yanar döner malatyadan oyun kuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan [email protected]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Abi sonunda yükleyebilmişsin tbrkl kuşun güzel kapatması yere kalışı falan güzel yanılmıyorsam birgünde yaptığı seferlerin hepsini cekmişsin görüntü biraz bozuk ama yinede güzel olmuş emeğine sağlık yanlız bu kuş yeni oyuna başlamış galiba ilerideki videolrınıda eklersen bir kuş sever olarak sevinirim.bende elazığdayım nasip olursa tanışmak isterim sahlıcakla kall.:)

s.a kuş güzel güzel de kardeş yere yakınlığı atışı ( pike ) si çok iyi fakat kuş biraz fazla değil ama eğri çıkıyor gibi geldi taklaları az ve takla aralarını fazla açmıyor bazen 2 taklayla bitiriyor tabi hatasız kuş kimsede yok ama benim fikrim zevk verecek bir kuş güzel bir kuş üzerinde oynanılırsa altından güzel kuş çıkacağı kesin kuş yavruysa bu dediklerimiz zaten hepsi geçersiz ve çok erken ekkeliğinden sonra ne yapacağı önemli asıl iniş videosunu koymamışsınız fatih bey lütfen onuda koyarsanız ve kuş yavrumu ekkemi ki bana yavru gibi geldi oyuna yeni gelmiyor bence oyununu oturtmuş bir yavru diyebilirim bilmem yanılıyormuyum fatih bey açıkçası hareketleri standart olduğu için her seferi birbirine yakın olduğu için ben beğendim tüyü kadar hayrını gör kardeşim. saygılar.

güzel kuş iyi kuş ama video paylaşımında kullanıldığı gibi süper harika fark yaratan bir kuş değil.daha iyileri bu sitede yükle var. tabi birde özeleştiri yapıyım. bende var mı böyle kuş yokkkk... saygılarımla,

Maşallah güzel kuş bana göre , Ben beğendim ..!
Üç takla atsın benim için hiç sorun değil, kuş aynı noktalardan muntazaman aynı oyunu sergiliyor ,istikralı bir oyun düzeni oturtmuş ,takla sayılarını gelişini gidişini oturtmuş .. Süprizi olmayan bir oyun sergiliyor, oldukça alçağa iniyor , çıktğı mesafe , çıkış hızı geliş şekli güzel ..
Robot değil ya allahın bir yaratığı -bir kuşcağız ,.... Bu günün koşullarında ben bu kuşa kötü diyemem , İyi Kuş derim ..
Uçurana sahibine keyifle uçurmasını sağlıkla uçurmasını dilerim .. Tek bir husus var inişini göremedim , keşke kuşun inişinide görebilseydik ..
Güzel paylaşımınız için teşekkürler emeğinize sağlık , .. selalarŞERER

KUŞADA UÇURANADA MAŞALLAH....
EMEĞİNE SAĞLIK FATİH KARDAŞIM.
İNŞALLAH KANAT KUYRUK GELİNCE DAHA İYİ OLACAK.

sağolun bu kuşun inişide 10 numara bu ilk başladığında daha sonra takla sayısı 10..13 e kadar çıktı çekim mesafesi 25...30 metreye çıktı..gezme atma atma 10 numara herzaman video çekilmiyor o anda elimde kameralı cep telefonu vardı denk geldi çektim özel bir uğraş sergilemedim ben 41 yaşındayım ilk defa bu kadar güzel bir kuş uçurdum saygılar...

maşallah güzel oynuyor güle güle besleyin.

fatih abi kuşunun namını duydum maşallah çok iyi kuşmuş videodakinden daha ii oynuyomuş bende meraklısıyım hatta hastasıyım ama malesef bende yok olması için çok uğraştım ama malesef hep aldatıldım yalnız kuş satıyorsan izleyim ala bilirim bana yardımcı olursan memnun olurum saygılarımla selamlar tlfnu verirsen görüşelim şimdiden tşkl:)

Desen olarak nohudi degil mi o? Benim en sevdigim desen.
Bence kus fena degil, ama kusun saglik durumunun cok iyi olmadigi kanaatine vardim. Bakimi ozenle titizlikle yapilmali. Saglikli neseli gunler dilerim.

Fatih kardes kusun güzel ALLAH emeklerini bosa cikarmasin .Ben bu kusun baba tarafini cok iyi biliyorum bu kusu ucurcukca oyunu daha güzelesir hayrini gör kusun iyi .

SELAM
Maşallah kuşunuz çok güzel :) Konuşmalarınız arasında duydum bu oyunla (herhalde yarışmada) ilk ikide demişsiniz.Ben şöyle kaba taslak anladığım kadarıyla eğer yerdede 10 tane kuş varsa 10-15 metre başlarıyla 25 tane geçerli gibi saydım.Sakarya genelimizdeki yarışalara uçmuş olsaydı bu performansıyla ilk üçte yeri hazır:).Emeğinize sağlık gülegüle besleyin. :tamam:

masallah güzel hayvan aynı istikrarla oynasın her gün izlenebilir kuş türü daha da üzerine koyabilir yavrumu ekemi bilemiyorum gerçekten güzel hayvan minarelerden yirmi otuz taklalardan daha makbul emegi geçen paylasan arkadaşlara da tesekkür ediyorum
SAYGILAR

kardes emeklerinize saglık kusun masallahı var helal olsun cok güzel calısıyo hırslı umarım kanatları doldukkan sonra da busekıl calısırsa 10 üzerinden 9 saygılar

fatih bey maşallah kuş oynuyor bu kuş tam yarışma kuşu bence her turda sefere giriyo galiba yada 2 tura bi sefere geliyo böyle bi damarda bende var ben onlara yarışma kuşu diyorum o amaçlada üretmeye çalışıyorum .inş tüğü kadar yavru alırsınız güle güle besleyin

ALLAH can pekliği versin izletiyor kendini.emeğinize sağlık.

mrb ben elazığda ikamet etmekteyim bu tar kuşlarınız varsa veya yönlendirebileceğiniz birileri varsa beni bilgilendirebilirmisiniz....kib ii geceler...05318872606

Geri