VITAFORM Etkileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AAYYILDIZZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

AAYYILDIZZ

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AYYILDIZ
Meslek
Int Cafe
İlgi Alanı
Seçiniz
Merhaba Arkadaşlar, Sitenize Yeni üye Oldum, Ve Merak Ettigim Acaba Sizlerin Görüşünü Alabilirmiyim VITAFORM Hakkında Nasıl Bir Vitamin + Antibiyotiktir, Kuşlara Hangi Durumlarda Ve Neden Verilmediliri Etkileri Nelerdir Acaba?

Ben bir veterinerden almıştım iyi bir vitamin öner diyince Vitaform verdi 1 litre suya 1 cay kasıgına yakın koy dedi bayadır kullanıyorum bir zararını görmedim iyi bence ama antibiyotik de oldugu için ara sıra vermiyorum yine daha tecrübeli abiler yazar

Canım kardeşim sitemize hoşgeldin Vitaform kuşların kırgın olduğu ve yumurtlama dönemlerinde yanına geosol ve neoteramisin kullandığımız zamanlar kuşun mikroplara karşı dirençi artar ve yumurtlama dönemlerinde hayvanı rahatlatır ve ateş oluşumunu engeller ve yavru lardaki ateşlenmeyi önleyip gellişmeye yardımcı olur. (Vitaform +Geosol +Neoteramisin) haftada 2-3 sefer sularına 1 çay kaşığı verilebilir selamlar.

Oncelikle Ahmet Abi H.Buldum Tşkler, Vitaform +Geosol +Neoteramisin Bunları Aynı Anda Suluklarına 1 Çay Kaşıgı Hepsinden Koyayım Dogrumu Anlamışım Abi Acaba, Veya Sadece Haftada 2 Defa VITAFORM Kullansam Azda Olsa Gelecek Hastalıkları Önlermi Acaba?

Canım kardeşim temiz bir cam veya plastik kavanaozu al içini iyi kurula ıslak ve nemli olmasın en son olarak kağit mendille bir daha kurula ( Vitaform + Geosol + Neotreamisin ) kavanozun içine boşalt biraz çalkala metal kaşık değil plastik kaşık veya dondurma çubuğu veya tahta kaşık ile bir (çay kaşığı ) kadar bu yazdığım 40-50 kuşluk kuşların az ise yani 20-30 kuş kadar ise yarım çay kaşığı kadar yapıver her zaman taze olsun veya bir suluk taze bir suluk ilaçlı olabilir gün aşırı değişiklik yapabilirsin (Ben 30 sene dir kullanıyorum)hiçbir zararını görmedim selamlar.

Bu ilaçlar daha çok kapalı salmalarda ,güneş görmeyen yavru sezonunda kullanılan ilaçlardır.Kuşları dışarıya salıyorsan özellikle ayakları toprağa deyiyorsa bu ilaçları tavsiye etmem.Vitaform vitaminin yanında bakteri etkiye sahip antibakterial ilaçtır.Antibakterial ilaçlar devamlı kullanıldığı zaman kuştaki bağırsak sistemini çökertir.Virüs tabanlı salgınlara karşı koyamazlar.Bu ilaçlar virüslara karşı etkisizdir.Vitaform genellikle tüy zamanı tavsiye ediliyor bu ilaç illede kullanılacaksa doz ayarlaması iyi yapılmalı, kuşlar susuz bırakılıp ,vitaformu klorsuz dinlenmiş sudan içirilmeli 1 saat sonra suluğa ilaçsız su konulmalı.

Geri