan okudum fakat sızlerde takdır edersınızkı bugun butun buyuk forumlarda bıle bu ozellık ve bu kufur eden,hakret eden Vs kısınin kendı mesajını duzenleme olayı heryerde yasanmaktadır. Bellı mesaj sayısına ulasmayan kullanıcı kendı mesajını duzenlememe gıbı bır durum getırırsenız bı nevı bu durumun onune gecmıs olursunuz fakat sahsım adına konusmam gerekırse bu duzenlıyememe olayı cok canımı sıkıyor.
Şimdiden teşekkur ederım Saygılar!

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
bazı üyeler avatardaki bilgilerini eksik bırakıyor( yaş ,şehir v.b)amaçları nedir nedeğildir bilmem.
kendinize muhattap arıyorsanız , karşınızdaki kişi de kiminle muhattap olduğunu bilmeli.

YAŞ,AD,SOYAD,KONUM,.. YAZMALI KATILIYORUM.

julyo_s' Alıntı:
Merhabalar Çok uzun süredir olmasada kuscular.org sitesinin uyesı olarak ve kendımı bu aıleden var sayarak sizlerden şiddetle istedigim bir durum var üyelere mesajlarını düzenleme yetkisi verilmesidir bunu yapmama sebeblerınızı forumdan okudum fakat sızlerde takdır edersınızkı bugun butun buyuk forumlarda bıle bu ozellık ve bu kufur eden,hakret eden Vs kısınin kendı mesajını duzenleme olayı heryerde yasanmaktadır. Bellı mesaj sayısına ulasmayan kullanıcı kendı mesajını duzenlememe gıbı bır durum getırırsenız bı nevı bu durumun onune gecmıs olursunuz fakat sahsım adına konusmam gerekırse bu duzenlıyememe olayı cok canımı sıkıyor.
Şimdiden teşekkur ederım Saygılar!
Düzenleme ve silme için süre sınırı getirdim;
Üye mesajını düzenlemek için 10 dakikayı aşmaması gerekmektedir. Kendi mesajını silebilmesi içinde 5 dakikayı aşmamalıdır. Bu belirtilen süreleri aşarsa düzenleme ve silme aktif olmayacaktır. Silinen mesajlar Geri Dönüşümde olup tamamen silinmesi yöneticilerin elindedir. Üye sadece görüntülenmesini engelleyecektir.
Üyelerin mesajlarını silemeyeceği ve düzenlemeyeceği forumlar;
sitemizden-haberler-ve-onemli-duyurular/
guvercin-satmak-isteyenler/
sizinsiteniz/
Bu üç forum haricindeki forumlarda süre sınırı çerçevesinde düzenleme ve silme yetkileri açılmıştır.

Oğuz Odabaş' Alıntı:
Forumun Teması daha iyi olabilir.
Hali hazırda sıfırdan bir tema yapmak için uğraşmaktayız. Fakat uyarlamaya çalıştığımız tema mybb teması olduğu için sistemimize entegre etmek çok zor oluyor. Bu işi phpBB forumları için yapan ülkemizde bildiğim kişi yok. Şu andaki yapmakta olduğumuz temanın % 60'lık kısmını index.html?style=22 adresinden görüntüleyebilirsiniz.

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
Üyelerin Ad Soyad - Yaş ve Konum gibi bilgilerini doldurmaları zorunludur. Bunun içinde bir önlem alacağım. Gerekli bilgilerini doldurmayanlar forumdan yararlanamayacak, mesaj yazamayacak forumları görüntüleyemeyeceklerdir.

Edit: Gerekli düzenleme yapılarak profilindeki bilgileri eksik dolduran veya hiç doldurmayanların forumdan yararlanmaları engellendi. Foruma giriş yaptığınızda aşağıdaki resimdeki uyarı ile karşılaşacaksınız. Sistem sizden gerekli alanları doldurulmasını isteyecektir. Doldurmayanlar her nereye tıklarsa tıklasın aynı uyarıyla karşılaşmaktan başka birşey yapamayacaklar. Böylelikle bu sorun da ortadan kalkmış oldu :)

Sırada chat bölümüne yaş ve mesaj sınırı getirmek ardından sunucu yükseltimi.
Her türlü önerinize açığız.

Ekli dosyalar

• profilhatirlatici.webp
    profilhatirlatici.webp
    3.8 KB · Görüntüleme: 749
Güncellleme zorluğu,tema hazırlama zorluğu,anlayanların azlığı gibi bir çok zorlukları olan bu tip forumlarda yapılabilecek en güzel site olmuş bence...Bütün bu olumsuzluklara karşı hep beraber olmanızı ve giderek sıralamalarda yükselmenizi takdirle karşılıyorum.

Benimde en çok yakındığım olayda şu çok eski konuların istemli yada istemsiz yıllar sonra hortlaması bizlerinde son mesaja bakarak istemsiz olarak yaptığımız yorumlar. Bu konuların hortlamaması için mesaj yazmaya karşı bir kilit atılabilirse hem kirlilik oluşmaz hemde uzun zaman önce olmuş bitmiş bir olayı tekrardan güncel hale getirmemiş oluruz diye düşünüyorum.

Merhaba kuscular.org a günde en az 8-10 kez giriyorum.İşim gereği sürekli pc başında olduğum için kafa dağıtmak ve yeni mesajları okumak bana iyi geliyor.Benimde bir önerim olacak.Güvercin satanlar bölümüne açılan konularda gördüğüm kadarı mesaj yazma yetkisi yok.Örneğin Birisi konu açtı kuş satmak için, buna diğer kullanıcıların yorum yazabilmesi gerekir benim görüşüm.

Çünkü;

Satıcı çalıntı kuş satmaya çalışıyor olabilir, bunu farkeden kullanıcı durumu yöneticiye bildirene kadar konu açan vatandaş kuşu bir başkasına satabilir.Durumu farkeden kullanıcı En azından konuya bir yorum yazarsa , satın alacak kişi o mesajı görüğü an almaktan vazgecer ve sıkıntıya girmez.

İkinci bir husus : Kuşla ilgili bir soruyu özel mesaj yerine , konu içerisinde sormak satın alan kişi için daha sağlıklı olacaktır.Satıcının yanlış bilgi vermesi durumunda, o ırk hakkında bilgili kişiler düzeltme yapabilirler.

alger' Alıntı:
Benimde en çok yakındığım olayda şu çok eski konuların istemli yada istemsiz yıllar sonra hortlaması bizlerinde son mesaja bakarak istemsiz olarak yaptığımız yorumlar. Bu konuların hortlamaması için mesaj yazmaya karşı bir kilit atılabilirse hem kirlilik oluşmaz hemde uzun zaman önce olmuş bitmiş bir olayı tekrardan güncel hale getirmemiş oluruz diye düşünüyorum.

Hakan abi böyle konulara denk geldiğinde bize özelden bildirirsen memnun oluruz.
Dediğin gibi 2 yıl önceki konuların, tekrar gündeme yansıması saçma .

SNRAVCI' Alıntı:
alger' Alıntı:

Hakan abi böyle konulara denk geldiğinde bize özelden bildirirsen memnun oluruz.
Dediğin gibi 2 yıl önceki konuların, tekrar gündeme yansıması saçma .

Tabi soner ben karşılaştıkça özelden link yollarım sana.

Tamam abim .

ismailada' Alıntı:
Merhaba kuscular.org a günde en az 8-10 kez giriyorum.İşim gereği sürekli pc başında olduğum için kafa dağıtmak ve yeni mesajları okumak bana iyi geliyor.Benimde bir önerim olacak.Güvercin satanlar bölümüne açılan konularda gördüğüm kadarı mesaj yazma yetkisi yok.Örneğin Birisi konu açtı kuş satmak için, buna diğer kullanıcıların yorum yazabilmesi gerekir benim görüşüm.

Çünkü;

Satıcı çalıntı kuş satmaya çalışıyor olabilir, bunu farkeden kullanıcı durumu yöneticiye bildirene kadar konu açan vatandaş kuşu bir başkasına satabilir.Durumu farkeden kullanıcı En azından konuya bir yorum yazarsa , satın alacak kişi o mesajı görüğü an almaktan vazgecer ve sıkıntıya girmez.

İkinci bir husus : Kuşla ilgili bir soruyu özel mesaj yerine , konu içerisinde sormak satın alan kişi için daha sağlıklı olacaktır.Satıcının yanlış bilgi vermesi durumunda, o ırk hakkında bilgili kişiler düzeltme yapabilirler.

İSMAİL KARDESİM BİZ O DENLİ SORUMLULUK ALAMAYIZ ALAN SATAN KISMINA KİŞİ FOTOGRAF FİAT VE RESİM KOYUYORLAR ZATEN EKSİKLİK OLURSA ONAYLAMIYORUZ ALAN SATAN KİŞİLER KONAN TELEFONDAN YADA ÖZELDEN VEYA GİDEBİLİRSE BİZZAT YÜZ YÜZE İLETİŞİME GEÇERLER BİR SEKİLDE ANLASIRLAR VEYA ANLASAMAZLAR DEDİGİNİZ KONUYA BİZ SİTEMİZ OLARAK KESİNLİKLE TARAF OLMAYIZ BİZ NEREDEN BİLEBİ,LRİZ KUSUN NEREDEN NASIL GELDİGİNİ YADA LEGAL OLUP OLMADIGINI BU DEDİKLERİNİZ BİZİM DISIMIZDAKİ SEYLER ÇALINTI KUSLAR BİZE BİLDİRİLSE BİZ NE YAPABİLİRİZ BU KADAR ÜYELİ SİTEDE HANGİ BİRİNİ TAKİP EDEBİLİRİZ OLMAYACAK BİR SEY İSMAİL KARDESİM SATAN ALAN KOYAR KRİTERLERE GÖRE KUSLARINI ALAN ALIR ALMAYAN ALMAZ BU DENLİ AGIR SORUMLULUK YÜKLENEMEYİZ

SAYGILAR

Epeydir girmeyince yeni iletilerden geçiş yaptım.Haliyle tarihe bakmamışım.Hortladı diye canınızın sıkıldığı konuyu silebilirsiniz.

Bir okur ve yazar olarak sorunsuz site yoktur düsüncesindeyim.
Birde yorum eksikligi veya cevap verilmedigi söylenmis bu konuda benim düsüncem.

Eger kisi tanidik degilse yas yer isim bilgisi tam degilse bu kisiler yorum yapsa ne yapmasa ne.

Sonra sitede belirli kisiler yazar ve digerleri onu okur/cevaplar.
Cogu zamanda ziyaret edip konudan bilgi alip sessizce ayni bu yazilarimizi okuyup gitdigi gibi gidiyor.

Ben olmasi gereken seyin olmasi gerekmi gerek degilmi oldugunu bilecek kadar zengin bir tecrubem yok.
Bu sebebten ne olsa gider cünkü daha zemindeyim okumayla bitmiyor ama iste yazmayincada akilda kalmiyor.

ismailada' Alıntı:

Çünkü;

Sende haklisin ama eger yazi yazamiyorsan gerci sanirim Muharrem abi yorumlanmis ama özel mesaj atabilirsin.
Satiyorsa kusu ilan varsa bu sana kilitli baskasina acik olamaz,.

Kendimce kendi tespitlerimle,görsel zenginligimden faydalanarak bu kusculuk isini yürütmeye calisiyorum.

ïsterdim Bir konu olsa ve icinde her kez kendi güvercininin bir videosunu,bir resminini ve yaptigi hareketleri iceren bir aciklamasi paylassa
ïsterdim günde bir müzik konusu gibi zincirli konulardanda faydalansak
ïsterdim hic bir düsünceniz olmasada güzele güzel yorum yapmasini bilsek.
Saygilarimla ve güzel hos iyi bir forumlasma dilegimle bol paylasimlar yorumlasmalar.

Geri