yağmur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nskyigit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

nskyigit

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yiğit özaycan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
kümesin üstünde branda yoktu kümesi su basmış :S bkuşlarıma bi zara verirmi heme temizledim branda gerdima am çatıda 5 tane hala :S bişey olurmu

kümesi ve kuşları kuru tutmaya çalış. Kuşlar ıslak yere basarsa veya cereyanda kalırsa çok hasta olur.. Hasta olduktan sonra da kurtarması insanı çok uğraştırır...

Kümeste mikrop parazitler olusmasın kuru tutun yeterli olur. Kuşlara bir zarar gelebılecegını dusunmuyorum..

GEÇMİŞ OLSUN. BUNDAN SONRA DİKKAT EDECEĞİNE EMİNİM. SEVGİLERİMLE.

Benimde benzer sorunum var altı tane kuşum bu yağmurlarda neredeyse hiç kümese girmiyorlar.Karşıda büyük binada yatıyorlar sürekli olarak. Çok kötü bir durum ne uçtuklarını görüyorum ne yem yediklerini. Aç kalmasnlar diye kümesin kapısını açık bırakıyorum sürekli yemi suyu içip gene gidiyorlar... O kadar şiddetli yağmuru yediler maşallah hepsi sağlıklı görünüyor.

arkadaşlar ıslandıysa kümesiniz takın elektirikli sobayı kurutun bişey olmaz mikroplarda fazla sıcaga dayanamayıp ölecektir birde kuruttukdan sonra kireçlerseniz mikroplar tamamen ölmüş olur

kuşları çatıdan inmeyen kardeşimizede tavsiyem kümesin kapısının yönünü degiştir kuşlar kümesdeyken kapat kapısını bi bakınsınlar kuruluguna bi yatsınlar 1 hafta sonra çevirirsin kapıyı eski yönüne aynı eski haliyle devam edersin inşaallah

Geri