yabancı ülkelerdeki kümesler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercindostları
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
XXX
Meslek
XXX
İlgi Alanı
ardkaslar bu siteyi bi forumdan buldum buraya koymak istedim degişik güvercinler var ve kümesler farklı bakmak isterseniz site adresi http://www.uaepigeon.com

Valla şu bakımdan güzel bir site diyebileceğim tasarımı ve grafikleri bakımından güzel diğer yönden içerik bakımından arapça olduğundan dolayı hiç birşey anlamadım.Ama yararlı olacağından eminim.
Paylaşım için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

evet saol

bazı yerlerar gibi ama en çok ırak iran kuşlarını bahsetmiş paylaşımın için saol

güzeler abi sağol paylaşımın için teşekkürler

Re: GUVERCINLER

SLM ALYKUM ABI NSLNZ sıze sorum olacaktı enkısa surede kusları nasıl alıstırabılırız??? kusura bakmazsanız cvp bklyrum i aksmlr
saygılar

Türkiye ırklarından bahsetmiyor galiba.
çünkü bakın adana dıye bildiğimiz ırkın LiBAN diye bir yerin ırkı olduğunu söylüyorlar.
"Pigeon originaire du Liban."

hep öyle değilmidir. bizim olanı başkası sahiplenmiştir. hünkariler artık türkiyede dışardan çok daha az sayıda yakında diğer ırklarda olabilir. ırk olan saf olan kuşlarımıza sahip çıkalım.

tabi verirseniz ciftini 500 nasıl alalım belıyelım hunkarıyı bence suç sizde verin makul fıyatlara herkes beslesın sonrada neymış yabancılarda bizim kuşlar adamlar senın kusunu alıp sana gerı satıyo :) kuşculuk hobı olmakdan cıktı atık ticaret olmuş bir cift kuşa 500 cekiyolar bu kusların maliyetı ne kadarkı o kadar cekıyolar anlamıyorum para kolaymı kazanılıyo lüften bu işi hobi için yapalım para için yapanlara saden diyecek lafım da yok

leeyukeen' Alıntı:
tabi verirseniz ciftini 500 nasıl alalım belıyelım hunkarıyı bence suç sizde verin makul fıyatlara herkes beslesın sonrada neymış yabancılarda bizim kuşlar adamlar senın kusunu alıp sana gerı satıyo :) kuşculuk hobı olmakdan cıktı atık ticaret olmuş bir cift kuşa 500 cekiyolar bu kusların maliyetı ne kadarkı o kadar cekıyolar anlamıyorum para kolaymı kazanılıyo lüften bu işi hobi için yapalım para için yapanlara saden diyecek lafım da yok

Ben almışım iki sene evvel 1000 ytl ye çiftini şimdi versemmiş aldığım bir çift yavruyu 50 ye yüze. Bence buda yanlış. Ben elimden geldiğince üretmek çoğaltmak için uğraşıyorum hele hele son 2 aydır. Tam anlamıyla profesyonelce uğraşmaya çalışıyorum ama zor ürüyor 2 yılda alınan bir çift yavruda verilmezki. :banane: :banane:

adana diye tabir ettigimiz kusu asyada hemen hemen her ulke beslemekte asya oldugu kadarda avrupadada yaygin dalici irklarin basini ceker aynen geldigi yerlerin basindada turkiyenin guney bolgesi vardir ,suriye israil ,betrut ,lubnan ,misir, iran, irak vs.. ulkelerde de cogunluktadir tarihinde turkiye basta olmakla o bolgelerden geldigi bilinir...

Geri