Yakaladığım Kula Hakkında..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinan19o3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Sinan19o3

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sinan Çetin
Meslek
Elektrik Teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba üstadlarım dün akşam saatlerinde maltepede genç erkek kula yakaladım. Direk yuvaya indirdim kuş baya açtı. Bu kuşu nekadar süre tutmalıyım yuvada alıştırmak için ne yapmalıyım kanat makaslama , çekme , yada bantlama taraftarı değilim. Zorunlu kalırsam bant vurabilirim

ucan kuşun coksa 10 tane yada daha fazla ucan kuşun varsa hiç gerek yok bence ben öyle yapıyorum onu ürkütme kendi kendine ugraşsın 1 hafta kadar havalandırma sonra zaten gitmedigini görüceksin ama ucan kuşun az ise kanatlarını bantla sakın cekme yazık oluyo hayvana ccekince

Uçan kuşum 3 tane. Kanadını fazla sıkmadan bantladım 2-3 gün o şekil tutucam. Sonrasında açıcam zamanla kendine kendine diğer kuşlarla kalkar tahminimce

Canım kardeşim sen zaten işi çözmüşsün kuşu üzmedin mi senin orayı niye terk etsin hazır önüne yemini ,suyu koyup temel ihtiyaçlarını görüyorsun yerini de sevmiş oradan hiç bir yere kalkıp gitmez en iyi şekilde misafir ettini anlamış tır hafif bantı da iki gün sonra gagayla kendi söker al işte sana ayar kuş selamlar.

Geri