VEFAT (BALATLI AHMET )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bursa.ist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

bursa.ist

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tuncay savcıoglu
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
İSTANBUL GÜVERCİN SEVENLER CAMİASININ DEGERLİ BÜYÜĞÜ AGBİMİZ AHMET KARABULUT (BALATLI AHMET ) HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

KENDİSİNE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM.

GÜVERSİN SEVENLER CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN..

Yakınlarına ve sevenlerıne sabır diliyoruz.
Allah rahmet eylesin.

selamunaleykum
ALLAH rahmet eylesin mekani cenlet olsun yakinlarina sabir diliyorum baslari sag olsun
saygilarla

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarının başı sağolsun.

Yakınlarına ve ailesine allah sabır versin.
Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eglesin, kalanlara sabır versin...

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarının başı sağolsun.

TANIMIYORUM AMA ALLAH RAHMET EYLESİN..

Tüm kuşcu camiasının başı sağolsun, ailesine sabır diliyorum.

Ekli dosyalar

• ahmet.webp
    ahmet.webp
    35.4 KB · Görüntüleme: 1,551
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin...

Selam
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok iyi bir insan çok iyibir anlatıcıydı kendisi.Bir kaç kez sohbetinde bulunmuştum gülmekten karnım ağırmış gözlerimden yaş gelmişti.O kadar neşeli biriydi ailesinede sabır diliyorum...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun yakınlarına Allah sabır versin.

Allah rahmet eylesin..Hak hidayetinde mekanı cennet olur İnsallah..

allah rahmet eylesin yatagı cennet topragı bol olsun ailesi ve yakınlarına allah sabırlar versin

Ailesi başta olmak üzere tüm yakın çevresi dost ve arkadaşlarının başı sağolsun Allah sabırlar versin.Tek tesellimiz ölümün gerçek olduğu ve hepimizin bir gün göçüp gideceğimizdir.Azda olsa bilmeyenleriniz için acı kaybımız ''baba'' insandan bahsetmek istedim.

Ahmet Karabulut abimizi kuşçuluk camiasının içerisinde çok yardım eli uzun,sahib olduğu itibarı ile örnek,hayır sever ''baba'' bir kişilik olarak tanıdım o hep (BABA, bir adamdı).Kuş onun için sadece KUŞTU ve gerçekten dostluklara açılan bir kapıydı yıllarca posta kuşuna ve posta yarış camiasına hizmet etmiş bu uğurda çok ciddi imkanlarını feda etmiş,ülkemizde posta ırkını besleyenlere çok büyük yardımları dokunmuş hatta ustalığı ile çok büyük örnek: (Rahmi Bozkır) gibi üstadlar yetiştirmiş bir ustadır her şeyin ötesinde çok değerli abimizdir bu gün forumlarda okuduğumuz güvercin hastalıkları başlıkları altında edindiğimiz bilgileri işte bu değerli büyüklerimiz bize kazandırmışlardır .Her şeyin ötesinde rahmetli ''baba''bir insandı...Kendisi kaybetmenin çok derin üzüntüsü içindeyim.Mekanı cennet olsun nur içinde uyusun.

Soldan:Ahmet Karabulut,ben,Osman Uğur Korkmaz.

RABBİM rahmetine mashar eylesin günahlarını affumarifet eylesin.

(HERKES HAKKINIDA MERHUNA HELEL ETSİN)

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun yakınlarına Allah sabır versin.

Bu camia onun değerini bilmedi ve anlıyamadı. öyleki hayatımda 3 kişi vefat ettiği için ağladım. 1.annem 2. babam 3 ..........

Geri