Varmi Elinde Bir Posta iyi Kusu Olan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeRKaN01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SeRKaN01

Üye
www.seslicik.com
Ad Soyad
Serkan
Meslek
Webtasarim
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Arkdaslar Resimler Güzel Kendinizi Övüyonuz Oda Güzel Nasil Olsa Yazmak Beles Herkez Yaziyor Ciziyor Peki Elinizde iyi Kusunuz Varmi Dama Kadar Kollari Durmiyan Varmi Bir Posta Kusunuz izLemek isterim Acikcasi Varsa ßekliyorum Yazin Arkadaslar..

niye izletsin kuşları insanlar düşman mı kazansın herkesin kuşu kendine iyi sende varsa uçur kimse kimse için kuş beslemiyor herkes kendi zevki için besliyor sende varsa sen uçur

smash' Alıntı:
niye izletsin kuşları insanlar düşman mı kazansın herkesin kuşu kendine iyi sende varsa uçur kimse kimse için kuş beslemiyor herkes kendi zevki için besliyor sende varsa sen uçur
doru söze ne hacet

bende var iyisi ama bildigim insan izletirim ama çünkü dama gelipde hain olanlar var

arkadaslar güzel bir konu aslinda.buda bizden kaynaklaniyor sanirim.yurtdisinda besliyorum.sehrimde 3 arkadas adana besliyoruz ve birbirimize izlettirmek icin can atiyoruz.maalesef adanada bunlari yasamak hayal.en iyi kusumu gidip arkadasin salmasina atiyorum bir hafta sonra onun kusu ile yarissin diye.ayni seyi diger arkadaslarda yapiyor ve gercekten zevkli.bu birazda güvenilir ortamin olusmasindan ileri geliyor.umarim bir gün ayni seyler adanada da yasanir.saygilar.

Geri