üyelik iptali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali07

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali bulut
Meslek
sporcu
İlgi Alanı
Kediler
admin
lütfen benim üyeliğimi iptal edermisiniz.ben denedim ama yapamadım.rica ediyorum benim üyeliğimi iptal ediniz.
teşekkürler

ali07' Alıntı:
admin
lütfen benim üyeliğimi iptal edermisiniz.ben denedim ama yapamadım.rica ediyorum benim üyeliğimi iptal ediniz.
teşekkürler

S A ALI KARDESİM KUŞÇULUK DA GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ SABIRI BURADADA GÖSTEREREK KAZANAN OLMANIZI PES ETMEMENİZİ ARAMIZDA BULUNMANIZI UMUYORUM

kuscu_marik' Alıntı:
ali07' Alıntı:
admin
teşekkürler

S A ALI KARDESİM KUŞÇULUK DA GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ SABIRI BURADADA GÖSTEREREK KAZANAN OLMANIZI PES ETMEMENİZİ ARAMIZDA BULUNMANIZI UMUYORUM

alslm abi bu sadece benim kişisel bir isteğim,herhangi bir kişi ile veya şahıs ile alakası yoktur.şehir değiştirmem sebebi ile kuşlarımı elimden çıkarttım başka bir arkadaşıma bıraktım bu nedenle de iptalimi istiyorum ama hala iptal edilmemiş.
tekrar site yöneticisi arkadaşlara rica ediyorum üyeliğimi iptal etmek istiyorum...
saygılar

kuşçuluğu bırakmış olabilirsiniz ama bir kuşsever olarak yamızda kalmanızı umuyorum

Üyelik iptali diye birşey yok bildiğim kadarı ile, istemiyorsanı siteye gimezsiniz olur biter...

dynatech' Alıntı:
Üyelik iptali diye birşey yok bildiğim kadarı ile, istemiyorsanı siteye gimezsiniz olur biter...
üyelik diye birşey yok ise neden sana bir kullanıcı ismi ile parola veriyorlar arkadaş.ben istedim ama hala iptal edilmedi bekliyorum bakalım...

Ben üyelik değil, üyelik iptali yok demiştim, neyse hayırlısı..:)

Selamlar,

Sitemizde üyelik iptali söz konusu değildir. Üyeliğini iptal ettirmek isteyen üyelerimiz sitemizi bilgisayarında yasaklı olarak işaretler ise girmez olur biter.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri