vazgecılmez bı hastalık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bu_son_gece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erkan köse
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
ben ıstanbuldan erkan butun oynar besleyen arkadaslara saygılar sevgıler ılk oncelıkle bıze bu kusları taddıran once allaha sonra onlara sahıp cıkarak bugune kadar gelmesınde emek serfeden bursa oynarına gonul vermıs tum yetıstırıcı bursa halkına tskler suam 40 yasındayım esnafım hemen hemen on yıldan berı oynar kusunu beslemeye ara verdım daha once bursaya geldıhımde ınegolden almıs olduhum bı takım yasmaklı bursalara uzun sure emek vererk uretmıs ve buyuk bı zevk almıstım ama ne yazıkkı kumesıme gelen bı hastalık yuzunden hepsını 15 yıl once kaybettım ama yınede suan uzulmuyorum haftanın 7 gunu calıssamda suan o kadar beslemek ısteyıpte besleyemesemde bu sıte sayesınde oynar kusuna helekı yasmaklı oynar kusuna olan sevgım sayenızde kuslarınızı seyretmekle devam edıyor allah gule gule saglıklı ve senelerce bu kuslra hızmetlerınıze sızlere ve kuslarınıza zeval vermesın allaha emanet olun sevgıler saygılar

EVET ERKAN KARDESİM KUŞ SEVGİSİ BAMBASKA BİR SEY HANİ DERLER YA HAYVANLARI SEVMEYEN İNSANLARI SEVEMEZ YADA İNSANLARI TANIDIKCA HAYVANLARI DAHA ÇOK SEVMEYE BASLADIM ATA SÖZLERİ NE KADAR DOGRU

SEVGİ HER ZAMAN GÜZEL ZATEN YAPMIS OLDUGUN HER NE OLURSA OLSUN SEVEREK YAPMAZSAN ZATEN OLMUYOR DÜŞÜNCE VEDE GÖRÜŞLERİNE KATILMAMAK MÜMKÜN DEGİL BENİM DE SENDEN KALIR BİR YANIM YOK BEN DE ÜÇ YILDIR SEVDİGİM İŞİ ELİMDE OLMAYAN SEBEBLERDEN DOLAYI YAPAMIYORUM AYNI SİZİN GİBİ BURADAN KENDİMİZİ DESARZ ETMEYE ÇALISIYOR ARKADASLIKLAR DOSTLUKLAR KAZANIP PAYLASIMLARDA BULUNUYORUZ AMA BESLESEKDE BESLEMESEKDE BU UGRASTAN KOPABİLMEK ÇOK ZOR İYİ DİLEK VE DÜŞÜNELERİNİZ İÇİN TESEKKÜR EDİYORUM

SAYGILAR

evet abi cok haklısın kuş hastalığı bir başka oynardan anlamam ama gercekten kümeslerine cok sadık kuşlar
yanlız bi sorun var makaracı olarak tanıdığımız bu kuş son yıllarda kostüm kuşu olarak beslenmeye başladı
makara özellikleri kaybolmaya yüz tutmuş

boş boş uçuyolar bi çoğu

malesef gerçek bu

erkan arkadasım guzel sozlerın ıcın tesekkurler..suan elınde kuş olmamasına uzuldum..bu oyle bır hobı kı olmayınca bır yanımız eksık kalıyor..
bursaya yolun duserse beklerım .
ben acık kanlar bakarım..
sevgı ve saygılarımla..

oncelıkle herkeze hayırlı cumalar cevaplarınız ıcın cok tesekurler hepınıze ayrı ayrı yazmak ısterdım ama sıtede acemıyım daha dogrusu bılgısayrda bıraz acemıyım yava yavas ogrenıyorum oyuzden burdan yazmak zorunda kaldım bızım gıbı ınsanlrda kus sevgısı ayrı ınsana olan sevgı ayrı hepten ayrı ama bugune kadar hep bu sevgımız yuzunden ıyılıklerımız yuzunden hep maddı ve manevı olarak kaybettık akıllanmayız ve halada kaybedıyoruz ama tek kaybetmıyecehımız sey bu kuslara olan sevgımız onlar bızı ınsanlardan daha cok ıyı anlıyor oynar kusunun helekı acık kanlı kusların kaybolmayacıhının kanısındayım helekı bu sıteye gırdıkten sonra degerlı bursa halkının o kuslara verdıhı hızmetlerı gordukce ınsanın daha cok hosuna gıdıyor verılen emekler hıc bır zaman karsılıksız da kalmıyacagı kanısndayım nurettın arkadasım davetın benı onurlandırdı ınan gelmeyı cok ısterdım ama maddı sıkıntı hayat sartları suan ona musade etmıyor ama yınede cok ama cok tsk ederım emın ol gelmıs gormus mısafır perverlıhını suan bıle yasmıs hıssedıyrum kendımı allah sana ve kuslarına uzun omurler versın kardesım cok tskler ıletıme yazan ve cevap veren vermeyen okuyan butun hayvansever arkadaslarımıza sevgıler saygılar hersey gonlunuzce olsun tekrar yazısmak umıdıyle sımdılık hoscakalın

ERKAN SEN KÜMESİ YAP . KUŞ KOLAY.. BURSA'DAN :slm:

eyvallah turker tesekkur ederım

Geri