Ve sonunda, sahnelerde benim kümes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tacettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Tacettin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tacettin Belkeseli
Meslek
Satış Temsilcisi
İlgi Alanı
Kediler
Bir süredir beklediğim ,yapımı biten kümesim.
yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• Yok olmadılar034.webp
    Yok olmadılar034.webp
    97.7 KB · Görüntüleme: 2,149
  • Yok olmadılar038.webp
    Yok olmadılar038.webp
    102.1 KB · Görüntüleme: 2,146
  • Yok olmadılar039.webp
    Yok olmadılar039.webp
    176.2 KB · Görüntüleme: 2,151
Bolkon kümesidir .kendim tasarladım,başkası yaptı :hhh:

Ekli dosyalar

• Yok olmadılar040.webp
    Yok olmadılar040.webp
    111.4 KB · Görüntüleme: 2,142
  • Yok olmadılar041.jpg
    Yok olmadılar041.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 2,017
  • Yok olmadılar042.webp
    Yok olmadılar042.webp
    70.2 KB · Görüntüleme: 2,025
[No message]

Ekli dosyalar

• Yok olmadılar043.jpg
    Yok olmadılar043.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,988
  • Yok olmadılar044.webp
    Yok olmadılar044.webp
    92.6 KB · Görüntüleme: 2,186
selamlar süper olmuş birde sulugun altına 10 santimlik bir taş koydumu mükemmeliğine artı eklersin suyun içine tüy girmesini önler.

kümesin çok güzel olmuş hayırlı olsun evin baş köşesinede koymuşsun her zaman gözünün önünde işte ne güzel :heyo:

Guzel olmus arkadasım. Eline saglık.

Portatif ve tanışabilir bir kümesgibi olmuş tebrik ederim verilen emeğe değmiş gerçektende....

kümesiniz gercekten güzel miş işallah içine konulacak kuslarda güzel olur we de llah beslemeyi nasip eder :tamam:

çok güzel ve şirin bir kümes olmuş fazla kuş koymanızı önermem en fazla 6 tane kuş koymalısınız bence en üst kısmı eş aldırmak veya karantina kafesi gibi yaptınız sanırım bende kümesimin üstüne bu şekilde biraz daha büyük olacak şekilde yapıp kapısını sürekli açık bırakıp düz uçucu 1 çift kuş koymayı düşünüyorum taklacıdan hariç uçururum hünkari felan düşünüyorum...

tengelli' Alıntı:
selamlar süper olmuş birde sulugun altına 10 santimlik bir taş koydumu mükemmeliğine artı eklersin suyun içine tüy girmesini önler.

Teşekkür ederim,hemen suluğu yükselteceğim.Aslında tam istediğim gibi olmadı ,yine de çok güzel.

hasan karabulut' Alıntı:
kümesin çok güzel olmuş hayırlı olsun evin baş köşesinede koymuşsun her zaman gözünün önünde işte ne güzel :heyo:

evet teşekkürler,geciçiçi olarak orada ,bugün balkona aldım.

bursa oynar' Alıntı:
kümesiniz gercekten güzel miş işallah içine konulacak kuslarda güzel olur we de llah beslemeyi nasip eder :tamam:
işte kuşcuklarım

Ekli dosyalar

• Yok olmadılar055.webp
    Yok olmadılar055.webp
    47.5 KB · Görüntüleme: 1,006
Fbarbaros' Alıntı:
çok güzel ve şirin bir kümes olmuş fazla kuş koymanızı önermem en fazla 6 tane kuş koymalısınız bence en üst kısmı eş aldırmak veya karantina kafesi gibi yaptınız sanırım bende kümesimin üstüne bu şekilde biraz daha büyük olacak şekilde yapıp kapısını sürekli açık bırakıp düz uçucu 1 çift kuş koymayı düşünüyorum taklacıdan hariç uçururum hünkari felan düşünüyorum...

Evet ,üst kısmı belirttiğiniz gibi düşündüm .Tam istediğim gibi olmadı ama işimi görür.6 kuş için tasarladım
fazla yuvalık koymadım ,gezinecek ucacak ,rahat hareket edebilmelerini sağlar inşallah.

tacettin bey merhabalar bu kümes size ne kadara mal oldu acaba ? selamlar

kumesın guzelmıs kuslarda oyle bence cok ıyı oynarlar guzel bakılırlarsa

Cok güzel ve şirin bir kümes olmuş oda ortasında uzun süre beklerse kuşculuktan sogutabılırler sızı :haha:

Kümesde kuşlarda gayet iyi inşallah öürleride tüyleri kadar olur...

kümes çok güzel olmuş detaylı ölçülerini ve de tahmini maliyetini öğrenebilirmiyim rica etsem.

fatihtoparli' Alıntı:
kümes çok güzel olmuş detaylı ölçülerini ve de tahmini maliyetini öğrenebilirmiyim rica etsem.

Elbette 70 cm 110 cm , boy 110 cm
bana maliyeti 350 tl oldu.

Geri