vedat cebbar
Üye
- Ad Soyad
- vedat cebbar
- Meslek
- boya teknisyeni
- İlgi Alanı
- Belirtilmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç oynar beslemedim Osman bey, oynar makara yapmazmı düzmü ucar ? düz ucuyosa neden oynar demişler o zaman ?haltbar' Alıntı:Kuşların soy takibi yapılmadığı az çok resimlerden anlaşılıyor kafa yapıları bir birlerinden çok farklı yanlız eleştiri yapmadan önce vedat beyden bilgi almamız daha doğru olur diye düşündüm..Sonuçta kuş bu güzel mi güzel tabi! Allah hastalıktan hırsızdan korusun... Ayrıca Oynar güvercininin oyunu olmaz Gökay abi mardinlemi karıştırdın saygılar
PArdon oynar beslemediğinizi bilmiyordum Gökay bey! Bir kaç bilgi vererek sizi aydınlatabilirsem ne mutlu bana...gökay' Alıntı:Hiç oynar beslemedim Osman bey, oynar makara yapmazmı düzmü ucar ? düz ucuyosa neden oynar demişler o zaman ?haltbar' Alıntı:Kuşların soy takibi yapılmadığı az çok resimlerden anlaşılıyor kafa yapıları bir birlerinden çok farklı yanlız eleştiri yapmadan önce vedat beyden bilgi almamız daha doğru olur diye düşündüm..Sonuçta kuş bu güzel mi güzel tabi! Allah hastalıktan hırsızdan korusun... Ayrıca Oynar güvercininin oyunu olmaz Gökay abi mardinlemi karıştırdın saygılar
gökay' Alıntı:Hiç oynar beslemedim Osman bey, oynar makara yapmazmı düzmü ucar ? düz ucuyosa neden oynar demişler o zaman ?haltbar' Alıntı:Kuşların soy takibi yapılmadığı az çok resimlerden anlaşılıyor kafa yapıları bir birlerinden çok farklı yanlız eleştiri yapmadan önce vedat beyden bilgi almamız daha doğru olur diye düşündüm..Sonuçta kuş bu güzel mi güzel tabi! Allah hastalıktan hırsızdan korusun... Ayrıca Oynar güvercininin oyunu olmaz Gökay abi mardinlemi karıştırdın saygılar
gökhan @k' Alıntı:Vedat bey aramıza hoşgeldiniz,yanlış anlamayın ama oynarlarınızda ben şahsi görüşüm olarak bursa oynarı tipi göremedim.Soy olarak mı takip ediyorsunuz bu kuşları,yani kanı kaç nesile dayanıyor.Belki bana bu söylediklerimden dolayı kızabilirsiniz ancak gerçektende kuşların oynarla yakın bir ilşkisini göremedim.Eğer bu kuşlar sizi oynar olarak tatmin edebiliyorsa,yinede sizin tercihiniz ve zevkinizdir saygı duyarım.
selamlar Gürdal bey maksatınız benle kuş yarıştırmaksa! yanlış adrestesiniz benim ne ispatlancak bir kuşum nede bu tarz da bir hobim var!zevklizenci' Alıntı:öncelikle herkese selam evet vedat abininde belirttiği gibi bu kuşların gaziosmanpaşada gökhana senın yaşın kadar demiş ama gökhan senın yaşında yetmiyo bu kuşlara bu kuşların gaziosmanpaşada 35 yıllık geçmişi var bide bursanın anavatanında olarak elindeki kuşları gerçekten çok merak ettim bi kaç fotoğraf koyarsan sevinirimm
zevklizenci' Alıntı:bırak kardeşim armutu marmutu bana kuş göster elinde varsa burda senınle laf kalabalığına giremem dunki çocuksunuz bugün kalkmış bana oynar dersi veriyosunuz neymiş mustabey armutu geniş omuzlu carttada curtttada sen kalkmış ben anavatanındayım diyosun ya hemşerim orası anavatanıda neden geçen bursalılaristanbula bi otobüs tutup geldiler pazardan kuş topluyolar neden ?
zevklizenci' Alıntı:hilal hüseyin kardeşim sen yanlış anlamışın sorun bende var sende yok değil şimdi vedat cebbar ağbimiz oraya bi kaç tane kuş koymuş bu arkadaşımızda kalkmış bu kuşların oynara benzer biyanı yok ya o kuşların ben 29 yaşındayım ve o kuşlar ben kendimi bildim bileli varr vedat ağbimizde değil ama ismini açıklamıycam burda çok değerli bi ağbimizde bide kalkmış ben bursanın ana vatanında yaşıyom kuş bende gibi konuşuyo sendeyse koy görelim oynar nasıl oluyomuş yanlışmıyım şimdi
gökhan @k' Alıntı:selamlar Gürdal bey maksatınız benle kuş yarıştırmaksa! yanlış adrestesiniz benim ne ispatlancak bir kuşum nede bu tarz da bir hobim var!
Ama bana bursa kuşunu anlatmak istiyorsanız kesinlikle elinizdeki bu tarz kuşlarla değil daha çok bursa kuşuna benzeyen kuşlarla bana bir şeyler gösterebilirsiniz.
Bursa kuşu pelit başlı atlet vücutlü ve hava ahlağı olan bir ırktır
resimlerden de görüldüğü gibi elinizdeki kuşla bursa kuşunun renk olarak benzerliği haricinde bir benzerliği yoktur,
Bizim ustalarımızın bir imajı vardır yere yakın,omuzlu,kuyruğu kesik mustabey armudu gibidir!ama elinizde ki kuş bizim bursa kuşlarımızdan uzakta yer almaktadır her şeye rağmen siz elinizdekinden mennusanız ve bursa kuşu olduğuna iananıyorsanız söylencek tek bir şey var güle güle besleyin ama benim gibi birine ve beni hiç tanımadan bursa kuşunu anlatmayın ben siyah beyazla doğdum bunlada öleceğim sanırım bu kadarı sizin için yeterlidir.
Oynar diyarından saygılar.
zevklizenci' Alıntı:bırak kardeşim armutu marmutu bana kuş göster elinde varsa burda senınle laf kalabalığına giremem dunki çocuksunuz bugün kalkmış bana oynar dersi veriyosunuz neymiş mustabey armutu geniş omuzlu carttada curtttada sen kalkmış ben anavatanındayım diyosun ya hemşerim orası anavatanıda neden geçen bursalılaristanbula bi otobüs tutup geldiler pazardan kuş topluyolar neden ?
Gürdal bey,bakın size bey diyorum,öncelikle yorumlarınızda biraz bey gibi davranın,öyle dünkü çocuksunuz falan gibi laflarla bana hakarette bulunmanızı gerektirecek bir durum yok.Burada başkasının kuşlarının avukatlığınıda yapmayın.zevklizenci' Alıntı:bırak kardeşim armutu marmutu bana kuş göster elinde varsa burda senınle laf kalabalığına giremem dunki çocuksunuz bugün kalkmış bana oynar dersi veriyosunuz neymiş mustabey armutu geniş omuzlu carttada curtttada sen kalkmış ben anavatanındayım diyosun ya hemşerim orası anavatanıda neden geçen bursalılaristanbula bi otobüs tutup geldiler pazardan kuş topluyolar neden ?
Gürdal bey vedat beyin kuşlarıma yaptığım yorumum dışında diğer belirttiğim cümleleri anlayışla karşıladığınız için öncelikle size teşekkür ediyorum.Her nedense ülkemizdeki tüm güvercin sitelerinin oynar bölümlerinde sürekli tansiyonlar yüksek oluyor.Neden oynar ırkında acaba bu türlü münakaşalar yaşanıyor?zevklizenci' Alıntı:ya bak gökan kardeşim bende biraz sert giriş yaptıysam senden özür dilim ya ben neye sinirleniyorum biliyomusun haksızsan haksız de allah için birisi siteye kuş koyuyo yallah bütün millet üstüne bu oynara benzemiyo bu bişeye benzemiyo bu yazan insanları takip ediyorum icrat sıfır elindeki nede milletinkine bok atıyosun senın için kullanmıyom bu sölediklerimi dünya yuvarlak birgün yüzyüze geliriz yanlış anlama ama o konuşanlar için diyorum be kardeşim sende koy şuraya oynar oynar bude böle olur de bende seni alnından öpim ben bu kuşları savunuyorum benim olmasada çünki burda yıllların bi emeği var sen bi ara istanbula gel ben seni bu kuşların sahibine götürim uçursun ondan sonra karar ver ben bu yüzden sanal alemde takılmak istemiyorum herşey boş hep yalan dolan yinede sert davrandığım için özür dilerimm