Vefat.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Merhaba arkadaşlar Edirne de güvercin yetiştiriciliğinde özellikle Alabadem ve Çakal ırklarına uzun yıllar hizmet vermiş çok değerli kişi örnek bir abimiz diyebileceğim ''Osman İşbilen'' abimiz 09.01.2009'da aramızdan ayrılmıştır.Merhumun ailesi başta olmak üzere tüm dost ve yakınlarına baş sağlığı dilemeyi sitemiz de de uygun gördüm gerçekten camiamız da anılması gereken değerli bir yetiştiriciyi kaybetmiş bulunuyoruz.Sal Arl 02, 2008 de kendisiyle yaptığım Alabadem ırkımızın geçmişiyle ilgili röpörtajın devamını sitemize aktarmak için bu gün tekrar kendisini ziyarete gittim fakat bu üzücü haberle sarsıldığımı belirtmek isterim.Mekanı cennet toğrağı bol ruhu şad olsun Allah rahmet eylesin.

02.12.2008 de röportaj sırasında çektiğim bir fotoğraf, Solda ki merhum abimiz Osman İşbilen,sağda ki Alabadem ustaların dan Hasan Müzeker'dir.

mekanı cennet olsun. degerlı buyugumuzun alabadem ıle soyleyısı sını okumustum...degerlıbır usta ve trakya kuslarına buyuk emegı gecen ustad mıs..aılesı yakınları ve kus camıasının bası saolsun....

Allah rahmet itsin mekanı cennet olsun değerli büyüğümüzün. Eş Dost Akraba ve tüm tanıyanlarına taziyelirimi sunarım . BAŞINIZ SAĞ OLSUN ,ALLAH RAHMET ETSİN.selamlar.ŞEREF.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Osman İŞBİLEN abimize allahtan rahmet diliyorum,mekanı cennet bolsun,nur içinde yatsın.
İnanın tanımasamda osman amcamızı beni gerçekten üzdü.
Şaka gibi ya daha 1,5 ay önce resimlerine bakıp röportajını okumuştuk.
Ailesinin,yakınlarının,bütün severnlerinin ve kuscular.org ailesisinin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin

Osman amcaya Allah tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun.

allah rahmet etsin.yakınlarının başı sağolsun mekanı cennet
toprağı bol olsun.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Geride kalanlarınada sabır ihsan eylesin.

mekani cennet olsun

Selamlar,

Merhuma Allahdan rahmet yakınlarına sabır niyaz ederim. Cenneti mekan olsun....

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

selam değerli dostlarım..osman abimize allahtan rahmet ,yakınlarına ve tanıyanlarına baş sağlığı dilerim..mekanı cennet olsun..

Sevgili arkadaşlar 2008 yılın da sizlerle 2 değerli abi ve kardeşimizin aramızdan ayrılışını paylaştım.Bu kişiler gerçekten de önce tertemiz kalpleriyle,saflık için de güvercin hobisini ömürleri yettiğince sürdürmüş insanlardır ve bu kişilerin ANILMASI bu değerlerin unutulmaması gerektiğini düşünüyorum ve bir çok yetiştiriciyede bu Dünyanın ölümlü olduğunu hatırlatmak paylaşmanın ne kadar erdem dolu bir davranış olduğunu yaşadığımız bu üzücü olaylarla hatırlatmak isterim.Geri de bıraktığımız sene içerisin de 28 yaşın da Galip Kasut kardeşimizi kaybettik bir hafta oluyor Osman İşbilen ustamızı kaybettik bu değerler hep bizim çevremiz de bir yerlerdey di ben bu tip manevi konulara önem veren bir yetiştiriciyim ve bu yüzden de aramızdan ayrılanları sürekli anmak hatırlamak yapmış oldukları hizmet ve paylaşımları örnek olarak göstermekten ve bu merhumlarımız aklıma geldikçe en azından bir dua okumasam da mekanı Cennet olsun demekten mutluluk ve manevi değer duyuyorum.

Bu düşüncelerimi sizlere aktarmakta ki sebebim aramızda merak edip acaba neden hiç tanımadığımız birinin aramızdan ayrılışını bizlerle paylaşıyor diye bir soru aklına gelebilir işte açıklmasını yukar da izah ettim bu yüzden sevgili arkdaşlar.

Maneviyat yüklü emek yüklü,değer yüklü bu kayıplarımızın hatırlanması birlik bütünlük saygı ve sevgimizin kuscular.org ailesinin her daim her konuda birbirine bağlılığını güçlendirecektir.

Site yönetiminden uygun görürlerse bir ricam olacak merhumlarımızın aramızdan ayrılış tarihlerini not alıp sitemizde ki kodlu sistemlerden birinin içine kaydetim her yıl bize otomatik olarak hatırlatacak bir küçük mesajla bu değerlerimizin sitemiz de anılmasını sağlayacak bir oluşumun dğerlerimize ne kadar önem verdiğimizin yaklınlarımıza arkadaş ve ustalarımızın ne kadar önemli olduklarını hatırlamamıza vesile olacaktır.

HATIRLANMAK VE ANILMAK GÜZELDİR bunlara sahip çıkalım.

Saygılarımla esenkalın
H.H Aydoğmuş

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostlarım..yeri bilmem ama ''aramızdan ayrılanlar'' yada başka bir isimle bir bölüm olabilirmi..

Merhaba Ali abim olabilir tabi ki,fakat ben şöle düşünmüştüm bir bölüm değilde sistemin içinde sadece aramızdan ayrılış tarihlerini otomatik bir konu başlığı ile admin tarafından gündeme getirilmesi oalrak düşünmüştüm tabi ki senin önerin de olabilir abi ilgine teşekkürederim sağolasın.

selam değerli dostum..ben senin fikrine katılıyorum..tabiki güzel olur sistemde bu tarz bir hatırlatma..benim söylemeye çalıştığım bizler VEFAT konusunu ''kullanıcıların yaptığı önemli duyurular''bölümünde açıyor ve burada paylaşıyoruz..şim di söylemeye çalıştığım ki bu benim kanım vefat yani aramızdan ayrılan bu değerli dostlarımıza derneklerdede olduğu gibi bir köşe ayırmak ..onları sadece duyuru mesajlarımızda anmak yerine ayrılmış bir bölümde otobiyogrofileri ile resimli olarak anlatmak..madem bir aile ortamı kurmak istedik ailemizden yitirdiklerimize bu şekilde ahde fefa göstermek..saygılarımla..

agbimize ALLAHTAN RAHMET diler tüm sevenleri ve yakınlarına sabır temenni ederim cenabı ALLAH mekanını sennet eylesin ŞAFAK

Yakınlarına sabır, ve kendisine rahmet diliyorum Yüce RAb'den...saygılar

allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun

Amcamızın Topragı Bol Olsun, Allah Rahmetini onun uzerinden esirgemesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri