Yabani Güvercinmi? :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 691
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar Bu gördüğünüz Kuşu Ben 2.5 Ay Önce Çektim Gören Arkadaşlarım Bunun Yabani Olduğunu Söylüyor Ama neredeyse 2 Aydan Beri Uçuruyorum Gayet Güzel Yuvasına Alışkın Sizce ResimdeKi Güvercin Yabanimi KuşçuLar Ailesine Sevgilerim SAygılarımLa

Ekli dosyalar

• Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    71.2 KB · Görüntüleme: 463
Yabani gibi :S Bence yabanı yabaniler akıllıdır yemini veriyorsan tabi baglı olur yuvasına:D ama buna bıde eş bul yabanı bakıcı yaparsın cok guzel bakıyolar yavrulara

dişiye benziyo ama yabani olmıyabilirde

Bakıcı olarak kullanmanızı önerebilirim .. Bu tarz kuşlar yavruya iyi bakıyor .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Bakıcı olarak kullanmanızı önerebilirim .. Bu tarz kuşlar yavruya iyi bakıyor .. selamlarŞEREF

yavruya iyi bakıyolar ama bu tarz kuşlar insanalrı nkendilerini ellemeleri hoslarıan gitmedıgı ıcın ınsan gördummu kendılerını bı yerde delık buldummu sokuyoalr hemen bi abı yaklamıs böyle bakıcı yapmakdı nıyetı mdıyoo kumesı bı actıı kus bızı gorur gözmer yırttı kendını kacıcam dıyee bi delıge gırdı cıkamdı bıdaha xD

YABANİ DEĞİL ÇÜNKÜ YABANİ OLSA KÜMESİNDE FOTOĞRAFINI ÇEKEMEZDİN

kusu yakalayalı 2bucuk ay olmus artık alısmısdır ınsan gormeye.bencede bakıcı olarak kullanmalısın.eskıden bende vardı bole bır cıft tarlalara konarlardı.cok gezerlerdı.cokda hızlı yavru buyuturlerdı.sureklı salık tutardım.sımdı dusunuyorum bır cıft daha bulup bakıcı yapmayı

yabani değil büyük ihtimal kırığı..

Geri