YAPAY PIRILTI (PARLAKLIK) ALETİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan girnelibob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

girnelibob

Üye
www.guvercinlik.net
Ad Soyad
Gökhan Üresin
Meslek
dağıtım elemanı
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bu pırıltı aletini Dönek ve Adana güvercinlerim için yaptım. bu alete çok güzel dalış yapıyorlar. herkese tavsiye ederim. Ama ben yine de bu aleti daha verimli olacağını düşündüğüm için dönek renginde boyamayı düşünüyorum... kullanılan malzemeler strafor, yay ve tel

PICT0180.JPG

PICT0181.JPG

PICT0182.JPG

PICT0183.JPG

PICT0184.JPG

Arkadaşlar bu pırıltı aletini Dönek ve Adana güvercinlerim için yaptım. bu alete çok güzel dalış yapıyorlar. herkese tavsiye ederim. Ama ben yine de bu aleti daha verimli olacağını düşündüğüm için dönek renginde boyamayı düşünüyorum... kullanılan malzemeler strafor, yay ve tel

Gayet güzel olmuş.Bursa Güvercin Pazarında 5 liraya pillisi satılıyor.

teşekkür ederim hakan kardeşim... dayanıklıysa bursa pazarından almak lazım bi tane. çünkü benim yaptığım çok uzun süre dayanmaz sanırım...

Parasını hesabınıza yatırsam kargo ücretiyle birlikte bi tane de bana gönderseniz. El becerim bunu yapabilecek kadar iyi değil. MErsinde de bulamadım bundan :)

ESKİ ÇAGDA SAVAŞCILARIN BALTALARINA BENZEMİŞ, GÖREN SAVAŞA GİDİYORSUN SANAR:)))))
YARATIÇILIĞINI ,EL BECERİNİ KONUŞTURMUSSUN HELAL SANA......

GÜZEL OLMUŞ DOSTUM BİRAZ DAHA GEİŞTİRİRSİN SEN BUNU BELLİ BECERİKLİSİN BİRDE YIRTICILARA KARŞI BİR ÖNLEM TASARLA KAFANDA SENDE BU YETENEK VAR BELLİ

ersan kardeşim atmacalara en güzel çarelerden birisi boş CD'leri bir ipe dizdikten sonra bir yere asmak. atmacanın dikkatini dağıtır...

Kanatların üstüne Parlak bir şey yapışdır yanmaz kağıt var ya ondan yapışdır daha iyi olur.

adana kuşlarında işe yarar kardesim

Geri