Yaklasik 15 gunluk yumurtalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuşçu Başı Eşref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eşref kubilay sisek
Meslek
Cnc operatoru cam islemecisi
İlgi Alanı
Kediler
http://i.hizliresim.com/OAAWWz.jpg
http://i.hizliresim.com/v54ddm.jpg

Bu yumurtalar yaklasik 15 16 gunluk sizce bosmudur dolumudur. Anne yumurtladi ve ben yeni aldigim icin erkegi olmadigi icin hic yatmadi yumurtladigi yerde birakti. Bende direkt altindan almak durumunda kaldim. Pamuga sarip yogurt kabinin icine ve surekli 25° de yanan bir kaloriferin ustune koydum. Durum nedir sizce

ılk fotodan gördüğüm kadarıyla boş. Ayrıca yumurtaları 25 derecede tutmak malesef yetmiyor, uygun nem olması lazım ayrıca annesi ve babası yumurtaları düzenli olarak çevirirler buda olmazsa olmazlardan birisidir.

Bu yumurtalar tutmamış boşlar normalde 4. günde damarlanmaya başlar ışığa tutuldugunda anlaşılır zaten

Kac gunden sonra bos oldugunu anlariz?

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

Re: RE: Re: Yaklasik 15 gunluk yumurtalar

Tamer78' Alıntı:
Kac gunden sonra bos oldugunu anlariz?

Kuslarimda cok bos yumurtaya rastliyorum,nedeni ne olabilir?

Canım kardeşlerim bilgisayarı maşallah çok iyi kullanıyor fakat her ne hikmetse okuma va araştırma alışkanlığınız olmadığı için bir çoçuk nasıl anne ve baba ile oluşursa bu hayvanlar içinde gereklı daha açıklamamı isterseniz en sonunda onuda yazıcam artık böyle boş şeylerle uğraşmayın yok yoğurt kabı yok sıcaklık yok kalorifer üstü bilmem ne yahu ilk önce erkeğin çiftlemesi yani üflemesi lazım ondan sonra 5-6 gün içinde ince bir damar oluşur o zaman o yumurta tutar ve dişi ve erkek sıra ile üzerine yatar ve her gün alt üst yapar 18-19 günde yumurta çatlar yani yavru içten yer çıktıktan sonra anne ilk gün hava verrir ertesi gün maya verir selamlar.

Tskler aciklamaniz icin. Burayi bilgi almak icin kullaniyorum yani internetten arastiriyorum.

Geri