Üyelik İptali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MEHMET TASKIRAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet taskiran
Meslek
kuscu metal
İlgi Alanı
Kediler
sayin, Huseyin Basoglan.
yazili uyarindan dolayi tesekur ediyorum.bir konudaki rahatsizligimida dikkatine sunmak istiyorum.
ismi malum bir uye butun iletilere girerek,bizlerle dalga gecer gibi gayri ciddi bir takim iletiler gondermek suretiyle buyuk olcude goruntu kirliligine yol acmistir.ismi malum uyyenin amaci acaba ileti seviyesini yukseltmekmidir,yoksa sabotemidir.ismi malum uye veya ayni isleme yeltenecekler icin bir tedbir almazmisiniz?. TESEKURLER.
SAYGILAR.

m tas' Alıntı:
sayin, Huseyin Basoglan.
yazili uyarindan dolayi tesekur ediyorum.bir konudaki rahatsizligimida dikkatine sunmak istiyorum.
ismi malum bir uye butun iletilere girerek,bizlerle dalga gecer gibi gayri ciddi bir takim iletiler gondermek suretiyle buyuk olcude goruntu kirliligine yol acmistir.ismi malum uyyenin amaci acaba ileti seviyesini yukseltmekmidir,yoksa sabotemidir.ismi malum uye veya ayni isleme yeltenecekler icin bir tedbir almazmisiniz?. TESEKURLER.
SAYGILAR.

Merhabalar. Mehmet bey açık sözlülüğünüz ve uyarınız için çok çok teşekkürler.İlgili üyeyei gördüğümüz yani farkettiğimiz anda hiçbir uyarıya gerek kalmadan uzaklaştırdık. Ve iletilerinin büyük çoğunluğunu silmeye başladık. Diğerlerinide silmeye devam ediyoruz. Bu gibi kişiler ara sıra nadirde olsa çıkıyorlar. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

merhabalar,hüsehin bey neredeyse net de kendi sitesinde 24 saat hizmette.sizler için hiç uyumuyor desem yeridir.arkadaşlar lütfen yazılan yorumlara biraz daha dikkat.ben de dahil olmak üzere kimse zorla üye yapmadı sizleri.amaç dostluk bilgi alışverişi ve saygı olmalı.bizler insanlar en üstün canlılarız.kuşlara gelene kadar daha önemli şeylerin olduğunu düşünüyorum.saygılarımla ibrahim

merhabalar hüseyin bey,ağzımızın tadını bozacak olaylara müdahelenizden dolayı teşekkür ederim.değerli kuşsever dostlar bizler bu uğraşa gönül vermiş insanlarız.amacımız bilgi ve birikimlerimizi paylaşarak gönül verdiğimiz bu işi ulusal düzeyde bir yerlere taşımak.tabiki bunun sağlanabilmesi için sevgi saygı ve disiplin ortamının oluşması şarttır.bunuda sağlayacak olan bizleriz.dostlar yazışmalarımızda biraz düzeyli ve seviyeli olursak,bazı tatsız olaylara mahal vermemiş oluruz.
SAYGILARIMLA
ÖMÜR DENİZ.

ben sadece burdan hesabımı,üyelikmi adını sen koy bilmiyorum kapatmak istiyorum dedim.bana yardımcı olurmusunuz dedim.bana saçma sapan bir mail gönermişsiniz .yok yazmayın yok elveda siz görürsünüz. bumu yaptıgınız iş, tabi bu diyeceksin, nerelere getiriyorsunuz söylediğimiz bir lafı. ben sizden niye burdan ayrılmak istiyorsunuz diye sorarsınız olması gereken bu çünki .anlardınız neden ayrılmak istediğimi. biraz alçak gönüllü olun .şuraya bak bi site yöneticisi rezil oluyorsunuz dermi. yazık yazık ............

Sevgili üyelerimiz,
Diye başlamış bir yazıyı neden size özel yazılmış gibi yorumladınız.
Bana üyeliğinizin silinmesi için mesaj atmışsınız, bende siteden ayrılmak istiyorsanız bir daha girmezsiniz olur biter yazmışım. Uzatılacak bir şey yok. Neden ayrılmak istediğiniz konusu da beni ilgilendirmez.

site yöneticisi olarak daha medeni, yapıcı olmaya davet etmiyorum.çok kötü bi uslubun var,senden ne yönetici olur nede yönetemeyici.kuşçuluğun neden geriye gittigi belli oluyor.ne güzel akıl veriyorsun sanki biz onu bilmiyoruz, işte bizleri geri zekalı , kendin bi şeymiş gibi duruyorsun .ne bu hava ne bu çalım biraz mütevazi ol.peki demek bu kadar zormu geliyor.hemen kaydınızı siliyoruz sağol dersin iş buralara gelmez.niye uzatıp fırça atar gibi konuşuyorsun senin karşında çocuğun yok edepli yaz ne yazacaksan.

birsey yazmiyoruz diye uyeligimiz silinmez heralde ???

urfalı' Alıntı:
site yöneticisi olarak daha medeni, yapıcı olmaya davet etmiyorum.çok kötü bi uslubun var,senden ne yönetici olur nede yönetemeyici.kuşçuluğun neden geriye gittigi belli oluyor.ne güzel akıl veriyorsun sanki biz onu bilmiyoruz, işte bizleri geri zekalı , kendin bi şeymiş gibi duruyorsun .ne bu hava ne bu çalım biraz mütevazi ol.peki demek bu kadar zormu geliyor.hemen kaydınızı siliyoruz sağol dersin iş buralara gelmez.niye uzatıp fırça atar gibi konuşuyorsun senin karşında çocuğun yok edepli yaz ne yazacaksan.
Senin emrin demi çalışıyorum ben, asıl sen üslubuna dikkat et. Üyeliğin silinir bir daha girmezsin sistemde uzun süre girmediğin için, önceki kaydının silinmesini isteyenler gibi senide gayet basit siler. Terbiyessizliğin lüzumu yok.

tolgahan' Alıntı:
birsey yazmiyoruz diye uyeligimiz silinmez heralde ???
Sizin içinde aynı şekilde uzun süre girmediğiniz için sistem tarafından silinirsiniz.
Konu gereksiz polemik yarattığı için kilitli.

Geri