Uzun uçuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iLLeqaL54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 907

iLLeqaL54

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan Doğan
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar 2 çift taklacı kuşum var.Fakat kuşlarım çatıdan çatıya kısa uçuyor.Bazen kafası esiyor 5-10 tur atıyolar :) Ben bu kuşların yanına uzun uçan bi kuş alsam taklacılarımda bu kuşla beraber uzun uçarmı ? Uçarsa hangi kuşu önerirsiniz ?

kuşların yavruysa bunu yapabilirler ancak ekeyse bu sıkıntılı bir durum, yanlarına tip kelebek bursa tarzı bi kuş veya yüksek uçabilecek başka bir taklacı katabilirsin, bir de en önemlisi kuşların hiçbir zaman tok olmasın !!! kuşlarının önüne yemlik koyma (yavru yoksa) uçur bırak napıyosan artık, aksam yuvaya gırmeden yemle içeri al, tok olurlarsa hem yuvaya gelmez sagda solda kalırlar hemde disiplin almazlar.....

Aç uçursamda aynı tok uçursamda aynı :) Kuşlarım yavru değil.Bir çift bursalı almayı düşündüm.Size danışayım dedim.Alırsam bir faydası olur mu ?

AÇ VE TOK KUŞ UÇUŞU ARASINDA ÇOK FARK VARDIR DA SENİN KUŞLAR DAHA UÇMADIĞI İÇİN SEN BUNU FARKEDEMEMİŞSİN FURKAN KARDEŞİM, sen al en iyisi bi çift bursa onlarla uçur bakalım,,,,

Tamam sağolun en yakın zamanda bir çift bursa edincem (:

bursa kuşuyla mardin uçurulmaz bursalar hepsi kendi başına uçarlar toplu uçmazlar mardinlerin yanına bango gider başka kuşta gitmez ama mardinlerin taklası kaybolabilir zamanla yada azalabilir.

sen bence mardinleri sepetle onlardan bi cacık olmaz.. Tip al tip besle.. ama denilen doğru aç uçur..

Kuşların ekeyse fayda etmez.Benim bildiğim genellikle seferli kuşlar uzun uçuyor.

Uçurmak istiyorsan bango,oynar,tip,kelebek tarzı kuşlar beslersen senin için daha iyi olur.Ama karışık besleme tek tür olarak besle.

Geri