yagmurluga rahmen sansar kümese girebilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre1332
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

emre1332

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Kaplan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
selam abilerim ve kardeslerim bu aralar bikac kus besleyen abilerimin kümeslerine sansar girdi ve malesef kuslarını kaybettiler bende buna karsı önlem almak için sarı renkteki yagmurluklardan alıp kümesin dıs cephesine monte etmek istedim benim kümesim suntadan yapılı sansar bu yagmurlukları kemirebilir mi veya girme sansı olur mu buna ragmen. beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşkkür ederim saygılar

valla kardes benım teli yırtıp girmişti artık o yagmurlugunun kalınlıgına baglı sen yınede işini garantıye al kuyrugunun girdıgı her yerden girer o hayvan

kantar19' Alıntı:
valla kardes benım teli yırtıp girmişti artık o yagmurlugunun kalınlıgına baglı sen yınede işini garantıye al kuyrugunun girdıgı her yerden girer o hayvan
Ben buna pek inanamıyorum kuyruğunun girdiği yerden girdiğine varmı bi kanıt (:

sen inanma ac bı delık yırt bıyerı gor o zaman kanıtı basımıza geldı bılıoz ylan borcummu var sana :slm:

Geçen sene benim kümesimede girmişti.Girdiği vakit fazla zaman geçmediği için 10 kuşumun kanını emmiş yavruların kafasını koparmıştı.Kümesi açtığımda yoktu kasaların arkasına saklanmış canlı olarak kümesten kovaladık.Benim kümesime girdiği yer parmak kalınlığında bir delikten girmiş.Ben önleminizi almanızı tavsiye ederim.Boş vermeye gelmez çünkü çok akıllı bir hayvan.Daha saglam teneke gibi saç gibi birşeyle kapatmanızı tavsiye ederim.

kantar19' Alıntı:
sen inanma ac bı delık yırt bıyerı gor o zaman kanıtı basımıza geldı bılıoz ylan borcummu var sana :slm:
Madem bu kadar iyi biliyorsun girdiğini neden yırtık yer bırakıyosun al önleminide hayvanları telef etme :asla:

koçum onlemde alıyok ama saglam alamıyomuşuz demekkı sen saglam al ders olsun ıste :asla:

kantar19' Alıntı:
koçum onlemde alıyok ama saglam alamıyomuşuz demekkı sen saglam al ders olsun ıste :asla:
Konuşmana biraz dikkat ve ayrıca ben sana dedimmi sansar girdi veya yırtık var ? Benim kümesim yeterince sağlam zaten merak etme.

o zaman nıe soruosun cattık yav tm uzatma sen kndınıde saglama al kumesin gıbı.

kantar19' Alıntı:
o zaman nıe soruosun cattık yav tm uzatma sen kndınıde saglama al kumesin gıbı.
azcık edep adap bil sen konuşma tarzına bak bi sonra gel benle muhattap ol !

öncelikle yorumlarınız için tşk ederim abilerim kardeslerim yagmurluk ve demir saclardan alıp monte edecegim kümese artık :)

Sansarın kuyruğu zaten kafasından büyüktür illaki geçer heryerden :)

Sansara dikkat kafasının girdiği her yerden geçer, vücudu küçüktür ama tüykeri iri gösterir.Ve sansar kümese girince sağ kuş bırakmaz.Tebdirini çok iyi almanı öneririm.

tşk ederim yorumlarınız için bi caresine bakıcam artık :)

Geri