Üyelikler Kapatılmıştır!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Merhaba;
Sevgili arkadaşlar sitemizde üye sayımızın her geçen gün artması yönetim kadrosundaki eksikliği ön plana çıkarmaktadır. Bu nedenle bazen yöneticiler konulara müdahale etmekte gecikmektedirler.
Yönetim ekibinin ortak kararıyla yeni üye alımlarını kapatma kararı aldık. Üyelik alımları açık konumda görünecek fakat ADMİN referans olunmayan kişinin üyeliğini aktif etmeyecektir. Yeni üyelik alan kişiler ADMİN yada kuscu_marik ile iletişime geçip kendilerine referans olan kişinin kim olduğunu belirttikten sonra bizim referans veren kişiyle iletişime geçmemizin ardından üyeliği onaylanacaktır.

Yerinde bir karar olmuş forum resmen konu çöplüğüne dönmüştü.Genç arkadaşlarımın heyecanını anlıyorum ancak dakika başı açılan konulardan herkes sıkılmıştı artık.

daha önce oyun sitesi açıp formunu kurdugum için bu işin nekadar zor ve sıkıntılı oldugunun farkındayım. bence yeni üye olan kişiler 15 gün yorum yazamamalı ve belli bir mesaj sayısına ulaşmadan konu açamamalı. bu sayede uye olur olmaz konu açmak yerine aramayı denemek zorunda kalınacak. ve konu açması için belli sayıda yorum yazması gerekeceginden hem ortama uyum sağlamış olacak hemde yazdıgı yorumlardan hitap ve karşısındakine yaklaşım tarzını siteye uygun hale getirmek zorunda kalacak.

referans sistemi bana göre site formatına aykırı. çünkü ben siteye üye oldugumda burdan kimseyi tanımıyordum. uye olmadıgım icinde kimseye mesaj yazma olanagım yoktu. kimi referans göstere bilecektim uye olurken kimseyi. ve burası sayesınde cok sey ögrendım. acılan gereksiz konuları silmek ve bunlarla ugrasmak yerine yeni üye olan arkadasları arama yapmak icin bir nevi zorlamıs olunursa konu kirliligi ortadan kalkar ve yoneticilerimizde ustlerindeki asiri yukten bir nebze olsun kurtulmuş olur.

Sertan Genis' Alıntı:
daha önce oyun sitesi açıp formunu kurdugum için bu işin nekadar zor ve sıkıntılı oldugunun farkındayım. bence yeni üye olan kişiler 15 gün yorum yazamamalı ve belli bir mesaj sayısına ulaşmadan konu açamamalı. bu sayede uye olur olmaz konu açmak yerine aramayı denemek zorunda kalınacak. ve konu açması için belli sayıda yorum yazması gerekeceginden hem ortama uyum sağlamış olacak hemde yazdıgı yorumlardan hitap ve karşısındakine yaklaşım tarzını siteye uygun hale getirmek zorunda kalacak.

referans sistemi bana göre site formatına aykırı. çünkü ben siteye üye oldugumda burdan kimseyi tanımıyordum. uye olmadıgım icinde kimseye mesaj yazma olanagım yoktu. kimi referans göstere bilecektim uye olurken kimseyi. ve burası sayesınde cok sey ögrendım. acılan gereksiz konuları silmek ve bunlarla ugrasmak yerine yeni üye olan arkadasları arama yapmak icin bir nevi zorlamıs olunursa konu kirliligi ortadan kalkar ve yoneticilerimizde ustlerindeki asiri yukten bir nebze olsun kurtulmuş olur.
AYRICA ; BU DA FAYDALIDIR..

BU YENİ REFERANSLI UYGULAMA ; HUZURLU , UYUMLU,BAŞARILI VE FAYDALI BİR SİTENİN DEVAMI İÇİN ...

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Merhaba;
Sevgili arkadaşlar sitemizde üye sayımızın her geçen gün artması yönetim kadrosundaki eksikliği ön plana çıkarmaktadır. Bu nedenle bazen yöneticiler konulara müdahale etmekte gecikmektedirler.
Yönetim ekibinin ortak kararıyla yeni üye alımlarını kapatma kararı aldık. Üyelik alımları açık konumda görünecek fakat ADMİN referans olunmayan kişinin üyeliğini aktif etmeyecektir. Yeni üyelik alan kişiler ADMİN yada kuscu_marik ile iletişime geçip kendilerine referans olan kişinin kim olduğunu belirttikten sonra bizim referans veren kişiyle iletişime geçmemizin ardından üyeliği onaylanacaktır.
...

S.a Hüseyin abi ,
Böyle bir durumu dört gözle bekliyorduk ve sonunda oldu teşekkür ederiz.
Site içerisindeki gereksiz konu kirliliğinin önüne büyük bir set koyulabileceğine inanıyorum.
25.000 den fazla üyeliği olan bir forumu kontrol altında tutmak çok zor.
Hepimiz için hayırlı , uğurlu olsun.

hiç istemedigimiz mecbur bırakıldıgımız bir durum
yavruya sütiçirsem olurmu
kusum kaçtı ne zaman gelir
kuslar ne yer

böylesine saçmalıklara ne yönetici yeter nede sabır

az üye çok üye alakalı bir durum degil görgü ve karsılıklı saygı sevgi meselesi

düşüncemiz bu amacı tasımayanlar içindir istenilen zor bir sey degil sadece her kesimin sadece üzerine düşeni yapmasıdır

görmek duymak istedikleri gibi davranmalarıdır

saygılar

üye sayısına göre yönetici sayısı gerçekten çok az (az derken aslında sayı var ama yeterince zaman ayırabilen yöneticiler yok, malumunuz sürekli buralardayız, takılıyoruz yazıyoruz fakat gözüme sürekli çarpan 3 yönetici var kuscu_marik - hener - khalid, bu arkadaşların abilerin arasında da online süresi en yüksek olan kuscu_marik, yani koca forumda bana göre [lütfen diğer yöneticiler alınmasın, hepsi değer verdiğimiz ustalar, kendileri de bilirler samimiyetimi] ilgili kişi kuscu_marik dir. yük onun üzerinde olduğundan da, yetişilememesi çok doğaldır. Yönetim kadrosuna cevval online süresi yüksek hatirşinaz, yeni arkadaşlar alınması da yükü oldukça hafifletecektir.

yine de denenmeye değer bir karardır, umarım beklenilen sonuca ulaşılır.

(Not : dışarıdan beni referans olarak gösterecek arkadaşlar, 2 adet vesikalık resim, ikametgah ve 2 simit 1 ayranı getirmeyi unutmasınlar yoksa mırın kırın kem küm yaparım, baştan söyliyeyim) :)

2 metre tahta lazım olan bile hemen başlık açıyor,hayret edilecek konular vardı şaşkınlıkla izliyordum,siteden soğumuştum çok yerinde bir karar hem bahar yaz da geldi güzel ve radikal bir temizlik şahane olur.desteğimiz sonsuz..

FeLix_' Alıntı:
üye sayısına göre yönetici sayısı gerçekten çok az (az derken aslında sayı var ama yeterince zaman ayırabilen yöneticiler yok, malumunuz sürekli buralardayız, takılıyoruz yazıyoruz fakat gözüme sürekli çarpan 3 yönetici var kuscu_marik - hener - khalid, bu arkadaşların abilerin arasında da online süresi en yüksek olan kuscu_marik, yani koca forumda bana göre [lütfen diğer yöneticiler alınmasın, hepsi değer verdiğimiz ustalar, kendileri de bilirler samimiyetimi] ilgili kişi kuscu_marik dir. yük onun üzerinde olduğundan da, yetişilememesi çok doğaldır. Yönetim kadrosuna cevval online süresi yüksek hatirşinaz, yeni arkadaşlar alınması da yükü oldukça hafifletecektir.

yine de denenmeye değer bir karardır, umarım beklenilen sonuca ulaşılır.

(Not : dışarıdan beni referans olarak gösterecek arkadaşlar, 2 adet vesikalık resim, ikametgah ve 2 simit 1 ayranı getirmeyi unutmasınlar yoksa mırın kırın kem küm yaparım, baştan söyliyeyim) :)

yok yok mesut yönetimdeki bütün arkadaslarımız zamanları oldukca katkıda bulunuyorlar çogunun sorumlu oldukları brans farklı oldugundan pek görünmüyor gibiler tabiki hepimizin haliyle işleri güçleri öncelikleri var bizler biraz daha çok zaman buldugumuz dan sık görünüyoruz taklacılar bölümü daha çok takip edilip paylasımda bulunuldugundan öyle görülüyor burada yani sitemizde ben sen o yok hepimiz olarak üyeleriyle yönetimiyle BİZ varız zaten kuscular org olarak diger sitelerden farkımız farkındalıgımız bu yönetim olarak kendimizi dahada aktif hale getirebilmenin çabasındayız sizlere hizmetimizin aksatılmasına sebeb olanlara karsı almıs oldugumuz bir karar bizlerden kaynaklı bir sey zaten degil bakalım bekleyip görecegiz hakkımızda ne ise hayırlısı o olur insallah

saygılar

Sertan Genis' Alıntı:

sertan abiye aynen katılıyorum
üyelikleri kapatmak işinizi hafifletebilir yönetiçilerin hepsi değer verdiğimiz abilerimiz arkadaşlarımız
saçma sapan konulara ben bile tahammül edemezken onlar ne yapsın
ama bu siteden öğrenecek çok şeyleri olan genç kardeşlerimizin önünü de kapatmış oluruz
bence sertan abinin önerdiği yöntem daha güzel
saygılarımla

Emin olun arkadaşlar genç kardeşlerimiz hiç bir konu açmadan üye olmadan da bu forumdan gerektiğinden fazla bilgiye rahatlıkla ulaşabilirler. Okumalı araştırmalılar.

Bence de yerinde bir karar olmuş. Fakat küçük bir öneride bulunmak istiyorum. Şu google arama motorunu biraz daha belirgin bir şekle sokmanız insanları arama motorunu kullanmaya sevk edecektir diye düşünüyorum.
Birde zaten açılan konulara bakın bir çoğu kuşlarım başlığında resimler, yani sıradan bir özelliği olmayan kuşlar bile sanki çok değerli farklı bir şeymiş gibi paylaşılıyor. Unutulmamalı ki sizde olan güvercinler başkalarında da var. Farklı bir özelliği olmayan kuşu niye paylaşırlar anlamam.

peki daha önce üye olmus ve bır ıkı mesaj yazmıs üyeler ile referansla uye olan kişilerin arama yapmadan baslık acması nasıl engellenecek. bu başlık acıldıktan sonra ıkı yada uc mesaj yazmıs olan uyeler yıne baslık acmaya devam ediyor.

Muharrem Abi'nin dilinde tüy bitmişti zaten söyleye söyleye :) HAYIRLISI TÜM KUŞÇULAR.ORG CAMİASI ADINA *
; Saygılar

Çok doğru bir uygulama olmuş.

İnşallah lüzumsuz konuların önüne geçilmiş olur böylece isabetli bir karar olmuş

Hayırlısı olur inşallah ama lazımdı herkesin dediği gibi konu kirliliği çoktu güzel bir karar..

18.10.2013 TARİH İTİBARİ İLE ÜYE KAYDI YOK ..

ÜYELİK ONAYI BEKLEYENLER OLDUĞUNU ÖĞRENMEKTEYİM ..BİLGİ VERİLMESİNİ RİCA EDERİM..SAYGILARIMLA..

Yeni üye olacak olan ağırlıklı olarak gençlerin önce okuyup siteyi araştırmaları için hemen onaylamıyoruz.

Geri