VİDEO'LU OYNAK, DÖNÜŞLÜ GENÇ MAVİ BOZALI SAYA (kelebek)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan artbysoner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

artbysoner

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
soner güzel
Meslek
dövme
İlgi Alanı
Kuşlar
GENÇ YENİ UÇAN YAVRUM. TELEFONLA ANCA YAKALAYABİLDİK HAREKETLERİNİ. OYUN ANLARINI YAVAŞLATTIK BİRAZ DAHA NET GÖZÜKSÜN DİYE. ÇOK GENÇ YAVRU DAHA GELİŞTİRCEK DÖNÜŞÜNÜ. TABİ O ZAMANA KADAR BİR ÇATIYA ÇAKILIP GELEMEYECEK HALDE OLMAZSA..
http://www.youtube.com/watch?v=5lfChU0MwwA

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5lfChU0MwwA[/youtube]

eğitimi aldıkça 1-2 ay içinde tam oturur, alttan parıltıyı görünce de güzel tepki veriyor.

Maşallah, allah uzun ömür versin, güle güle besle inşallah.

SAOLASIN DEDİĞİN GİBİ Bİ KIZSIN EŞLEŞİP YAVRUYA KUSSUN O ZAMAN TAM OLCAK. AYNI BABASI GİBİ. SAĞLAM BİR DAMAR YAKALAMIŞ OLDUK BAKALIM. İNŞALLAH ÜRETCEZ 4 KARDEŞİ VAR BU BOZALININ. 3 Ü MAVİ BİR BU VİDEODAKİ BOZALI. ZATEN ANNE BABAYI HAVADA İZLEYİP ALABİLDİK. KANDA TUTTU. YAKIN ÇEVREDEKİ HER KEZ SORMAYA UÇUR İZLEYELİM DEMEYE BAŞLADI.

Keşke ağır çekim yaptırmadan daha kaliteli bir kamera ile çekseydin bizde keyifle izleseydik..

VALLA HD CAMERA İLE ÇEKTİM BUNDAN DAHA İYİ GÖRÜNENİNİ ÇEKEBİLİRSEN MEMLEKETİNE GELİP ELİNİ SIKARIM. SN 6 RESİM ANCA BU KADAR YAKALAYABİLİYOR. BUNDAN İYİSİ FUTBOL SAHALARINDAKİ FULL HD VİDEO CAMERALAR ÇEKEBİLİR. ÇOĞU VİDEOYU İZLEDİM BIRAK HAREKETLERİNİ GÖRMEYİ KUŞLARIN RENGİNİ SEÇEMİYOSUN.

artbysoner' Alıntı:
VALLA HD CAMERA İLE ÇEKTİM BUNDAN DAHA İYİ GÖRÜNENİNİ ÇEKEBİLİRSEN MEMLEKETİNE GELİP ELİNİ SIKARIM. SN 6 RESİM ANCA BU KADAR YAKALAYABİLİYOR. BUNDAN İYİSİ FUTBOL SAHALARINDAKİ FULL HD VİDEO CAMERALAR ÇEKEBİLİR. ÇOĞU VİDEOYU İZLEDİM BIRAK HAREKETLERİNİ GÖRMEYİ KUŞLARIN RENGİNİ SEÇEMİYOSUN.
En güzeli çıplak gözle seyredilbekmektir...cep telefonu ile çektiğin için dedim daha güzel bir kamera ile çekebilseydin ...eline sağlık ağır çekim olmadan normal şekilde aynı kuşu seyretmekte isteriz

NORMAL HIZ OLANIDA EKLİCEM. 12 MP HD TELEFON DEDİĞİM GİBİ ANCA BÖYLE YAKALAYABİLDİ. İZMİR GÜVERCİN PAZARI YAKINLARINA GELİRSEN HABER VER. CANLI İZLERSİN. 4 5 UÇUŞTA BİR DÜŞÜYO AMA ALLAHTAN KALKIP GELEBİLİYO BU KADAR SIK ÇATILARDAN.

Diğer konuda fiyat olarak 150 Lira yazdığını gördüm. Eğer fiyatta ciddi indirimler düşünürsen ben de ciddi şekilde satın almayı düşünebilirim.

GÜZEL KUŞLAR

Kzytmz' Alıntı:
Diğer konuda fiyat olarak 150 Lira yazdığını gördüm. Eğer fiyatta ciddi indirimler düşünürsen ben de ciddi şekilde satın almayı düşünebilirim.
DAHA BUNLARDAN HİÇ SATMADIM. 6 KARDEŞİ VAR. BEN EN İYİ ARKADAŞIMDAN 190 A ANNE BABASINI ALABİLDİM. HAVADA BAKAR KARAR VERİRİZ. UYAR UYMAZ BAKARIZ. AMA CİDDİ İNDİRİM İSTERSEN BİRAZ ZOR OLUR.

kemal' Alıntı:
artbysoner' Alıntı:
En güzeli çıplak gözle seyredilbekmektir...cep telefonu ile çektiğin için dedim daha güzel bir kamera ile çekebilseydin ...eline sağlık ağır çekim olmadan normal şekilde aynı kuşu seyretmekte isteriz
NORMAL HIZDA OLANINI SEYREDEBİLMİŞİNDİR İNŞ?

Şimdi oldu maşallah kuşlara ben izmir e geldim gecen eylül sonu pazaarda geldim ama kuş uçuran oynakcı goremedim herkez ya salmada yada makasta bırakmış kuşları ..pazarın olduğu semt çamdibi olması lazım dı yanlış hatırlamıyorsam..Erdem kara isminde oynak besleyen bir arkadaşın çatısınada çıktık ama kuşları salmadaydı ucurmuyordu ..Ben izmir den çok umutluyum çok güzel oynak sayaların olduğunu düşünüyorum ama gezdiğimiz yerlerde ucuran arkadaşlara denk gelemedik...

artbysoner' Alıntı:
Kzytmz' Alıntı:
DAHA BUNLARDAN HİÇ SATMADIM. 6 KARDEŞİ VAR. BEN EN İYİ ARKADAŞIMDAN 190 A ANNE BABASINI ALABİLDİM. HAVADA BAKAR KARAR VERİRİZ. UYAR UYMAZ BAKARIZ. AMA CİDDİ İNDİRİM İSTERSEN BİRAZ ZOR OLUR.

Diğer 6 kardeşinide uçuruyormusun? Kardeşler arasında düz mavi var mı?
Kuşların kafası nasıl? Bildiğim kadarıyla Çamdibi tarafında tutakçı çok, ben de Gürçesme tarafındayım ve aldığum kuşu ucururum ve buradada 2 evden biri kuş besliyor. O yüzden soruyorum?

kemal' Alıntı:
Şimdi oldu maşallah kuşlara ben izmir e geldim gecen eylül sonu pazaarda geldim ama kuş uçuran oynakcı goremedim herkez ya salmada yada makasta bırakmış kuşları ..pazarın olduğu semt çamdibi olması lazım dı yanlış hatırlamıyorsam..Erdem kara isminde oynak besleyen bir arkadaşın çatısınada çıktık ama kuşları salmadaydı ucurmuyordu ..Ben izmir den çok umutluyum çok güzel oynak sayaların olduğunu düşünüyorum ama gezdiğimiz yerlerde ucuran arkadaşlara denk gelemedik...
uçuran çok ama genelde yabancı bir insanı evine çatısına çıkartmazlar veya iyi oynayan dönen kuşu atmazlar havaya. ondan tanıdık olması lazım. her ilde nerdeyse böyledir heralde.

Kuşların kafası nasıl? Bildiğim kadarıyla Çamdibi tarafında tutakçı çok, ben de Gürçesme tarafındayım ve aldığum kuşu ucururum ve buradada 2 evden biri kuş besliyor. O yüzden soruyorum?

artbysoner' Alıntı:
kemal' Alıntı:
uçuran çok ama genelde yabancı bir insanı evine çatısına çıkartmazlar veya iyi oynayan dönen kuşu atmazlar havaya. ondan tanıdık olması lazım. her ilde nerdeyse böyledir heralde.
Herkez kendince haklı bir sebebir vardır her zaman için...Ama izmir i çok sevdim güzel insanları var ..

Kzytmz' Alıntı:
ilk yavruları izledikten sonra bir çift yavru eşleyip onlardan yavru alasıya uçurmadım. videodaki en küçük kardeş. şimdi dört düz mavi ve iki videodaki gibi bozalı var erkekli dişili. valla bendekiler kimseye inmedi. yenişehir zeytinliktede her çatı kuşçu sayılır. çoğuda tutakçı 30-50 uçanlılar.

Ekli dosyalar

• 291120121925.webp
    291120121925.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,703
artbysoner' Alıntı:
Kzytmz' Alıntı:
ilk yavruları izledikten sonra bir çift yavru eşleyip onlardan yavru alasıya uçurmadım. videodaki en küçük kardeş. şimdi dört düz mavi ve iki videodaki gibi bozalı var erkekli dişili. valla bendekiler kimseye inmedi. yenişehir zeytinliktede her çatı kuşçu sayılır. çoğuda tutakçı 30-50 uçanlılar. resimdeki bozalı videosu olan. diğerleri kardeşlerinden bazıları. edremit hariç tabiki.

Bana tek bir adet düz mavi DİŞİ gerekiyor. Hazır dişi olması gerekiyor, kızma palaz olsun istemiyorum.
Varsa elinde bu kardeşlerden hazır düz mavi dişi kuşu görmek isterim.

bu aralar hepsi verilecektir. haber bekleyen arkadaşlara duyurulur.

Kzytmz' Alıntı:
merakın devam ediyorsa izleyip döndürüp anne babayı veya eşleşmeye başlayan 5 yavrusunu verebilirim. aklında olsun. yakın zaman gitmeden.

Geri