YAKLAŞIK 50 M2 LİK ÇATI ARASI KÜMESİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

filo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
filocu
Meslek
.
İlgi Alanı
3 AY ÖNCE ÇATI TAMAMEN KAPALI VE GİRİLMEYECEK KADAR KÖTÜ DURUMDA İDİ.. ALLAH IN YARDIMI İLE BAŞKA KİMSEDEN YARDIM ALMADAN TERASIN AÇILMASI DAHİL TAMAMEN KENDİ ÇALIŞMAM NETİCESİNDE 3 AYDA BU DURUMA GETİRDİM. ÜST DAİRENİN TAVANINDA BETON OLMAYIP YERLER,ÇATI YANİ YAPI TAMAMEN AHŞAPTANDIR. 3 AY GİBİ BİR ZAMANDA VE 1,700 TL NA( BASİT BİR ÖRNEK VEREYİM SADECE 4.000 CİVARINDA 35X3,5 VİDA KULLANDIM) MAAL ETTİM DİYEBİLİRİM..

DEVAMI

DEVAMI

DEVAMI

DEVAMI

DEVAMI

selamunaleykum ahmet bey
masallah guzel gorunuyor emeginize deymis bence guzel gunlerde tadini cikarmanizi dilerim
saygilarimla ferhat

A.S. TEŞK EDERİM FERHAT BEY.. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

Gerçekten çok güzel olmuş.Elinize, yüreğinize sağlık.

Sağlıklı kümesler...

guzel olmus kardesım sonunda muradına ermıssın gule gule ucur dıyelım :))

Saol Hasan ilgin için teşk ederim..

Sende saol Osman :) nihayet bitti hatta 3 hafta önce bittide zamanım olmadı siteye resimleri ekleyecek .. hatta şu an 3 yavru kaldırıyorum 2 si takla ezberliyor biri havayi başta :)

selamlar Ahmet abi

kümeslerin güzelmiş abi,kuşlarda güzel artık gerisi sana kalmış,kazasız belasız uçurup izlersin inşallah.

Maşallah emeğinize değmiş bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle hayırlı olsun.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Maşallah emeğinize değmiş bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle hayırlı olsun.
emreert' Alıntı:
selamlar Ahmet abi

kümeslerin güzelmiş abi,kuşlarda güzel artık gerisi sana kalmış,kazasız belasız uçurup izlersin inşallah.

Çok Teşekkür ederim..

fuatbc' Alıntı:
bu kumes ıstanbul tuzlada degılmı :) bana yabancı gelmedı

:) hiç sanmıyorum,Kümes benim çatıda,Bende Tuzlada değilim :) yinede ilgin için teşkler..

Saray yavrusu valla. Çok iyi olmuş. ;) Yeni mekanda hastalıksız sağlıklı iyi üretimler.. Allaha emanet ol

selamlar
maşaallah elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş 3 ay uğraşmışsın ama deymiş
saygılar

umut coşkun' Alıntı:
selamlar
maşaallah elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş 3 ay uğraşmışsın ama deymiş
saygılar
C39' Alıntı:
Saray yavrusu valla. Çok iyi olmuş. ;) Yeni mekanda hastalıksız sağlıklı iyi üretimler.. Allaha emanet ol

İlginize teşekkür ederim..Sağ olun.. evet doğru 3 ay uğraştım malum çalışıyorum iş günlerinde akşamdan akşama 2 3 saat çalışma ile ancak 3 ayda bitirebildim.. yardım alabilirdim lakin tamamını kendim yapmak istedim..

VAAWWW SUPER OLMUS ABI ELINE SAGLIK KUSLAR KUS OLALI BOYLE KUMES GORMEMISTIR SAGLIKLI YAVRULAR.

İntizamlı düzenli pilanlı bir kümes olmuş , görüntüsü çok güzel .. Elinize sağık, umarım sağlıkla kuş bakar zevkine varırsınız..
Bu arada iki konuda hatırlatma yapmak istiyorum , Kümesiniz çatı kümesi olması itibari ile günlük ısı farkına
( sıcağın çatı tarafından aşırı emilmesi ve akşam da tamtersi havanın ani soğumasına bağlı aşırı ısı farkları ) karşı önlem almış olabileceğinizi tahmin ediyorum , ayrıca kapalı çatı kümeslerinde önemli bir sorun da'' havlandırma ''konusu kümeste gerekli hava sirkilasyonu ve temiz hava ihtiyacının karşılanması ..
Bu iki konuda gerekli tedbirlari almış olduğunuzu tahmin ediyorum .. Hastalıların yayılması , kuşlarınızın sağlığı ve verimi açısından hayati öneme haiz olduğunu düşünüyorum ... Sağlıkla kuş bakmanız dileği ile tekrar hayırlı olsun .. selamlar ŞEREF

Yorumlar için çok teşekkür ederim.. Bu işi yapıyor isek hakkıyla yapmak gerek diye düşünenlerdenim.. şeref bey in bahsettiği gibi,her ince noktayı teker teker planlayıp düşünüp uygulamaya çalıştım.. çalışmamın verimli olduğunu düşünüyorum. Çatı ısı yalıtım sistemi kullanılarak çatı izolasyonu sağlanmış olup, çatı arası havalandırma sistemi 2 büyük pencere ile sağlanıp bunun ekinde en önemlisi baca ile desteklenmektedir. Takriben 1 m3 lük alana 1 kuş düşecek şekilde kuş sayısı ayarlanmış, sağlıklı bir kümes yapılmaya çalışılmıştır.

resimleri ben niye göremiyorum. acaba benim bilgisatarda mı sorun var?

bende göremedim ayrıca çok da merak ettim.

Canım kardeşim iyi veya kötü diye birşey yazamadım özür dilerim çünkü görüntü alamadım.

Arkadaşlar ...

Lütfen yorum yapacağınız konun tarihine bakıp sonra yorum yapın konun açılış zamanı 2010 gösteriyor , siz bu konuyu pörtletiyorsunuz 2010 da açılmış bir konu ve konun sahibi forumda olmaması olasılıgıda cok 2010 da yüklenen resimler silinebiliyor . lütfen yorum yapacağımız konunun tarihine bakıp ona göre yorum yapalım ..

Geri