vitaform kullanımı hakkında bilgisi olan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminaklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminaklan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin aklan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
vitaform kullanımı hakkında bilgisi olan varmı ne kadar suya ne kadar katıcağımız hakkında bende 6 adet kuş var

Ben Kullanıştım Güzel Bir ürün.

Solunum,sindirim enfeksiyonlarında kullanılan oxytetrasiklin antibiyotik içeren bir vitamin karışımıdır. yumurta veriminde fayda sağlar çoğu vitamin açığını karşılıyacak multivitaminleri içerir. Kullanım şekli 2,5 lt suya 1 çay kaşığı - Yazı Alıntıdır.

Bende Bu Şekilde Kullandım...

Selamlar Emin bey,

Vitamin konusunda size ve bu konuda düşüncesi olan site üyelerine Berovit B12 (b kompleks içerir) vitamini tavsiye ederim. 2 Litre suya sırınga ile 2 cc karıştırıp güvercinlerinize uygun zamanlarda verebilirsiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

BAŞTA CİVCİVLER VE ET TİPİ PİLİÇLER OLMAK ÜZERE, TAVUKLAR HİNDİLER, KAFES KUŞLARI İLE KUZU, BUZAĞI AYRICA TAY, KEDİ VE KÖPEKLERDE OKSİTETRASİKLİNE DUYARLI BAKTERİLER TARAFINDAN MEYDANA GETİRİLEN SOLUNUM, SİNDİRİM ÜROGENİTAL SİSTEM ENFEKSİYONLARI, SEPTİSEMİLER VE VİRAL HASTALIKLARLA BİRLİKTE SEYREDEN SEKONDER ENFEKSİYONLARIN TEDAVİSİNDE KULLANILIR.

Yazıda görüldüğü gibi vitaform sadece vitamin değil antibiyotiktir, yanlız vitaformda antibiyotik kullanımı sırasında ayrıyetten vereceğimiz vitamimler vitaformun içinde de var, kombine bir ilaç.Vitamin için vitaformu tavsiye etmem, antibiyotikte vermiş olursunuz. Bende tüy döneminde kullandım, 2 litreye 1 silme cay kaşığı.

Ekli dosyalar

• VITAFORM-SISTEMIK-ANTIBAKTERIYEL-8VITAMIN__22443945_0.webp
    VITAFORM-SISTEMIK-ANTIBAKTERIYEL-8VITAMIN__22443945_0.webp
    13.8 KB · Görüntüleme: 8,856
kuşları bu hafta sonu aşılıcazda ondan once veriyim dedim antibiyotik de olduğunu bildiğim için eğer hastalık flan varsa (gorunurde bişey yok) onun için aldım bir zararı olurmu acaba

Arkadaşlar, antibiyotik çok gerekmedikçe kullanılmamalı hem mikroba bağışıklık kazandırırsınız hemde yararlı bakterileride öldürürsünüz buda kuşun ilerleyen zamanlarda ilaç tedavisine cevap vermemesine yol açar. ilaç kullanımından sonra tavsiye edildiği gibi prebiyotik (yararlı bakteri) takviyesi yapmanız faydalı olur.

yorumlarınız için teşekkürler

beravit b12 nerde kaç tl ye satılıyor nerde nekadar kullanılıyor sadece yavru zamanı tüy zamanı mı kullanılıyor şimdiden teşekkürler yavrulara veriliyormu.

vitaform yumurta almak için verilen bir ilaçtır.
kuşların sularına katılır yumurta verimini sağlar o kadar

vitamin olarak en iyisi çocuklar için eczanelerde satılan supra şurup veya hayvanlar için satılan süpervit
yani karışık vitamin tozu bütün vitaminleri içerisinde bulundurur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri