yalovadan selamlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

erdem77

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdemmutlu
Meslek
teknisyen
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaşlar abiler kardeşler..ismim erdem 29 yaşındayım elektrık teknısyenıyım 2 çocuk babasıyım yalovada ikamet edeyorum..yaklaşık 13 yıldır güvercin beslıyorum..oyunlu ve kostüm her türlü güvercini besliyorum ve beslerım yeterkı sınıfında iyi olsun...hepinize saygı ve sevgiler..

merhaba abi
siteye üye olduğun 2-3 ay kadar olmuş ama daha yeni yazmaya başlamışın sitede güzel vakit geçirmen dileğiyle hoş geldin

saygılar
emre kalender

evet kayıt tarıhım bıraz daha erken bı tarıh fakat şifremı unutmuşum..giremedım son bi şans diyerekten deneme yapayım dedım tüm ihtimallerı denedım ve sonunda şükürler olsun online olabildim..aranızada olmaktan mutluyum..inşallah iyi vakıt geçiririz..herkeze iyi forumlar dilerim..

Merhaba. Erdem bey aramıza hoşgeldiniz. Umarım hoşça vakit geçirirsiniz.
Şifresini unutan kişiler ucp.php?mode=sendpassword adresinden kayıt olurken vermiş oldukları mail adresine yeni bir şifre talep edebilirler.

merhaba erdem kardeş. ben uşaktan ümit ertürk. yalova da termal yolu üzerinde yeni mahallede bir abim var. hilmi şahin isminde. hem çok iyi bir insandır hemde kaliteli kuş besler. onunla tanışmanı tavsiye ederim. çok abiliğini gördüm sağolsun. bence hilmi abinin yalovadaki varlığı yalovalı kuşçular için büyük bir şans. iyi günler dilerim.

merhaba ümit hilmi abiyi iyi tanırım..çok temız kuş bakar..sarı kafaları yalovada namlıdır..hem oyun hem renk..

Selam Erdem Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

BOZOGLU

selamunaleykum hosgeldiniz
insallah guzel vakitgecirirsiniz
saygilarla ferhat

hilmi babanın sarı kafaları burada da bilinir. en son geldiğimde bi takım yavrusunu getirmiştim buralara. öylesi bırak uşakta egede yok. gerçekten büyük kuşçu hilmi baba. yalıvaya saygılarımla.....

ANTALYADAN SELAM .. YALOVA BENİM 2. EVİMDİ İSTANBULDAYKEN HER HAFTASONU ORADAYDIM AMCAMIN YANINDA KARTAL ARABAVAPURLARI BENİ İYİ TANIR :buyrun: BEN KELEBEK--BANGO BESLİYORUM , SİZDE NELER VAR? KISMETSE TANIŞIRIZ.. KARDEŞİM HALA YALOVADA AK-KİM'de :slm:

Geri