Yakalama şebap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Muratarslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Arslan
Meslek
Elektrik Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bu kuşu yeni yakaladım anlayan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    922.6 KB · Görüntüleme: 1,482
  • 2.webp
    2.webp
    475.6 KB · Görüntüleme: 1,476
  • 3.webp
    3.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,447
  • 4.webp
    4.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,418
Kuş güzel,kaybeden sahibine ulaştırabilirsen dahada güzel olur.Saygılar.

Usta Ankara' da isen geçen hafta aynı tipte bir kuş kaçırdım, resimdeki kuş çok benziyor. Değilse bile acil ihtiyacım var satmayı düşünürsen konu açmıştım dün ilgenirsen sevinirim.

Yok dostum Mersin deyim. Tahmini fiyat aralıgı nedir bu kusların, varmı şebaplık yoksa kırma birşeymi sizce ?

Muratarslan' Alıntı:
Yok dostum Mersin deyim. Tahmini fiyat aralıgı nedir bu kusların, varmı şebaplık yoksa kırma birşeymi sizce ?
murat kardesimburada genelde kus yakalayan kardeslerimiz emegin ne oldugunu bildiklerinden yada kendileride üzüldüklerinden dolayı sahiplerini bulup iade etmek amacıyla konu açarlar ama siz sırf satmak para kazanmak içinbilgilenmek istiyorsunuz nasılsa yakalmıssınız üçüne besine bakmayın neye verseniz sizce kardır

bu ugrasda amaç kaybedileni yakalamakla karsı tarafın üzüntüsüne sevinilmedigi sürece ilerleriz kendimizi daha iyi yetiştiririz bu amacı gütmek daha sık olmazmı tabi bir sey diyemeyiz size kalmıs bir sey

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
murat kardesimburada genelde kus yakalayan kardeslerimiz emegin ne oldugunu bildiklerinden yada kendileride üzüldüklerinden dolayı sahiplerini bulup iade etmek amacıyla konu açarlar ama siz sırf satmak para kazanmak içinbilgilenmek istiyorsunuz nasılsa yakalmıssınız üçüne besine bakmayın neye verseniz sizce kardır

bu ugrasda amaç kaybedileni yakalamakla karsı tarafın üzüntüsüne sevinilmedigi sürece ilerleriz kendimizi daha iyi yetiştiririz bu amacı gütmek daha sık olmazmı tabi bir sey diyemeyiz size kalmıs bir sey

SAYGILAR

:tamam: :tamam:

kuscu_marik' Alıntı:
Muratarslan' Alıntı:

SAYGILAR

marik kardesim gördüğün gibi internette yayınlamışım kusun fotograflarını ve arkadasımız sormus ankara mı diye yok bende mersin diye yazmısım neresi oldugunuda belirtmişim daha ne yapmam gerek? kusun fotograflarını cıktı alıp sokaklara falanmı yapıstırmam gerek? Etrafımdaki kuscu arkadaslarda biliyor zaten kuşu yakaladıgımı, sahibi çıktıda vermiyorummu dedim yok çıksın veririm. Gayet açık bir şekilde kuş hakkında bilgi almak istediğimi belirttim konuyu başka şeylere çekmeye gerek yok

kus yakaladım sahibi çıkarsa bana surdan ulassınlar yada kimse vereyim dememissiniz sadece fiat arastırması yapmanız bizim öyle düşünmemize sebeb oldu kardesim istersen kes ister sat anlatmak istedigimiz yaklasım tarzınızın yanlıs olusu pek çok kişi siz gibi düsünebilir baska ben bana göre ters oldugunu ifade ettim sana görede dogru olanı yapmısındır dogrular farklı farklı işin rast gelsin

Geri