Yan Taraftaki Komşum !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer Faruk Kurnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer faruk kurnaz
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben terasta güvercin besliyorum aramızda 3 metre olan bir bina daha var teraslı oda ben kuşları uçuruyorum bir tur atıyorlar hemen onun terasına konuyorlar yada baska yere konuyorlar inecekleri zaman o terasa geliyorlar orayıda pisletiyorlar bunun üzerine bana böyle kuş besliceksen hiç bekleme dediler bidaha olmasın dedi. ben korkuma kuş uçuramıyorum çokda hevesliyim kuş beslemede ama uçuramıyorum .s ben kuşu salıyorum hemen konuyo hiç uçmuyor onun çok uçması için ne yapmalıyım en azından çok uçsa hem acıkır hemen iner ama uçmuyo lütfen yardım edin çok zor durumdayım saygılar.

Merhaba Ömer,
Çözüm basit aslında...
5 metrelik bir olta çubuğu satın alıp, kuşlar yana indiğinde onunla kaldıracaksın.
Kolay gelsin...
Khalid

bu dedigini sürekli yapsam daha oraya konmazlar demi ? bide onlarn terası bizden az bişe yüksekte ben kovalarımda ileri dogru giderler .s

bide kuşun çok uçması için ne yapmalıyım ilaçmı vermeliyim açmı bırakmalıyım tekmi uçurmalıyım bilen arkadaşlar konuya dahil olursa sevinirim saygılar.. ÖMER

1.si kuşları aç uçur 2.siuzun bi çıta al uçuna siyah poşet bağla kondukları zaman salla çubugu ürküt hayvanları o çatıya konmasınlar...3.su ise diger kuşlar uçarken ineceklerini belli edecekleri anda eline bi kuş hem kendi kümesine dogru sal buna pırıltı vermek denir bunları yap bakalım denedin olmadı kuşlar aynı bbildigini okudu ya elden çıkar yada damızlıga yatır...

Hürkan TEKİN abi önerdiklerin için teşekkür ederim az önce kuşu tek uçurdum 10 dk kadar uçtu önceden 2 tane ucuruyordum hemen catıya konuyodu simdi 10 dk uçtu ve aç uçurdum yine o terasa kondu ama direk benim yere indi fazla durmadı 20 saniye felan anca durdu

Eh çözmüşsün işte olayı, aynı şekilde uçurmaya devam et, sonunda oraya konmayı unuturlar, direk senin terasa inerler.

Yardımcı olduysam sevindim sen bu şekilde uçurmaya devan et bi sorun yaşamazsın bide uçurdugun kuşlara dikkat et içinden bir veya bikaç tanesi mutlaka yan çizer uçmaz çünkü daha önceden çatıya alıştıgı içindir...sen hemen uçar uçmaz karşı çatıya atan kuşu diğer kuşlarla uçurmamaya dikat et

Hürkan abiye katılıyorum.Kuşları aç uçur baktın yine komşunun terasa iniyorlar yem gösterdiğin zaman senin terasa ineceklerdir.

Ben nerden baksam 50tane kuş besledim hiçbiride uçmadı çatım 4binanın arasında kalıyor ne yavrular uçtu nede ekeler
karşıya gidip yatıyorlar sen yine iyisin aynı komşu bendede var 2de bir kuşların pisletiyor diyip duruyo .

hepinize tek tek teşekkür ediyorum dediklerinizi uygulucam he bide yakın zamanda kuşlarımın fotografınıda atayımda bir bakın ben pek anlamam kuşdan iyisini kötüsünün ama bi abiden aldım pazardan deil yani

ya bunlar çözüm olabilir ama sen ne yaparsan yap kuşlar elbet konar oyun yaparken kuş dara gelir direk çatıyı tutar ya bence terasda özellikle oyunkuşu uçurulmaz bende terasta besliyorum ama yere bi derme catma kümes yaptı oraya indiriyorum kuşları uçanları ve bi ikitanede pırıltılık kuş uçuruyorum geri kuşları yukarı çıkarıyorum

evet latif haklısın oyun kuşu konuyor ama mecburum ben en sevdigim kuş türü taklacı benim başkasını beslemek içimden gelmiyor hevesim yok yani taklacıdan baskasına elbet konacak ama önemli olan kondugu gibi yuvaya indirmem eger bunu basarırsam bi sorun olmucagını tahmin ediyorum

Ömer Faruk Kurnaz' Alıntı:
evet latif haklısın oyun kuşu konuyor ama mecburum ben en sevdigim kuş türü taklacı benim başkasını beslemek içimden gelmiyor hevesim yok yani taklacıdan baskasına elbet konacak ama önemli olan kondugu gibi yuvaya indirmem eger bunu basarırsam bi sorun olmucagını tahmin ediyorum

ama konmasıda kuşun hata yapmasına yol açıyo bende oyun kuşu sevdalısıyım ama bnm yaptığım gii yapmayı dene bi yervarsa bi derme çatma ucuma kümesi yap kuşları kutuyla indir uçur çıkar biraz eziyet oluyo ama yapacak bişe yok en iyisi bu bene bnm teras kapalı bide ustam var belki ismini duymuşsunuzdur elektirikci erdoğan kuş beslemeyi o öğretti bana fakat çok iyi kuşları olduğundan benim beklentilerim yükseldi ama bende öle kuş yok dedim kuş kolay dedi bi sözü vardır araba sürmei bilmiyene hacı murat mı verirsin mersedesmi bende hırs yaptım şimdi heralde bi opel filana çıktım :heyo: onun için kuşların için biraz zaman feda edip benm gibi indirip uçur sonrada çıkar

ama konmasıda kuşun hata yapmasına yol açıyo bende oyun kuşu sevdalısıyım ama bnm yaptığım gii yapmayı dene bi yervarsa bi derme çatma ucuma kümesi yap kuşları kutuyla indir uçur çıkar biraz eziyet oluyo ama yapacak bişe yok en iyisi bu bene bnm teras kapalı bide ustam var belki ismini duymuşsunuzdur elektirikci erdoğan kuş beslemeyi o öğretti bana fakat çok iyi kuşları olduğundan benim beklentilerim yükseldi ama bende öle kuş yok dedim kuş kolay dedi bi sözü vardır araba sürmei bilmiyene hacı murat mı verirsin mersedesmi bende hırs yaptım şimdi heralde bi opel filana çıktım :heyo: onun için kuşların için biraz zaman feda edip benm gibi indirip uçur sonrada çıkar[/quote]

tamam denicem :) önerdiklerin için saol he bide kuşların yanına bango felan alsam uçan kuş alsam yani onlarla beraber uçarmı benim taklacılar

olabilir kuşların yükselmesinde yardımcı olur buda kuşların uçuşlarını düzenler ama bangolar ayrı kümesde bulunsun oyunkuşunun yanında başka kuş besleme bnce eş alır filan ataların dediği gibi bi alaca dana bütün sürüyü mafetmesin

Geri