uzun paca normal kuyruk kadar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mechelen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Mechelen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa Altnsoy
Meslek
Belcika
İlgi Alanı
Kediler

tam olarak anlamadim sahibi verdi kuslarim simdi 50 oldu sabah 1 dönüs sanirim aksam 51 di
bu cift resimde en yakindan cektigim tek olani pacalari kesik vaziyet,
yumurtalari kepceleyip atiyorlarmis kesmis eski sahibi.
bir yürüyüs var akliniz durur penguen gibi... ucmasin yurusun yetiyor.
cinsi arastirdim ama bullamadim
sitede ana sayfada reklamli resmindeki kusun kuyuklari haric tipa tip aynisi ama cokta özel oldugunu sanmiyorum

Bildiğim kadarıyla malatyalar arka tepe olur.Malatya mardin kırması gibi duruyor.

Evet nerdeyse ayni ama ben inaniyorum malatya kusundan daha dolgun ve daha gür
arti bunda sapka yok ve cok uysal yürümekte zorlaniyorlar bu paca haliyle bile.
Yani uzun olsun cekecem resmini.tüy degisimine kadar bekliyecegiz.
birde hayvanlarda erkeklik yok yani cok ürkek diger kuslardan,ama insandan degil.

evet nasil oldu bilmem ama kuslari dün rahat etsin diye kilitli kedi kafesine koymustum.
bugün bir baktim kusun altinda yumurta var.
dün yürümekte zorlaniyordu pacalardan ve dolgunluktan süphelenmemistim.
ama kus yumurtaliymis ve sonuc iste resim.

Merhaba Bu Kuslar Köken olarak Dünyanin muftelif yerlerinde mevcut En iri olani Ingilteredir Avrupadaki soylari genelde iridir . Kökeni arastirmak icin Avusturyanin Viyana Müzesinde veya Würzburg Üniversitesinde bir seyler bulabilirsiniz Efenim Saygilar

Tesekkür ederim ilgilendiginiz icin.

Kuslarimdan cok memnunum ne yazikki ikiside disi ve yavru alamadim.
Seneye durumlarina bakacam
bir tanesi benim öbür kapsonlu kusla arkadas yeni yeni ötmeye basladi ilerde ne cift olur bilmiyorum biri pacali biri boynu uzun süslü

Cok cana yakinlar kümesde beni görsün konacak yerleri omzumda belli, inmezlerde yem atmadan.

Mustafa Bey Merhaba ,anladigim kadariyle Belcikada kaliyorsunuz , Avrupada bu kuslardan bulmak mümkün ciftlestirirken ayni cinsten olmalari makbüldür , Kuslarin mümkünse Resimlerini ayri ayri eklerseniz bir seyler cikartabiliriz. Bunu sunla esliyecem onu bunla esliyecem diye yapmayin carprazlama kolay is degil ,ortaya bir sey cikmaz Forumlarda görüyorum Kuslari icler acisi , Böyle sey olmaz , böyle kusculuk olmaz ,Bir cins veya bir soy yaratmak sanat isidir bilim, birikim gerekir . simdiye kadar hic yerde bahsetmedim deginmedim , Bizden öncekiler bizim atalarimiz, Bu isi Ebced hesabi ile uygulamislar Ebced Hesabininda bir cok kategorisi var , Bir tür sifreleme olayi Zamanim elverdiginde ilk firsatta konulara daha aciklik getirmeye calisacagiz , daha buna benzer bir cok konu var yazilmis olanlar var ama burda bu sitede degil akibetide belli degil , Bizler su siralar dolu dizgin calisiyoruz. Yilbasina dogru isler cok yogun oluyor, yani kisacasi daha cok alacagimiz mesafe, anlatilacak aktarilacak bilgiler var .Efenim Saygilar

ayhancakir' Alıntı:
Mustafa Bey Merhaba ,anladigim kadariyle Belcikada kaliyorsunuz , Avrupada bu kuslardan bulmak mümkün ciftlestirirken ayni cinsten olmalari makbüldür , Kuslarin mümkünse Resimlerini ayri ayri eklerseniz bir seyler cikartabiliriz. Bunu sunla esliyecem onu bunla esliyecem diye yapmayin carprazlama kolay is degil ,ortaya bir sey cikmaz Forumlarda görüyorum Kuslari icler acisi , Böyle sey olmaz , böyle kusculuk olmaz ,Bir cins veya bir soy yaratmak sanat isidir bilim, birikim gerekir . simdiye kadar hic yerde bahsetmedim deginmedim , Bizden öncekiler bizim atalarimiz, Bu isi Ebced hesabi ile uygulamislar Ebced Hesabininda bir cok kategorisi var , Bir tür sifreleme olayi Zamanim elverdiginde ilk firsatta konulara daha aciklik getirmeye calisacagiz , daha buna benzer bir cok konu var yazilmis olanlar var ama burda bu sitede degil akibetide belli degil , Bizler su siralar dolu dizgin calisiyoruz. Yilbasina dogru isler cok yogun oluyor, yani kisacasi daha cok alacagimiz mesafe, anlatilacak aktarilacak bilgiler var .Efenim Saygilar

müsait bir zamanınızda bu hesaplamaları çapraz eşlemedeki şifreleri (çözebildiğiniz kadarı ile) bizlere de aktarırsanız çok memnun oluruz.

Mesut Bey Merhaba Yeni Bir baslik altinda devam edelim. Kuscunun Defterinden Efenim Saygilar.

Mesut Bey Merhaba ,dün gece size cevaben yeni baslik altinda yazmistik , Silinmis sizlere iyi forumlar paylasimlar. Efenim Saygilar .

Bu kuş musul beyazı değil mi? Gözleri renkli.
Birde kanadını elektrik bandıylabantlayın lütfen pek zararı olmuyor, çıkarırkende telek yönlerine doğru çıkarırsak kanatları hasar görmemiş olur. Saygılar.

Geri