VİTAFORM VİTAMİN İLACI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şşahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K

şşahin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şeref şahin
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar. bugun eczaneye gittim guvercnlere vitamin ilacı almak için vitafrom ilacı tavsiye ettiler çok iyi ilacmiş bu ilacı kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini paylasırlarsa sevirim nasıl kulanılır etkisi nasıldır bilgilendirirseniz sevinirim .SELAMLAR

Re: VİTAFROM VİTAMİN İLACI

vitaform antibiyotik içeren bir vitamindir, hem koruma amaçlı hemde tedavi amaçlı kullanılır, kuşların yumurtalmasında faydalıdır, ama antibiyotikli olduğunden pek vitaminlerden kabul görmez, kullanacaksanda çaykaşığının ucuyla az vee günlük olarak kullan

5 lt suya 1 çay kaşığı.kuşları dinamik tutar yumurta verimini artırır

saollun arkadslar.. muygun kardesim 5 litreye 1 çay kaşiği demisin peki 5 litreyi yaptım.bu su kaldıkça her hangi bir zararı var mi cvp yazarsan sevinirim

Selamlar,

Ben kullanıyorum yanlız açık konuşmak gerekirse ne bir faydasını nede bir zararını gördüm... genelde yeni kümes kurduğumda farklı yerlerden farklı kuşları toplu olarak kümese getirdiğim andan itibaren 10 kadar kullanıyorum yani kendime göre böyle bir kullanım şekli türettim.... ama dediğim gibi ne bir faydasını gördüm nede bir zararını...

saol kardesim bende 2gundur kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak :)

sularınızı ilaçlı, vitaminli veya sade su olmasına bakmaksızın en fazla 24 saatde bir değiştirip tazeleyınız. Aksi takdırde bakteri uretecegı ıcın hastalıklara davetıye cıkarılır. İlaçlı ve vıtamınlı sular kesınlıkle degıstırılmelıdır.

Bu yuzden kus sayınıza gore 1-2 veya 5 litrelik suluklar kullanılmalı.

Örnegın kumesınde 20 kus olan bır kuşçu 1 litrelik su koyarsa o su 24 saat içinde kendılıgınden bıetecektır ve dogal olarak su yenılenecektır. Ayrıca bu sekılde ilaç, vitamın israfının da önune gecılır.

ARKADASIM BENDE BUGUN VİTAFORM KULLANDIM FAKAT 20 SENEDEN BERİ BU İSİ YAPAN BİR ABİMLE KONUSTUM SADECE HASTA OLDUGU ZAMAN YEM SONRASI VER DİYOR FAKAT SULARI ICTIKTEN SONRA BEKLETMEMEMİ SOYLEDİ BİRDE YAN ETKİSİ 2.VE 3. AGIZ YAVRULARDAN SONRA KISIRLIGA YOL ACIYORMUS BİLGİNİZ OLSUN BEN BUNU 20 SENELİK BİR KUSCU ABİMİZİN ONERİSİ OLARAK YAZIYORUM

VİTAFORM ANTİBİYOTIK VE VİTAMİN KARIŞIMI TOZDUR..oksitetrasiklin de içerir..SABAH-AKŞAM TAZELENMELİDİR.EN AZ 7 GÜN BU İŞLEM YAPILMALIDIR.. BİRKAÇ GÜN VERİLİP -KESİLMEMELİDİR..

Re: VİTAFORM İLAC KARIŞIMI

VİTAFORM BİR VİTAMİN İLACI DEĞİLDİR..VİTAMİN DE İÇEREN BİR ANTİBİYOTIKTIR..

[email protected]' Alıntı:
VİTAFORM ANTİBİYOTIK VE VİTAMİN KARIŞIMI TOZDUR..oksitetrasiklin de içerir..SABAH-AKŞAM TAZELENMELİDİR.EN AZ 7 GÜN BU İŞLEM YAPILMALIDIR.. BİRKAÇ GÜN VERİLİP -KESİLMEMELİDİR..
ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN gündeme gelmesini istiyorum.dikkat edilmeli.!!

Geri