Veteriner'e giderken yanıma neler almalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan symdrate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 628
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

symdrate

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Symdrate Etardmys
Meslek
Balta
İlgi Alanı
ben bugün güvercinimi veterinere götürücem.ama ilk defa veterinere gidiyorum.bu yüzden gitmeden önce önce yanıma almam gereken evrak,belge vs. bu tip şeyler varmı?yoksa bi kuş,bide parayla gitsem yeterli olurmu?

Merhaba yabancısın herhalde yurt dışında mı yaşıyorsun?
Türkiyede kuş ve para yeterli.
Dışgı örneğini alman da iyi olucaktır.

Yok abi İzmir'de yaşıyorum,Türk'üm.Profilimde yazan isimde,ben bateri çalıyorum ve hayran olduğum baterist var dünyaca ünlü,onun adını yazmıştım kayıt olurken.Eğer zorunluysa gerçek adımı yazayım.Bide verdiğin bilgi için çok sağol

symdrate' Alıntı:
Yok abi İzmir'de yaşıyorum,Türk'üm.Profilimde yazan isimde,ben bateri çalıyorum ve hayran olduğum baterist var dünyaca ünlü,onun adını yazmıştım kayıt olurken.Eğer zorunluysa gerçek adımı yazayım.Bide verdiğin bilgi için çok sağol

boşunamı ad soyad kısmı ekledik oraya tabiki zorunlu var mı böyle birşey.
kullanıcı adına symdrate yazdığın yere istediğini yazabilirsin.
ben sana yabancısın diye yardımcı olmaya çalıştım ama türk müşsün bak bu karışıklığa sebeb oldu.
veterinere giderken ne götürülür mantıklı düşündüğünde kuş ve para elbette yeter.
dalga geçer gibi konular açıyorsunuz.
kafa mı buluyorsunuz bizimle anlayamadım.
Gidersin veterine en fazla bir kere yanlış yaparsın ama öğrenirsin.
ehliyet,banka cüzdanı,nüfus cüzdanı,kümesinide söküp götüreceksin.yanında arkadaşlarını yani birkaç kuş daha götür,suluklarını,yemliklerini götür,ailenden bir birey götür ona da test yapsınlar hastalık insanlardan mı geçmiş baksınlar.
şaka bir yana işimiz espiri lütfen açtığınız konulara dikkat ediniz ve profil bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.yanıltıcı,yanlış profil bilgisi giren üyeler,hiç girmeyenler sitemizden uzaklaştırılmaktadır.

Tüm üyelere:
Lütfen kuşum öldü ne yapayım,kuşum yumuırtladı ne yapayım,kuşumun kanatının tüyü düştü ne yapmalıyım gibi konular açmayınız bu sorular,konular çok komik.

senin derdin ne? espri yapmayı bilmiyorsan yapma,rezil olmaktan başka bişey yapmıyorsun.Ne bileyim ben ilk defa kayıt olurken gerçek ad-soyadımızın gerekli olduğunu.Ayrıca açtığım konuda da dalga geçilecek bir durum yok.Bilmiyorum ne yapsaydım,veteriner'e gittiğimde şunlar şunlar eksik dese bu soğukta yollarda perişan olcaktım.Yaptığın uyarıdaki gibi gibi yok kuşumun tüyü düştü,yok sıçmıyo vs. die konularda açmadım üye olduğumdan bu yana.Sırf mesaj sayım yükselsin diye "teşekkür et" butonu yerine boş boş mesajlarda yazmadım.Adam gibi durdum ben,ama senin yaptığına bak.Beni de uzaklaştırırsan,uzaklaştır.Bana uzak Allah'a yakın ol.

symdrate' Alıntı:
ben bugün güvercinimi veterinere götürücem.ama ilk defa veterinere gidiyorum.bu yüzden gitmeden önce önce yanıma almam gereken evrak,belge vs. bu tip şeyler varmı?yoksa bi kuş,bide parayla gitsem yeterli olurmu?

Selamlar,

Yukarıdaki yazınızı çok dikkatli okuyup kendi tarafınızdan değilde bizlerin tarafından bir yorumlamasını yaparmısın? bu yorumundan sonra sende şu soruları sorabilirsin kendine ;

1.Güvercinlerinizde ne gibi bir rahatsızlık var?

2.Güvercinlerinizde bir hastalık yok ise ne için götüreceksiniz veterinere?

3.Kaç tane ne cins güvercin götüreceksiniz?

4.Güvercinleriniz adına elinizdeki evrak,belge.vs. neler var bunları bizlerle paylaşırmısınız?

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri