(YABOZ YABANİ)POSTA GİBİ KM YAPABİLİRMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgatolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tolgatolga

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ERSAN-ERSAN
Meslek
danısman
İlgi Alanı
SELAM DOSTLAR..YABANİ ÇATI ARASINI YUMURTLADI..PAZAR GÜNÜDE TİP DİŞİYİ ŞAHİN ALDI YAVRULARDAN BİRİNİ YABANİNİN ALTINA SÜRDÜM MECBUREN TEKİDE BABANIN ALTINDA BABA BAKAMAZSA ONUDA SÜRECEGİM.POSTALARDA VAR BENDE 2 ÇİFT AMA GENÇ KUŞLAR DAHA KIYAMIYORUM KM YE YAVRULARINI ALMAK İSTİYORUM.DEMEK İSTEDİGİM ŞUKİ YABANI GENE YUMURTLAYACAK BENDE YUMURTASINI BENİMKİLERE KOYACAGIM KIRMALARA.AMA GÖRMEYİN YABANİ ÇİFT YILAN GİBİ NERDEYSE POSTA GİBİLER SAGLIKLI VE İRİ DİŞİ AYNI MAVİ POSTA GİBİ KAFA FALAN ERKEKTE KALE GİBİ...ONLARIN YAVRULARINA TAKTIM KAFAYI YETİŞTİRMEK İSTİYORUM YANİ,KM YAPARLARMI EGİTİLİRLERSE YAVRULAR BU KONUDA GÖRÜŞLERİNİZİ TECRÜBESİ OLANIN BİLGİSİNİ AKTARMASINI BEKLİYORUM SAYGILAR SLM LAR DOSTLAR

Güzel bir konuya değindin umarım cevaplar gelir. Benimde merak ettiğim bir konu. Cevapları sabırsızlıkla bekliyorum.

kimsenin bu konuda bilgisi yok sanırım.(BİRKAÇ PROFESYONEL DIŞINDA ???????). ben şu postalarla yabanileri bir kırım yapayımda bütün yarışları kazanayım...YOKSA BU YARIŞLARI KAZANAN PROF POSTA BESİCİLERİ,POSTA YABANİ YABOZ KIRIMININ ŞİFRELERİNİ YILLAR ÖNCE ÇÖZDÜLERMİ ACABA....

POSTALARA yada YABANİLERE meraklısın ..anlaşılan...cevap için teşekkürler....yabanileri yabana atıyorki bu sitedekiler senden başka cevap yazan yok...dışarıda karda yagmurda insanların tek bugdayına ihtiyaç duymayan...güçlü kanatları ateş parçası gözleri birçok hastalıga bagışıklık güçleri ve ne bulurlarsa mideye indiripte sindiren,dinazorun torunları onlar
belgesellerde izliyorum neredeyse kutuplara yakın yerlerde bile kanları bozulmamış mavi çakmaklı biraz olsun arap ve şekeri güçlü soylarıyla bir yaradılış harikası(YABANİLER YABOZLAR)

vallahı benım bıldıgım yabanıler aynı posta gıbı uzun mesafelerden gelebılıyor çunku başıma geldı kumese dadanan bır takım yabınım vardı kızdım bende onları 30km reden saldım ınanın aynı gun gerı geldıler şaşırdım kaldım duydugum bazı postacıların yabanlarla kırıp posta yavrular aldıkları ama ne derece randıman alıyorlar orasını bılemem

YABANİLER, 40 KM MESAFEDEN SONRA ZORLANMAKTALAR. BİR ÇOĞU DA 40 KM DEN SONRA GELEMİYOR.

BAZILARI 1-2 AY SONRA GELEBİLMEKTE.

POSTA İLE KIYASLAMA YAPILAMAZ.MELEZLERİ DE İYİ OLMAYACAĞI KANAATİNDEYİM.

HER IRKIN SAF OLANI MAKBULDUR.

Geri