Vitamin Kullanım Dozajları [Önemli]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sebabcı_42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yavuz TABANCA
Meslek
TURIZM
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba sevgili saygılı kuşcu abiler,arkadaşlar,kardeşlerim yaşım 32 aşa yukarı 20 yıldır kuş beslerim sene 2010 oldu ilkdefa kümesime ilaç koydum vitamin koydum geniş düşünmenizi söylüyorum çok iyi bakım yapıldığı taktirde sonuç mükemmel . ama zaman zaman dışardan kuş getiriyoruz kana kan katmak lazım onun için mecburi kalıyorum gelen kuşuda ayrı bi yerde dezenfekte edip katıyorum kuşların içine fakat her ne olduysa 1 aydır bi sıkıntılar başladı kümesde. SİZLERDEN RİCAM hangi hastalık olursa olsun hangi vitamin olursa olsun mümkün olduğunca açık ve net olara kullanım şekillerini belirtiniz SAYGILAR,

Re: BU KONU ÇOK ÖENLİ

Ne gibi bi sıkıntınız var onlarıda yazarsanız yardım etmek isteyenler için daha kolay olur

Bence vitaform hem vitamin hem antibiyotik 2 litre suya 1 cay kasıfı ancak sureklı kullanım degıl haftada bi kez saygılar... saglıklı bol yavrulu sezonlar

merhaba arkadaşım geçmiş olsun,beravit b12 vitamin olarak en iyisidir hem boyundan deri altına insülin iğnesiyle 1cc suyunada 1cc bağışıklığını arttırıp kuşa güç katıyor ancak belirtileride net yazarsan belki direk kullanılan bir ilaçda vardır arkadaşlar daha net yardımcı olsun,benim tavsiyem yuvayı arttır yani kuşları böl hastalık tamamen dağılmasın,durumları ağırları ayır geçmiş olsun. :slm:

bende bir sürü kuş kaybettim çokda ilaç aldım almayada devam ediyorum ama sadece ilaç alma, aldığın yere herşeyi sor anlat, yardımcı olmuyorsa başkasına gidin, çekinmekten ve başkalarından duyduklarımdan çok kuş kaybettim, :slm:

kuşlarınızda nasıl bir sıkıntı olduğunu dile getirirseniz, kakaları nasıl nezle var mı, nefes almaları , duruşları , belki fotoları yardımcı olabiliriz.BURSADAN SEVGİLERİMİZLE :slm:

BU MEVSİMDE, SÜLFAMEZATİN ALIP KULLANIN (veterinerden) 5 gün kullanmak problemi çözecektir.SAYGILARIMLA..13 TL^^(BU İLAÇ İLE BİRLİKTE VİTAMİN KULLANILMAZ.) DOZAJ SUYUN UÇUK PEMBE RENK ALMASIDIR.HER GÜN TAZE ÖNERİLİR. GOOGLE' DAN SULFAMEZATİN BAKINIZ.

hepinizin açıklamaları için teşekkür derim . sanırım kümese salgın hastalık geldi 1 tanesi aniden öldü 1 gün içinde sapa sağlamdı yıkıldı gitti 1 tanesi kafası dönmek üzereydi dönemedi titrek vaziyette kaldı 2 taneside durgun neşeleri yok kuşların. dışardan kuş sokmammak lazımdı işte lazım olunca mecbur sokuyoruz ama hata bende hemen atmamalıydım içeriye . dedimya hayatımda ilk ilaçla tanıştım ben böyle bişey yaşamadım hiç. saygılar,

Bence butun kusları ve kumesını karantınaya al kuslarına antıbıyotık kumesın ıcınde dezen alıp kumesını yıka

GEÇMİŞ OLSUN .BİR DAHA KİMSENİN YAŞAMAMASI DİLEĞİ İLE SAYGILAR.

Geri