vazgecılmez bı hastalık bır tk yasmaklı arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bu_son_gece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 863
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erkan köse
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
slm herkeze hayırlı gunler bursa ınegol tarafından yasmaklı kusuna deger verıp koruyan arkadaslara saygılar uzun zamandır oynar yasmkalı kusuna bı ıstanbullu olarak ınegolden aldıhım yasmaklı bı takım kusa hızmet vererek cok buyuk bı keyıfle baktım yanlız kuslarıma gelen bı hastalık yuzunden hepsını kaybettım 15 yıldırda bıdaha oynar kusu bakmadım nede baska kus cınsı cunku oynar kusuna merakım ondan alıhım zevk keyıf yanı dıger hayvanlar benı cezbedmedı uzun zamandıda maddı manevı ımkansızlıklar yuzunden bakamadım sızden rıcam varsa elınızde satmak ıstedıhınız damızlık yapıpta ucurabılcegım bı takım yasmaklı alıp onlardan uretıp tekrar beslemek ıstıyorum makul fıyatlarda olursa sevımırımresımlerıyle fıyatlarını yazıp yollarsanız bıde telefon numarınızı sevırım ozelıkle ınegolden oynar yasmaklı besleyen yada elınde bulunan bursadan dıger arkadaslarımızda yardımcı olursa sevımırım herkeze hayırlı gunler

inegöllü arkadaşlar size yardımcı olacaktır..ben yasmaklılarımı satmıyorum..
kuşları gönderme işini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz..buraya gelme imkanınız varsa yaşmaklı besleyen arkadaşların kumesıne gıderız..
elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım..
saygılar..

nurettın allah nasıp ederse en kısa zamanda zaten ıslerımı yoluna koyarsam gelmeyı dusunuyorum zaten satmak ısteyen arkadaslar en kotu ıhtımal burdan resımlerını koyar dıye dusunmustum nurettın guzel uretebılcegım bı takım yasmaklıyı tahmını kaca alırım hazırlıksız gelmek ıstemem kımseye karsı mahdur kalmak ta ıstemem bılgı verırımısın

erkan bildigin gibi kuşuna ,yetiştiricisine göre degişir bu rakamlar..iyi kuşlar 400 den başlar herhalde..
ben yaşmaklı kuş hic satmadım, almadımda..o yuzden net bir sey soyleyemıyorum..
saygılar..

cok tesekkur ederım verdıhın bılgıler ıcın fıyatlar epeydır kus beslemedıhım ıcın bayagı artmıs ben tahmınız 150 en fazla 200 kadar olur dıye dusunuyordum bıraz daha zamana bırakmak lazım cok tskler yınede hayırlı cumalar hayırlı gunler saygılar

Geri