Van Yüksek Uçucu ÜstadLarı Yardımınızı Bekliorum Konu İçerde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraldevre71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan Yıldırım
Meslek
Mobilya
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle S.a Ben Ankaradan Van Güvercini Beslemek İstiyorum Ama Yerim Yok Bu Güvercinleri Apartmanda Balkonda Beslesek Etrafını Tanıyıp Yani Kısacası ALışıp Balkona İnebilirmi Rahatlıkla Bu Türle İlgilenen Üstadlar Yorumunuzu Bekliorum .

Re: Van Yüksek Uçucu ÜstadLarı Yardımınızı Bekliorum Konu İç

balkonun genişse iner abi bizim arkadasda besliyor peki bina kaç katlı?

6 Katlı Binanın 5 katında Oturuyorum Yani En Üstün Bİ altı Balkon Gömme Balkon Ama Camasır Astımız Demirler felan Var Geniş Derken balkonun boyu 1.30 2 Metre fElan inebilirmi Acaba Performans kusu deil heralde bunlar düz ucan ama inerken takla atıolar ama bilmiyorum yinede emin deilim arkadaşın balkonu nasıl ve nasıl indirio biraz detaylı bilgi verebilirmisin Gardaşım .

Benim beslediğim Van'lar ne kadar oyunlu olurlarsa olsunlar rahatça inebiliyorlardı. Benim de çatım alçak etrafı ağaçlık. Havada sabit kala kala iniyorlardı. Ama riske girmek istemezsen Budapeşte Yüksek Uçucuları da uygundur. Van'lardan tek farkları takla atmamaları. Halk arasında Tippler'le karıştırılır tip denilir. Hemen her yerde bulabilirsin

Eyw Gardaşm Budapeşte Bende Düşündüm Ama Ben Ankarada Oturuyorum Normalde Ben Taklacıdan Vazgeçmem Ama Balkona inemediği icin mecburen ve başka ırklarıda beslemek istiorum ve yüksek ucucular ilgimi cok cekior ama Burda Budapeşte ve van güvercinleri bulabilirmiyim arastırcam bulabilirsem alacam ama nadir Ankarada Taklacıdan başka bi kuş ırkı zor yani . Ama Van Güvercinleri daha cok ilgimi cekior Yinede Cok Teşşekürler .

yuksek ucucu bulabildinizmi ankarada ?

ŞU İLANA Bİ GÖZ ATMANIZI TAVSİYE EDERİM...SAHİBİNDEN.COM....İLAN NUMARASI....92451826...SAYGILAR

Geri