Vefat.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Tüm dostlara merhabalar,Balıkesir de ikamet eden GALİP KASUT kardeşimiz 07.11.2008 tarihin de geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetmiş''inananılır gibi olmayan bu üzücü olayı eşi Esma Kasut bildirmiştir''.Ailesine ve eşine Allah sabırlar versin merhumun toprağı bol,ruhu şad, mekanı cennet olsun.Allah rahmet eylesin
Rahmetlinin sitemizde bulunan üyelik hesabı: memberlist.php?mode=viewprofile&u=2890
Sitemizdeki Mesajları: viewtopic.php?f=133&t=1864

Ekli dosyalar

• galip (600 x 800).webp
    galip (600 x 800).webp
    57.5 KB · Görüntüleme: 394
Galip Kasut kardeşimize allahtan rahmet ailesine sabır diliyoruz. Çok üzücü bir olay..

Galip kardeşimize allahtan rahmet diliyorum bende.
Çok üzücü bir olay.
Diyecek birşey bulamıyorum.
Allah sabır versin tüm dostlarına ve sevenlerine.
Tüm kuşcuların başı sağolsun.

Galip Kasut kardeşimize Allahtan Rahmet Ailesine Sabır Diliyorum...

Galib abimize Allah rahmet eylesin.Ailesinin başı sağolsun.Birgün hepimiz öleceğiz.Ne zaman belli değil.onun için kalbimizi temiz tutalım heran ölüm gelebilir.Allah (cc) ölümümüzünde hayırlısını versin...

gerçekten inanılır gibi, değil, sitemize resimlerini koyduğu sayalarına daha dün bakmıştım burdan, hayatın garip bir örgüsü var. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eğlin, kaza çok kötü bişey arkadaşlar...

Allah Yakınlarına Sabır versin...

Allah rahmet eylesin, allah topragini hayirlarin en guzeliyle ortsun, Kardesimiz nur icinde yatsın..

değerli dotlarım..galip kardeşimiz benim çok sevdiğim ,çok değer verdiğim saf ,temiz kalpli bir arkadaşımızdı..hala kabul edemediğim ve hala şaka olduğunu söylemenizi beklediğim bu konuya ne diyeceğimi şaşırıyorum..
ölümü hepimiz tadacağız..allah değerli kardeşime gani gani rahmetler eylesin..geride kalan değerli eşi ,değerli kardeşimiz esma hanıma sabır ve metanet diliyorum..

RABBİM GÜNAHLARINI AF EYLESİN. DAha yeni öğrendim, geçenlerde kuş göndermişti hiç tanışma fırsatım olmadı kendisiyle ama telefonda olsun burda olsun cok güzel bi arkadaşlık kurmuştuk....çok üzüldüm.
Rabbim ailesine sabırlar versin...

Galip kardeşimize Allahtan rahmet diler,kederli ailesine camiamız olarak başsağlığı dileriz.
Allah günahlarını afeylesin.

Allah rahmet eylesin mekanını Cennet eylesin..Ailesine sabırlar ihsan eylesin..

Allahtan rahmet ailesine sabır, Toprağı bol Mekanı Cennet Olsun inşallah...

allah taksiratını affetsin. toprağı bol olsun. kardeşimize rahmet geride kalanlarada sabırlar diliyorum..

Allah rahmet eylesin mekanını Cennet eylesin..Ailesine sabırlar ihsan eylesin..

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun:ailesine basalıgı dılıyorum(:((:(:(:(:((:

allahtan rahmet kederli ailesinede baş sağlığı diliyorum...

Galip abimize allahtan rahmet dilerim.Allah mekanını cennet eylesin.Ruhuna 3 ihlas 1 fatiha!!!

allahtan rahmet diliyorum kederli AİLESİNİN BAŞI SAĞOLSUN

ALLAH RAHMET EYLESİN.KALANLARA SABIR DİLİYORUM YÜCE ALLAH"IMDAN

allahtan rahmet ailesıne de bas saglıhı dılebılırım

Emir allahın c.c. allah c.c. ailesine sabır versin

Allah rahmet eylesin ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun mekanı cennet olsun allah eşine ver geride kalan lara uzun ömür verşin

Toprağı bol mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri