yakaladığım tek baska

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guavera

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tamer yılmaz
Meslek
forklift operatörü
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaşlar yakaladığım tek baskayı sizlerle paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• SDC14225.webp
    SDC14225.webp
    233.7 KB · Görüntüleme: 2,344
  • SDC14223.webp
    SDC14223.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 2,401
Güzel kuş. Ama isterseniz etrafınızda kuş uçuranlara bi sorun belki yakınınızda birisinindir, yavrusu vardır falan. Tabi siz bilirsiniz isterseniz sormayın benimki sadece bi öneri..

.........SİNAN ÖZTEKİN.............

iş yerinde yakaladım abi ben bunu sordum soruşturdum ama sahibi çıkmadı.baskadan pek anlamam ama anlayanlar iyi kuş diyorlar ederi nedir bilemiyorum.

Ederini boşverin.Salın gider belki.Sinan hocam doğru söylüyor.Yavrusu neyin vardır.Sebeb olmayın.Güvercinsever insan her daim kuş için iyi olan neyse onu yapar.Sizin de yapacağınızıdan eminim.Che de olsa öyle yapardı.Saygılar.

ABİ kuş hala sendeyse 100 tl verırımm cvp ını beklıyorum

Abicim fiyat öğrenme yeri burası değil. Kuşların fiyatını öğrenmek istiyorsanız kişiye özel mesaj atın. Beni anlıyacağınızı umuyorum...

........SİNAN ÖZTEKİN.........

sinan kardeşim haklı özel msj atın ya da bunun için özel pano var güvercin almak isteyenler ve ya satmatk isteyenler diye oraya yazın sevgili dostum.. bu arada kuş güzel umarım yavrusu yoktur ama bu tarz kuslar kolay kolay kacmaz bildim kadarıyla yenı alınmıs bir kuş diye dusunuyorum ben.. saygılar..

eşini kaçırdığımdan dolayı erkek sarı baskam satılıktır yakalama diğilmiydi bu :) bi sitede böle yazıo gerçi banane ama etrafındakilere sorsaydın kaçırıp kaçırmadıklarını kuş sende sen bilirsin neyse alanada satanada hayırlı olsun çok güzel baska bence baska besliorum ama bana gitmez çok güzel bi sarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri