UZUN FİŞEKLİ BOL TAKLALI OYUN KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakancamurcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
kuşların benimkilerden çok çok daha iyi, bunu itiraf ederek bir iki eleştiri getirecem umarım hakkına girmiş olmam. birkaç başını çekmişsiniz benim merk ettiğim her başa geldiklerinde bu oyunlarını yapıyorlar mı ve kaç kez başa gelip ne kadar süre uçuyorlar?. umarım bol yavru alır çokça seyredersiniz saygılar...

slm
güzel kuşlar bol yavrular alman dileğiyle tüğünce hayrını gör

saygılar
emre kalender

kardeş kuşların çok güzel eğer kuşlardan satmak istersen bi görüşelim karamandan hasan oyun kuşu besliyorum

güzel kuşlar zevk al...............

kardeş kuşlar 1000 numara kuş zaten mavidir.

slm arkadas kus zaten 10 metreden aliyor birazda uzun gitsin ardik senin dedigin kadarda uzun ye taklali gitmiyor slm saygilar

uzun gíden kus ve bol takali görmek istiyorsan kuscuismail38 yaz youtebe görebirsin slm

selamunaleykum
masallahguzel kus huzurla besleyin sarkida kusda10 numara
saygilara ferhat

Çok güzel bir kuş defalarca seyrettim bu kadar uzun fişek yapan ve taklalı giden bir kuş bulmak zor zaten arkadaş da bunu değerlendirmiş değişik kuşlardan yavru almış tebrik ediyorum .Bizim ile bu güzel videoyu paylaştığın için kendisine teşekkür ediyorum . Kuşçuluğu bıraktım ama iyisine yine hastayım ...

emegine saglik ta kusun kanat sesinimi dinlicez muzigim anlayamadim ;yinede emegine saglik gule gule besle.

Geri