VAN YÜKSEK UÇUCU ( 1 TAKIM) lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cosan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

cosan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan coşan
Meslek
sağlıkçı
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kuşlarımı yükseltmek amacı ile sağlam 1 takım van yüksek uçucu lazım.
ankarada oturmaktayım. msn den grşlim.

msn: [email protected]

Gökhan bey merhaba;
Elimde bir çift van yüksek ucucusu mevcut dişi beyaz, erkek cok güzel çilli sarı, kuşlar haziran ayında yavruyken mersinden geldi ben vakit sıkıntısından dolayı uçuramadım, özellikle erkeğin soyu cok temiz 8 - 10 saat havada kalabiliyolar.
Elimdeki kusların fazlalıgından ve de ilgilenemediğimden dolayı çıkartabilirim ilgilenirseniz görüşelim.
--mehmet

Merhabalar Van yüksek uçucusu,tippler,sıpr,budapeşte ırklarından herhangi birisini Ankara'da besleyen varsa benimle irtibat kurarsa sevinirim.Bu kuşlar dışında bursa oynarı besleyenlerde eklerse sevinirim.Kuşları izletecek kişiler olursa sevinirim.Yerde duran kuşu herşekle sokulabilir.Uçursam inmez diyorsanız ertesi gün alırım :D teşekkürler.
[email protected]

Arkadaşlar resimleri bu siteye eklemiştim ama sanırım görmemişssiniz.Şimdi bu sitede yer alan kuşların foto linkini veriyorum.buradan bakabılırsınız.Buarada kuslarımız ve kümesimiz hakkında genel bir fikir edinebilirsiniz.
yuksek-ucucu-irklar-iran-sirp-vb/van-ercisten-yuksek-ucucu-kuslar-t12077.html telefonla fiyatı konusuruz.Eğer bulundugunuz yere buradan kalkan otobüs var ise otobusle göndermeye calışırız.Maksat Türkiyede bu ırkı tanıtmak.Reklam yapmıyorum kuşlarıda övmüyorum ama gerçekten görülmeye değer kuşlar.Eğer merak edersenız dahada resim ekleyebılırım. ALİ SALİŞ:0535 205 72 61
yuksek-ucucu-irklar-iran-sirp-vb/van-ercisten-yuksek-ucucu-kuslar-t12077.html

bende bı takım van kusu mevcuttutr ben ucuza verıorum kuslar garantırıd van kusları ben ındıremedııgım ıcın verıcem takımını 60 bırakırım ayrıca yuksek ucuz ve oyun vardır van kusunda onemle hatrlatmak ısterım beyler ozellıgı budur cunku vanın kus acmak ıcınde en ıyı bu kuslar kullanılır saygılarımla corleon

Geri