PigeonStar
Üye
- Ad Soyad
- Davut GÜÇLÜ
- Meslek
- Polis
- İlgi Alanı
- Kediler
Yırtıcı kuslar ve yaptıkları Güvercin avı ile ilgili yazılanları okudum degerlı arkadaslar.Güvercinlerimize bu kuslar tarafından yapılan saldırıların tabiatın dogal seyrıyle ılgılı oldugunu zannetmıyorum.Cünki yaptıkları yagmaya gırer.sebebine gelince dogada bu yırtıcı ve avcı kusların avlayabıleceklerı kadar canlı zaten mevcut.Ayrıca burada sözkonusu olan evcil hayvanımızın SALDIRIYA maruz kalmasıdır ve tabıkı geregı yapılır.Bu yırtıcılar neden yagmacı? cunkı Camılerımızın cevresınde ucusan yabanılere hıc saldırmıyorlar.Işın kolayına kacıp bakıma muhtac ve ucus ozellıklerı bakımından dıerlerı gıbı atak olmayan yada oyun esnasında gosterdıklerı zaafıyetten muzdarıp guvercınlerımıze saldırmayı tercıh edıyorlar.kusuma saldırana saldırırım.bu cok dogal.bazıları bunu tenkıt edebılırler ancak hakszlar kesınlıkle.bırde bu yonuyle degerlendırsınler.Nasılkı ekınlere zarar veren Domuzlara ates edılıyor,buda boyle olmalı.bılumum yırtıcı kusları zımbalayan kuscu arkadaslarımı tebrık edıyorum.(Bakınız taklacı ve oyu guvercınlerı sayfası:2010 Güncel baslıklı profıl 2.sayfa) selam ve saygıyla..