Ve İşte Benim Kümesim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraldevre71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan Yıldırım
Meslek
Mobilya
İlgi Alanı
Kediler
İşte Sonunda Balkonda beslicem Güvercinlerin kümesleri icinde Ne gibi degişiklikler yaparım yuvalık konusunda felan ! İcinde 10 tane kus beslicem

Tabanına Toprak Üstünede Saman Felan koycam :) 2-3 AY SONRADA üSTÜNÜ kAPATIRIM .

Mrb arkadaşım kumesin guzel olmuş.Tabana bence saman yerine altına gazete serebileceğin taban ızgaralar var.Temizlik konusundada kolaylık olur.Kümese sululuktan su döküldünde saman filan yapar rahatsız eder.Genede uygulama sana kalmış kolay gelsin.

benim bildiğim saman bitlenme yapar ama kara sana kalmış

selamlar arkadaşım resimden pek boyutları belli olmuyor ama benim gözüme 10 kadar kuşa biraz küçük gibi geldi ayrıca toprak ve saman yerine taban ızgarası koysan çok daha iyi olur saygılar

Oraya rahat 10 çift sığar :P

ya kardeş sizin orlarda hiç kümeslerinizi patlatmıyolar mı ben burda böle kümes yapsam sabahına çıkmaz kuşları çalarlar

Göz kararı 10 kuşa küçük gibi geldi o kümes bana. Kümes balkonda açıktaysa her yeri açık olduğundan direk rüzgar yiyecek ve kuşlar hastalanacak. Bence kenarları kontrplak ile kapatın ön taraf açık kalsın. Ön tarafta güneşe doğru çevirilirse kuşların ışık sorunuda kalmaz. Ben bunları açıklamanıza göre göz kararı söyledim.

Kardesım kuşlar nereye yumurtlıcak:) yeremı:)

arkadaşlar bi şey sorcam güvercinin uçması gerekiyor mu yoksa saka gibi kafeste hep durur mu

Her kuşcunun yaşadığı bir olay bu, ilk kümesin içi dolu olsun ister. Nasıl istersen öyle başla ama tabiki kuşlara eziyet çektirmeden. SONRA ZATEN HERŞEY FARK EDİLECEK SENİN AÇINDAN. Hadi hayırlısı diyelim..

abi biraz abarmışsın 10 tane kuş sıgmaz oraya :) ve kumes çok açık balkon gibi biyerde olmaz zaten evde olmayacagına göre illaki dışarda biyerdedir kuşlar çabuk hastalık kapar zaten o kumestede 1 çift güvercin bakılır o kumesi normalde ciflestirme kumesi yapıyolar :)

Geri