Varmı daha iyisi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hunkari112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hunkari112

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zakir tetik
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kemirgenler
süper taklacı :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kjxJf4hhk5s[/youtube]

O kadarıda iyi değil erkekse düşünsene ciftleşirken dişinin tepeye cıkarken takladan cıkamıcak :))

yazık hayvana

güvercin dişi.
yumurtada yatması zor oluyor :)
valla bende bu güvercini tam anlamıyorum kanat çırptığı zaman takla atmadan duramıyor :)
bu arada varmı daha iyisi yazdım ama tabi iyi olması burada göreceli bişey bana göre iyi olan başkasına göre kötü olabilir :)

hunkari112' Alıntı:
güvercin dişi.
yumurtada yatması zor oluyor :)
valla bende bu güvercini tam anlamıyorum kanat çırptığı zaman takla atmadan duramıyor :)
bu arada varmı daha iyisi yazdım ama tabi iyi olması burada göreceli bişey bana göre iyi olan başkasına göre kötü olabilir :)

KUSA SAHİP OLUP İYİ BAKMANIZI İYİ BİR YETİŞTİRİCİ DOSTUNUZ VARSA

BİLİNÇLİ BİR ESLEME İLE YAVRU ALIP SONUNU DA GÖZLEMLEYEREK

DEGERLENDİRMENİZİ ÖNERİYORUM BU SÖYLEMİM SADECE BU KUS VE BU IRK İÇİNDİR EŞLEME YAPACAGINIZ KUS KENDİ CİNSİNDEN OLMAMALI

GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ

SAYGILAR

teşekkür ederim.
kuşun şuan eşi yok eşinden ayırdım.
ne tür bir ırkla eşleme yapmalıyım sizce?
bunun kadar olmasada yerde 1-2 takla atan bir kürenkim var.
acaba onunlamı eşlesem yoksa çok fazla oyunlu olmayan bir erkeklemi eşlesem?

hunkari112' Alıntı:
teşekkür ederim.
kuşun şuan eşi yok eşinden ayırdım.
ne tür bir ırkla eşleme yapmalıyım sizce?
bunun kadar olmasada yerde 1-2 takla atan bir kürenkim var.
acaba onunlamı eşlesem yoksa çok fazla oyunlu olmayan bir erkeklemi eşlesem?
KENDİNİZCE TECRÜBELERİNİZ YOK İSE MESELA BİR ANKARA KUSUNDA NORMAL AZ TAKLALI HAVADA KALAN AMA GEVSEKDE OLMAYAN İYİ KÖTÜ BİLİNEN BİR KUSDA BİR ÇİFT YAVRU ALIP GÖZLEMLEYİNİZ TANIDIK BİR BİLENDEN YARDIM ALINIZ ÇALISILICAK BİR KUS BU KENDİMCE GÖRÜŞÜMDÜR

HA BÖYLE YERDE DÖNEN ÇOK KUS BULUNUR VARDIR AMA BENİM SÖYLEMİM SADECE BU KUS İÇİNDİR HER YERDE DÖNEN KUŞ İÇİN DEGİL

SAYGILAR

Arkadaşım eğer bu kuşu uçurmak istemiyorsan bişe diyemem ama eğer uçurmaya niyetin varsa şunu söyleyebilirm.Bazı kuşlarda bu şekilde yarım bırakılıp uçurulmadığından bu şekilde oyunu kalıyo,böyle yerde takla atan kuştan 2 tanede bende var,dediğim gibi uçurmak istiyosan bana göre kuyruklarını ortadan çek başlardan 2-3 tane bırak ortayı çek ki kuş hafiflesin ve daha çabuk kendini havaya atar ama bunu uçuracakda uçumu iyi olan bir kuşunun olması lazım ve bu şekilde kuşunun oyununu açarsın ama eğer kuşun oyunu açıldıktan sonra başlı(seferli) kuş olduktan sonra kapattığında yine bu şekilde oluyorsa o zaman kuşun cinsinde var demektir..."DADAŞ"

çok güzel bi damızlık ben olsam altından yavru alıp uçururdum güle güle besle

Geri