Yabanilere Karşı Bi Çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hasan_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HASAN SOYAK
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kuşlar
slm arkadaslar bu yabanılerle basım dertte tum sıkayetler bunlar yuzunden ne yapıcam bılmıyorum tecrubesı olan arkadaslardan acıl bı sekılde cevap beklıyorum selamlar

Kuşlarına yemlikte yem ver ve kalan yemleri kapalı bir yere koy.Kümes tabanında ızgara olsun düşen yemleri yabaniler yemesin.Bir aralar benimde başım dertteydi yemlemeyi salmanın içinde yapıyorum, ucuracağım kuşları salmanın kapısından salıyorum dışarı, özellikle bu yabaniler balkonda kuş besleyenler için büyük problem, kaçak bile yakalatmazlar insana :)

valla ben zaten kusları cıkarmıyorum damızlık beslıyorum yemlerıde zaten yemlıkte verıyorum ama bıtane var sureklı benım burda delırıcem tum sıkayetler bunlar yuzunden napıcm bılmıyorum en sonund ahepsını yakalayıp uzaklastırıcam ama yavruları vardır dıyede cekınıyorum acıkcası

benim uzaklaştırma önerim yok sadece yavruları düşünmenize sevndm o yavrular kolay büyümüyor yemek lazım su lazım kuşun bir suçu yok nerde bulursa orda yiyiyor yuva yapıyor...

:) sitede bi tane bayan var oda yabani besliyor :) duyarlılığınız çok güzel...Sitede yabani kuşlarla ilgili bölümün yöneticisi pınar hanım olsun bence :)

bende yerde beslıyorum yabanı ındıgınde pesine verıyorum metralerce kovalıyorum..Tanıdık oldumu asla yere ınmıyorlar yabancı yabanı oldumu dırek ınıyor onlarıda baslıyorum kovalamaya :) Gecende de kusları yemlerken arkadasın tekıyle sohbet edıyoruz bayanın teki gelip siz kusmu beslıyorsunuz bende de bı tane var yerde buldum sanırım sanırım kanadında sorun var deyince ''Allah '' dedim İnsallah güzel saglılıklı kuş fılandır dedım..Bir saat bekledim bekle bekle gelmıyor bu arada arkadaslada sakalasıyoruz '' nerde kaldı gözümüz yollarda kaldı ..'' demeye varmadan bayanı dördüm elinde daha yenı kanat atmış yavru bir kuş baktım ..'''AYYY'' yabani ...Ahhh dedim hayallerim suya düştü ..Bayanda şaşkın şaşkın bakıyor...Elime almaya korktum hastalık fılan vardır dıye ama korka korka olsada aldım baktım bir kanadı yolunmuş..Kuyruk ve bir kanadı kesilmiş....Hoş olmasa böyle bir yöntemde varmış dedim..Yabanileri uzaklaştırma yöntemi :) Bayan şaşkınlıkla arkasına baka baka gitti..

aynı sıkıntıyı bende yaşadım şuan rahatım ama çünkü hiç kalmadı hepsini yakaladım kanatlarını kestim atdım aşşa :))

emreert' Alıntı:
:) sitede bi tane bayan var oda yabani besliyor :) duyarlılığınız çok güzel...Sitede yabani kuşlarla ilgili bölümün yöneticisi pınar hanım olsun bence :)

göndereyim sana emrecim lazımsa :)) :heyo:

Geri