www.guvercinilanlari.com

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 675

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
sayın yol arkadaşlarım bakın bu isimde bir site aldık.
ve ben şahsım adına kuscular.org de hiçbir yerinde kesinlikle bu kuş kaça bunu fiyatını söle gibi mesajlara taviz vermenizi istemiyorum.
ben kuscular org de kesinlikle alım satım yapılmasını istemiyorum.
adam siteye sadece kuş alıp kuş satmak için üye oluyor.
başka hiçbir faliyeti yok.
bizim sayemizde buradan çok para kazanan adam var bize ne faydası var hiç.koca bir hiç
ben adam gelip burada kus satsın para kazansın diye açmadım bu siteyi kimse darılmasın.
ben güvercinilanlarını başka bir sitede toplamayı ve sitemizden bir kopru link ile geçiş olmasını öneriyorum.
ve www.güvercinilanları.com da ilaç,kümes ekipmanları gibi malzemelerinde satışının yapılmasını ve güvercin alım satımından pay almamızı örn. %10 yada ilan başına 5 ytl gibi.
buralardan elde ettiğimiz geliri sitemizi geliştirmek için harcamayı öneriyorum.sitemiz için daha çok şey yapıp geliştirip zenginleştirebilir teknik anlamda.
değerli yorum ve görüşlerinize ihtiyacımız var.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
sayın yol arkadaşlarım bakın bu isimde bir site aldık.
ve ben şahsım adına kuscular.org de hiçbir yerinde kesinlikle bu kuş kaça bunu fiyatını söle gibi mesajlara taviz vermenizi istemiyorum.
bizim sayemizde buradan çok para kazanan adam var bize ne faydası var hiç.koca bir hiç
ben adam gelip burada kus satsın para kazansın diye açmadım bu siteyi kimse darılmasın.
ben güvercinilanlarını başka bir sitede toplamayı ve sitemizden bir kopru link ile geçiş olmasını öneriyorum.
ve http://www.güvercinilanları.com da ilaç,kümes ekipmanları gibi malzemelerinde satışının yapılmasını ve güvercin alım satımından pay almamızı örn. %10 yada ilan başına 5 ytl gibi.
buralardan elde ettiğimiz geliri sitemizi geliştirmek için harcamayı öneriyorum.sitemiz için daha çok şey yapıp geliştirip zenginleştirebilir teknik anlamda.
değerli yorum ve görüşlerinize ihtiyacımız var.

ömer düşüncelrine KEsinlikle katılıyorum.

Ben ,lerleyen zamanarda kendi sitemi de aylık ücrete veya 3-6-9- ve senelik üyeliklerle devam ettirmeyi düşünüyorum.Kimse kusura bakmasın ben kendi sitemi kazanç için kurmadım ama beni aştığı yerde ben kendi kazancımdan götüremem harcayamam!yani fayda verirken zarar göremem bu benim için kendi adıma aptallık olur benim maddi gücümü aştığı zaman ben üyelerden gider ücreti talep ederim kabul eden eder etmeyen buyursun bedava siteler var derim ve ''bir nevi elit tabakayada bööyle erişmeyi düşünüyorum''bu kendi sitem için sizlerede sundurğum bir fikir burda ki sitemizde yani org da uygularmıyız bilemem uygulayalımda demiyorum ben kendi sitem için düşüncemi belirttim.İnanın şu saatten sonra ve 3 yıla yakın bir zamandan buya tek gerçek forumların insanın dengesini bozduğuna ve kesinlikle site yönetim ve sahiplerini çıldırttığına kanaat getirdim.ve bunun karşılığında da site sahipleri yaptıkları iş hayatında ki kazançlarından harcama yapıyorlar hakikatten akıl alıcak gibi değil!!!

Ömer kardeşim sana katılıyorum.

satış komisyonu alınmalı.%5 vya %10 olabilir gayet mantıklı buluyorum.Kimin işine geliyorsa o kuş sattın ve önce komisyon ücretin,i yatırarak ilan verilmesi gerekli yan ilan vermeden önce adam bize dicekki ben 150 ytl kuşumu satıcam bizde söylicez şu hesaba 15 ytl yatır! gibi bir sistem yürürlüğe girecek ve bu bölümle ilgilenen yöneticiler olacak bence gayet mantıklı Ömer.Teşekkürederim.

satış komisyon ücreti sabit tutulabilirde % de ile değil de sabit olabilir.bence 20 ytl olmalı nedeni ise zaten ortamlarımızda satılan en ucuz kuş 150 ytl ve elit kişilerin baktıkları kuşlar dahada yüksek rakkamlarda bizim amacımızda bu insanlara hitab ederken acemi üyeyide kazanmak değil mi?yani komisyon ücreti sabit olabilir.

ve satış yapmak isteyen bir üye kuşunu takibini ve satış aşamalarına karışmaması gerekmektedir!biz sadece ilan ücreti alıyoruz denmelidr aynı bir gazete ilan reklamı gibi!bunda kesinlikle bir sorumluluk içermeyecek maddeler satıcı üyeye kabul ettirilmelidir.buna dikkat edelim sorumluluk almamalıyız biz sadece ilan üceti tqalep ediyoruz işinizie gelirse açıkçası!

İkinizede bu konuda sonuna kadar katılıp,tam destek veriyorum.

sonuçta bizim bir sürü masrafımız var ve daha iyi daha kaliteli,daha güzel bir ortam için hergün bir masraf çıkıyor.
ben bu güne kadar harcadıklarımızdan geçtim bişey kazanıp cebime koymak da istemiyorum.
ama daha iyi olmak için para d gerekiyor emek yetmiyor.
güvercin video galerisini aktif ve en güzel şekilde kullanmadk için de gerekiyor.
bu ülkemizde yok.
sadece güvercinler üzerine binlerce video millet youtube da aramıyacak her video burada olucak.eklemek isteyende rahatca ekleyebilecek.ama bu aylık trafiğimizi dolduruyor çok yoğun bir talep olduğu için.
bakın mesela www.guvercinresimleri.com 15 gün açık duruyor bazen 10 günyoğun talepten ver çok kişinin girmesinden dolayı 15 - 20 gün kapalı kalıyor.aylık trafiği doluyor.
orayı resimlerle donatalım.amacı resim bakmak olan güvercilerle ilgili bir şeyler konuşup ç.özüm bulmak istemeyen girsin oraya sadece resimini eklesin resimine baksın gitsin.böylelikle forum daha elit şekile gelecektir.
ama kuscular.org de hiçbir şekilde şimdilik ilanlar bölümü dışında bu kaça satarmsıın muhabbetlerine taviz vermeyelim.
işimizi yaptığımızda www.kuscular.org nin hiçbiyerinde alım satım muhabbeti olmayacak.
bence böylelikle uye profilimiz değişecek.
kuş alıp satmak isteyen ve kuş malzemeleri almak isteyen sadece www.guvercinilanlari.com a gidecek.
video eklemek ve izlemek isteyen www.guvercinvideolari.com a yani video galerimize gidecek.
resim eklemek isteyen ve kuş resmi bakmak isteyenler ise www.guvercinresimleri.com a gidecek.
bunların hepsine www.kuscular.org den kopru geçiş sağlanacaktır ve www.kuscular.org de elit,bilgiligüvercin yetiştiriciliğin gelişimi için birşeyler yapmaya çalışan bir ekip kalacaktır.
şöyle birşeyde yapabiliriz girip şuyu var napıyım.
güvercinim öldü napıyım,yavrusu çıktı napıyım gibi aptal sorular içinde ecemi yetiştiriciler ,sorular için bir başlık yaparız bu tarz saçma sorularıda bir başlık içinde toparlarız olur biter.
yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.
uygulamaya ilişkin önerilerinizi bekliyorum.
mesela kuş alım satımından nasıl pay alabiliriz % de kaç?
yada 5 ytl,10 ytl gibi sabit bir rakammı
bu meblaları nasıl temin edebiliriz.
hesaba havale ilemi
yoksa bir alışveriş sitesindeki gibimi olsun.bu gibi uygulamam şekilleri hakkında neler yapabiliriz.
mesela yemlik,suluk,tunek,kumes altı ızgarası için satışı nasıl yapabiliriz.şirketle anlaşıp sitemizden direk onlara kink verip onlardan aylık ücretmi talep edelim yada satış başına kar payımı alalım.
yoksa malzemeleri toplu şekilde kendimiz alıp kendimizmi satalım.eğer kendimiz alıp satacaksak ödeme şekilleri ve gönderimi nasıl olsun?
kafamda bir sürü soru var içinden çıkamadığım.
lütfen iyice düşünün çünkü ben çok düşündüm hepsinin bir iyi bir kötü noktası var.
ben tıkandım.

Selamlar Ömer Bey,

Aşağıda üstüne basa, basa belirttiğiniz konu hakkında size bir oy benden. Dikkat ederseniz alışveriş konularından kaynaklanan bir yığın gergin yazışmalar ve kitlenmiş konular oluşmaktadır. Kuşçular.org sitesi amatör ruhuna hizmet verebilecek altyapıya biran evvel kavuşturulmalı ve bu konularda girişimlerimize hız vermeliyiz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

Tek kelimeyle kötü düşünceler. Şöyle düşünelim biraz teknikten bahsedersek kesinlikle firma değiliz, şirket değiliz, kişisel bir siteyiz. Kişisel bir site olduğumuz içinde guvercinilanlari.com bir alışveriş sitesindeki gibi olmaz. Heleki kartla ödeme zaten olmaz. Bir kaç güvercin malzemesi birkaç tane güvercin satışı ile inanın o siteye kurulacak scripti bırakın sitede güvenli alışveriş için gerekli olan ssl sertifikasını bile alamayız. Kesinlikle dünya kadar masrafı var.
Guvercinresimleri.com için ise trafik sorununu hallettim. hostunu iptal ettirip kendi sunucumuza taşıdım. Şu saatten sonra isterse günde 10000 kişi girsin sorun değil.
Video galerisi basit ama yine masraflı iş. Ya didik didik arayacağz videoları diğer sitelerde, bulduklarımızı kendimiz ekleyeceğiz, yada otomatik video çeken botlar satın alacağız. Botlar kendisi çekecek biz sadece onaylayacağız.
Her sitede güvercin alım ve satım bölümü var. Düşünün her sitede alım satım bölümü varken ve ücretsizken bir kalkıpta ücretli açarsak ne olur sizce. Bence kendi kuşlarımızı ekleriz bi. Gelipte hangi şahıs ücretsizi dururken ücretli olanına eklesin ve para versin. :)
Bu konularda iyi düşünmek gerekir heleki bizim kuyuyu kazmaya çalışan kafadan ve bedenen sakat adamlar varken :=)

tamam haklı olabilirsin hüseyin alışveriş sitesi gibi olmasın havale ile olsun.
isteyen koysun ilan istemeyen koymasın.
biz buraya para dokelim adamlar ise gelsin burayı sadece para kazanmak için kullansın bu bana koyuyor inanın.
bize güvenen havale eder güvenmeyen havale etmez.
sonuçta hüseyininde söylediği gibi para lazım.galeri için bot için.bunun parasını bir şekilde çıkarmak gerekir.bir şekilde artık bu site kendi kendine dönen kendi masrafını çıkaran bir site olmalıdır.
bizim maddiyattan daha önemli düşüneceğimiz şeyler çok onlara ağırlık verelim.
neden bir sürü site varken ücretsiz ilan veren buraya versinler deiniz ya
neden çünkü alıcı ve satıı için çoğunluk burda bütün kuscu alemi burda
burada adam kuşunu satacaksa 150 milyona 5-10 milyondan çekinmez bence.
çünkü alıcı ve satıcı burda 7000 e yakın kişiadam burada daha rahat satar.
ticaretini yapmak için gelecek adam zaten gelmesin madem oyle ücretsiz siteye gitsin diye düşünüyorum.
tüccar bizim sitemize bir katkıda bulunamaz zaten

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
tamam haklı olabilirsin hüseyin alışveriş sitesi gibi olmasın havale ile olsun.
isteyen koysun ilan istemeyen koymasın.
biz buraya para dokelim adamlar ise gelsin burayı sadece para kazanmak için kullansın bu bana koyuyor inanın.
bize güvenen havale eder güvenmeyen havale etmez.
sonuçta hüseyininde söylediği gibi para lazım.galeri için bot için.bunun parasını bir şekilde çıkarmak gerekir.bir şekilde artık bu site kendi kendine dönen kendi masrafını çıkaran bir site olmalıdır.
bizim maddiyattan daha önemli düşüneceğimiz şeyler çok onlara ağırlık verelim.
neden bir sürü site varken ücretsiz ilan veren buraya versinler deiniz ya
neden çünkü alıcı ve satıı için çoğunluk burda bütün kuscu alemi burda
burada adam kuşunu satacaksa 150 milyona 5-10 milyondan çekinmez bence.
çünkü alıcı ve satıcı burda 7000 e yakın kişiadam burada daha rahat satar.
ticaretini yapmak için gelecek adam zaten gelmesin madem oyle ücretsiz siteye gitsin diye düşünüyorum.
tüccar bizim sitemize bir katkıda bulunamaz zaten

Paralı olan herşey kalitelidir bunu göremiyor bazılarınız pahalı olanda kaliteli sanılır bunuda göremiyorsunuz!ben kendi sitemi dahi üsretli yapabilirim kimse babamın oğlu değil bana zararı varsa ben sadece site masrafını çıkartacak gelir bulmak zorundayım!bu bir örnek fikirdir!

Parasız hiç bir şey olmuyor arkadaşlar bunu görelim ve benim keriz yerine koyulmakta hoşuma gitmiyor!Ömer sana sonuna kadar katılıyorum.Bizim burda bedavadan kuş satılmasına ihtiyacımız yok abicim:)bizim masraflarımız karşılaycak maddi kaynak yaratmamaıza ihtiyaç var.Kim nerde kuşunu satarsa satsın bizi ilgilendirmez ama bizim sitelerimizde satacaksa komisyon bedeli vermek zorunda!aksi halde bize ne faydası varki biz hobi olarak mı burda millete kuş sattırıyoz yapmayın allah aşkına!

Geri