Yalova dan saygılar Kırmızı Eke Erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan menderes 58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
menderes urhan
Meslek
kamu çalışanı
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bahsettiğim kırmızı eke erkek video linki aşağıdadır

Kayıt esnasında şarj bittiği için inişini çekemedik bu uçuştaki girişler ortalama 01-45 dakika aralığında dır bu süre zarfında 19 giriş yapmıştır.

Sayın Adminimden ricam İlk açtığım başlıkta video hatası nedeniyle silemedim o yüzden bunu açtım eski başlığı silerse sevinirim

[izlesene]6663057[/izlesene]

Yükarıdaki link e tıklayarak seyredebilirsiniz

öncellikle bu güzelliği bizlerle paylaştığın için teşekkürlerimi sunarım eke olarak çok beğendim sizden ricam varsada yakın bir resmini paylaşırsanız sevinirim saygılarımla selçuk delikara :evet:

maşallah emeğinize sağlık abi Allah daim etsin güzel hayvan

Maşaallah güle güle besleyin antremanlara devam.

S A MASALLAH MENDERES EMEKLERİNE SAGLIK ÇOK DAHA GÜZEL OLUR İNSALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

NOT İSTEGİN ÜZERİNE DİGER AÇILMAYAN BASLIGI KALDIRDIM

Maşşallah Menderes kardeşim güzel kuş güle güle uçur.Emeğine sağlık.

Kuş 1-45 d.k arası girdi yazmışsın 1-4.5 d.k olmasın (: (:

Selamlar sağlıcakla kal.

Maşallah,kuş güzel performans göstermiş,inşallah daha iyilerini'de yapar.Güle güle besleyin.

Maşşallah Menderes abi.Uçuruduğunuz mekanda gerçekten çok güzel abi zamanla antremanlara devam ettikce bir yol belirlerse o yoldan daha güzellerini yapıcak bence çıkışını şahsen beyendim tebrikler maşallah abi.Sağlıklı uçurmalar abi...

maasallah güzel kuş iiyi çalışkan kus güle güle besleyin emeginize saglık.

Maşallah, çalışkan kuş, dediğiniz gibi bazı seferlerinde 20 mt.si var. Ayrıca uçum alanınız da çok güzel, emeğinize sağlık, güle güle besleyin.Daha iyilerini uçurmanız dileğiyle, Konya'dan selamlar.

maşallah allah nazardan korusun fişekleri cok güzel ip gibi seri

maşallah emeklerinize sağlık çalışkan kuşu çok severim ayrıyetten kuşunuz eke . güzel hayvan eski videosunu izledim şimdi tertibatını güzelleştirmiş fakat taklayı azaltmış şu haliyle ama yinede güzel hayvan . bu arada kuşun resmini ben de merak ettim oynayan kırmızı ilk görüyorum paylaşırsanız sevinirim

Maşallah kuş daha ham olmasına rahmen hedefine güzel geliyor,düzgün ve seri fışkırıyor antıraman aldıkça bazı kısa olan fişeklerini uzaltır üstüne 2-3 takla daha koyarsa çok güzel kuş olur ALLAH CC kazasız ve belasız uçurmayı nasip etsin.Güle güle besleyin.Ayrıca paylaşım için çok teşekkür ederim.Selamlar

s.a.

maşallah menderes abi..kazasız belasız uçurmaya devam edersın inş...
bir de abi sırf yerını görmemek için videolarını izlemek istemiyorum..::) ben çok fazla yer sıkıntısı çekiyorum..bu yuzden yerini gördükçe içim sızlıyor..:)

öncelikle izleyenlerin gözlerine yüyeğine hitap ettiyse kuşumuz ne mutlu bizlere çekimleri cep telefonuyla yapan aykut arkadaşımında ellerine sağlık daha önce çekimlerini koyduğumuz kırmızı ile aynı kuş değil öncelikle bazı arkadaşlara bunu belirtmek isterim oda son teleğinde telekten sonra onuda uçuracağım.resmine gelince çekip en kısa zamanda siteye yükleriz inşallah tekrara görüşmek dileğiyle hepiniz alllaha emanet olun.

Maşallah Menderes abi güzel hayvan emeklerine sağlık.

abi biraz altına kuşu az açsan olmazmı hayvan biraz daha gezmeye verse kendini yoksa fişek alışları güzel 20 de gider 30 da bayagı bir uğraş veriyorsun abi allah emeklerinin karşılığını versin paylaşımın için teşekkürler

Saygılarımla.

Maşallah Menderes Abi,
Perkins motoru gibi çalıştıkça açılan bir hayvan. (:
Sesli,deparlı güzel fişekler çıkarmış.
Güzel günlerde beslemeniz ve uçurmanız temennisiyle...
Khalid

Geri