Ozdemir59
Üye
- Ad Soyad
- Bülent ÖZDEMİR
- Meslek
- Kamu çalışanı
- İlgi Alanı
Uploaded with ImageShack.us
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Selamlar. Erkeği net göremedim, erkek yeşilbaşmı? Bende av esnasında üç yıl önce kanadından vurulan erkek vardı, uzun süre dişi aradım ama bulamamıştım. Sonrasında iyileştirip ayağınada bir tane künye takıp saldım. Ama gitmedi sayılır yakın çevredeki bir gölete yerleşmiş.
polllat' Alıntı:Maaşallah güzel hayvancıklar.. Allah nazardan saklasın..
şeref' Alıntı:Mekanınız yemyeşil , her yer papatya , ördekleriniz de çok sevimli maşallah , yanlız bu mevsimde yavrularının olması gerekmiyornu .. selamlarŞEREF
yuşa' Alıntı:Maşallah allah mutluluk versin ördeklerinle sana. bendede vardı ördek pekin ördeğidi
yuşa' Alıntı:Sende makara ırkı kuş besliyorsun bende besliyorum istanbulda bir tane dişim var mülakat cok aşırı makara yapıyor bu gun çatıya takıldı.diğerleri okadar deil sadece bu cok aşırı oyun yapıyoor sence bir tehlike arzu eder mi?
bu konu içinde farklı konu yazdım ama Ozdemir59 harıcındeki üyeler dikkate almassa konu başka bir yöne yol almaz diye düşünüyorum.
SAYGILARIMLA...
yuşa' Alıntı:şuan ördek annenemlerde ve hep yumurtasını yiyorlar hergün