Yanlış Başlıklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kRaL41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 562

kRaL41

Üye
www.filmizle.gen.tr
Ad Soyad
Mehmet ÇAKMAK
Meslek
Muhasebe - Webmaster
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar, Üstadlarım.

Şimdi Sitemiz Kuscular.Org da " Güvercin Üretimi " Kategorisi başlığı altında Şunlar benim yavrularım, bunlar bu senenin yavruları gibi başlıklar yerine,

Kuş üretiminde damızlıkların bulunması gereken kümes şekli, Damızlıkların yemesi gereken yem karışımları, Proteinler, Vitaminler, Yavru çıktıntan sonra yapılması gerekenler. 1 Aylık ken ne yapılmalı, yavrulara kaç günlük iken verilmesi gereken ilaçlar, Aşılar ne zaman yapılmalı bunları paylaşırsak bana göre daha iyi olur diye düşünüyorum..

En azından yeni başlayan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ilk yavru alacağı zamanlar neler yapmaları gerektiğini bilirler. Çünkü biliyoruz ki, her besleyicinin, kendine özgü besleme şekli vardır.

Konu dışı: Şahsen bende Webmaster + Webtasarımcıyım. Kendi Sitelerimde Sadeliği ve Düzgün konuları tercih ederim..

Karar sizin, benimkisi sıradan bir üye önerisi.

Saygılarımla.

kRaL41' Alıntı:

Şimdi Sitemiz Kuscular.Org da " Güvercin Üretimi " Kategorisi başlığı altında Şunlar benim yavrularım, bunlar bu senenin yavruları gibi başlıklar yerine,

Kuş üretiminde damızlıkların bulunması gereken kümes şekli, Damızlıkların yemesi gereken yem karışımları, Proteinler, Vitaminler, Yavru çıktıntan sonra yapılması gerekenler. 1 Aylık ken ne yapılmalı, yavrulara kaç günlük iken verilmesi gereken ilaçlar, Aşılar ne zaman yapılmalı bunları paylaşırsak bana göre daha iyi olur diye düşünüyorum..

En azından yeni başlayan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ilk yavru alacağı zamanlar neler yapmaları gerektiğini bilirler. Çünkü biliyoruz ki, her besleyicinin, kendine özgü besleme şekli vardır.

Konu dışı: Şahsen bende Webmaster + Webtasarımcıyım. Kendi Sitelerimde Sadeliği ve Düzgün konuları tercih ederim..

Saygılarımla.

mehmet kardesim biz her seyin farkındayız lakin kuralları pek okuyan yok siz bile chat odasından kus arıyorsunuz halbuki oradayasak ve formlarda baslık açmak gerek

ayrıca sitemizde her türlü bilinmesi gerekenler mevcut okuma arama alıskanlıgımız çok yetersiz pek zahmete katlanan yok

saygılar :tamam:

kRaL41' Alıntı:

:slm: Çok güzel bi konu fakat bazıları ısrarla her seferinde başlık açıyor herşeye buda işleri zorlaştırıyor.Bahsettiğiniz başlıklarda fazlasıyla mevcut zaten fakat araştırıp okuyacak kişi sayısı az (:

Saygılarımla.

Muharrem Paşam;

Benimkisi baktım ki arkadaşlar muhabbet ediyor, bende selam verip bakıyım dedim belki elinde olan vardır v.s v.s.. Ama yasak olduğunu öğrendim daha da yapmam ;)

Bu üyelere butür yasakları alıştırmak lazım. Kuş üretimin dede aynı konular var, Kuş hastalıklarında da..

Geri