YA BUNDAN SONRA???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0220 4300 6800 SS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ADEM ÇAYLAK
Meslek
üniversite öğretim üyesi
İlgi Alanı
Arkadaşlar sizin fikirlernizi merak ettiğim için bu konuyu açtım...
Arkadaşlar burda sorduğum konu dünyanın başına geçme sırası sizce bundan sonra kimde?
Biliyorsunuz U.S.A kendini içten içe kemiren bir belayı geç farketmesinin cezasını çekiyor.Ki bu ceza onu bundan sonra bu dünyanın başına geçiremeyecek gibi...
Öteki taraftan doğu asya karışık...Çin bir türlü kendine güvenemiyor bu yüzden dizginleri boşluyor.
Japonya ise alttan iş çevirmeyi çok seviyor ve durmadan çinin içindeki türkleri çine kışkırtıyor ve dar alanda bizans oyunu oynuyor...
Biraz daha bize yaklaştığımızda işler çorba gibi...Gövde gösterisinden başka birşey bilmeyen ve kendini dünyayı müslümanlaştırmaya adamış İran a kimse dizginlerin d sini vermez.İsrail e baktığımızda o da sahibi U.S.A e karşı gelmekten çok korkuyor.
Azıcık bizi geçelim...Önümüzde avrupa var.Ama gerçek koz kimde???Almanya bozguna uğramakta 3 te 3 yapmaktan korkuyor üstüne bi de büyümeye başlayan neo-nazi cilik işleri karıştırıyor.Fransa artık dünya piyasasında adam yerine konmadığını kendiside biliyor.İngiltere ise o eski saltanat yıllarına dönemeyeceğine emin.
Ortada tek bir güç kalıyor...RUSYA
Sizce Rusya olabilir mi???

Katılıyorum fakat bundan önce ki olaylarda ne bileyim tabiri caiz ise amerika hapşırsa biz nezle oluyorduk...

haklısınız kazım bey tezinizdede çok başarılı ve gerçekçisiniz ama artık öyle değil devir değişti amerika artık ipin ucunu tutamıyor en yakın örneğini daha geçtiğimiz yaz da gördük number 1 kölesi gürcistan number 1 düşmanına karşı savaşa kalktı amerika hiçbirşey diyemedi
artık işler değişti
yorumunuz için çok teşekkürler ve saygılar

Geri