Uzun Zaman Sonra Aldıgım İlk Yavrular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan Genis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SertaN Geniş
Meslek
Turuzim
İlgi Alanı
Kediler
Herkese Merhabalar.

uzun zamandır yavru alamıyordum. yeme düsecegi zaman öluyordu. burdaki ustadların desteklerı sayesınde cok sey hakkında fikir sahibi oldum ve güvercin beslemenin sadece yemlemek ve su vermekten ucurmaktan ibaret olmadıgını anladım. bana gösterılen yol ve burdaki arastırmalar soyesınde hem kuslarımda hem yavrularda cok guzel gelısmeler oldu bunlar yeme dusen ılk yavrular ve suan cıkmıs ıkı yavrum ve 12 cift yumurtam var. ins onlarda saglıklı sekılde buyur. bana yardımcı olan herkese tesekkurler...

ılk resımdekı kusun rengi hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

ser.jpg

ser11.jpg

Ve unutmadan cogu arkadasımız bunla bunu eslestırsem ne cıkar dıye soruyo ve işin aslı bende merak edıyodum. bu yavrular araplardan cıktı :)

masallah sertan insalllah her sey istediginden de güzel olur saglıklı güzel yavrular güle güle uçur besle

ilk yavru gördügüm kadarıyla silik arap akkuyruk yada dumanlı akkuyruk daha net resimleyebilirsen daha saglıklı karar verilebilirdi birde neyi neyle eslersen esle kusun neslinde ne var ise onu verir kan ve genle alakalı bir durum bak bunların ana baba arap diyorsun yavrular farklı renge takılma oyun kusunda adı üstünde tatmin olabilecegin oyun önceliklidir

paylasım için tesekkürler

saygılar

S.a Sertan abi maşallah.
Hastalıklardan da kurtuldun güzel güzel yavrular almaya başlamışsın.
İnşallah diğer yumurtalarda çıkar da yavruları istediğin şekilde uçurup izleyebilirsin.
SAĞLICAKLA KAL...

Teşekkurler marik abi. erkek arap silik fakat yavru ne silik ne dumanlı yanar dönere benziyo ama ilk tuyde gercek rengini alır gibime geliyo. ama dıkkat ettım bunlardan once ıkı cıft yavrusu ölmustu onlardada bırer tanesı akkuyruk atmıstı. renge fazla takılmıyom saglıklı olsun yeter.

eyw kerim senin emanetleri en kısa zamanda sana ulastıracam unuttum sanma :)

Maşallah, düzeni bozmadan daha nice yavrular alır uçurursun inşallah.

İlk resimdeki gerçekten güzel bir kuş olacak gibi duruyor,inşallah sağlıkla büyütürsün abi.Saygılar

maşallah güzel yavrular inşallah dilediğinizce oynar

HAY MAŞALLAH :slm: :heyo:

Geri