Yanık büyüyen yavru ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertsgnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

mertsgnc

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert sgnc
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.a Abilerim kardeşlerim...

Benim sorun yanık büyüyen yavruya ne yapılabilir ?
Takviye yaptığım halde büyümüyor...
2 aylık yavru görünüş 20 günlük yavruya benziyor...
Tüyler seyrek
Cevaplarınızı bekliyorum.

Abicim yaptığın kıyasa göre yaşaması pek mümkün değil. 2 aylık bir kuş hala gelişimini tamamlamadıysa, yapacakların havanda su dövmek olur malesef...

Abilerim çıkmayan yerlerindende yeni yeni tüy çıkmaya başladı ana baba iyi kuş yani ilk cücükleri bide soğuklara denk geldiler biri iyide biri böyle kaldı

Yavrulara imkanın varsa Colvit haplardan yuttur, gelişmelerinde faydası çok büyük.

tabiki hastalıktan kaynaklanıyor...sevdiğim bir abimin söylediğine göre iç çiçekten kaynaklanıyormuş;ona göre ilaç bul kullan........ben pan teramisin kullandım faydasını gördüm...

Öldü yanık yavrular gerek kalmadı saolun.

Bende var bir yavru baya bi buyuk digeri kucuk kaldi anneleri oldu babalari tek bakiyor cok iyi bakiyor gozlemliyorum ama bi yavru kucuk kaldi 23 gunluk yavru 10 gunluk yavru gibi

@Lazherif malesef yavruların bakım aşamasında bir yavru her zaman ilerden gider. Özellikle güçlendiği zaman daha çok anne ve babasına saldırarak yem aldığı için fazla büyüyecektir. Genelde bunu anne ve baba güvercinler dengelerler. Yavrunun sağlığında problem yoksa endişe etmeyin.

Geri