Yakalama Sabuni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merteker41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

merteker41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mert EKER
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
İlgi Alanı
Kediler
Selamunaleyküm 21.01.2013 7.30 da Kocaeli/Gebzede içeride,dışarıda oyunlu paçaları bol 1.5 yaşlarında erkek Sabuni yakalanmıstır. Kaçıran varsa bana ulaşsınlar. Ayağında Osmanlı Turası var .

bu duyarlı davranışınız için teşekkür ederim. bende bugün erkek bitane mat sabuni kaçırdım. bende gebzeye yakınım deri sanayideyim ama benimkinin ayağında bişey yoktu :( sabah sabah nerden saldım kuşları birde hergün uçurduğum kuştu, yenide yumurta yapmışlardı. insallah gelir kayboldu gitti. :(

merteker41' Alıntı:
Selamunaleyküm 21.01.2013 7.30 da Kocaeli/Gebzede içeride,dışarıda oyunlu paçaları bol 1.5 yaşlarında erkek Sabuni yakalanmıstır. Kaçıran varsa bana ulaşsınlar. Ayağında Osmanlı Turası var .
:tamam: :tamam: :tamam:

sagolasın üzüntülerden sevinç duymayanların çogalması dilegi ile saygılar

mevlana mahlesinde mi oturuyorsununuz ?

hayır Osmangazide , Gebze taraflar

geçenlerde bizim bi arkadaşım kaçırdı bahsettiğiniz gibi sabuni silik sabuni daha doğrusu onun için sormuştum ben arkasdaşa söyliyim sizinle iletişime girsin en iyisi

silik değil

tamam o zaman kardeşim kanat altında boyası vardı hafif yoksa demek ki o kuş değil inş. sahibi bulunur kolay gelsin

Davranışınızdan dolayı tebrik ederim. Bende yeni başladım kuş beslemeye. Bir hata yaptım kıyamadım kuşların kanadını komple çekmeye kümesin içinde rahat etsinler diye biraz bıraktım kanatlarını . kedi dalınca tam 10 tane kuş kaçırdım. Kuşlardan bir haber yok tabiki ama sizin gibi değerli bir güvercin severin bu davrnışını takdir ettim.

yani yaşını bildiğim kuslarım var onlarla aynı duruyor aynı dinçlikte hatta biraz daha genç .

kardeşim kırmızı renklımı ayagındakı kunye acaba.metal ve uzerınde tek osmanlı turası olan bır kusda biz kaybetdık sırasögütlerde yasıyorum

böyle soruları özelden sorun tüm bilgilerini buradan vermek istemem :)

DELIYUREK41' Alıntı:
kardeşim kırmızı renklımı ayagındakı kunye acaba.metal ve uzerınde tek osmanlı turası olan bır kusda biz kaybetdık sırasögütlerde yasıyorum

Selamlar sırasöğütlerde nerede oturuyorsunuz bende istasyonda oturuyorum.

aleyküm selam kerim bey ben liva ekmek fabrikasına yakınım.müsait oldugunuz birgün beklerim tanışmış oluruz

Tabi , inşallah nasip olur görüşüp tanışmak .

Barbaros İ.Ö.O nun yanındaki apartmanda besleyen sizmisiniz ?

yokda orda da sevdıgımız bır arkadasımız bakıyor

Konu dışı ve sadece iki kişiyi ilgilendiren mesajlarınızı lütfen özel mesaj ile yazınız.

Geri